Freezeyou - mage, fire / arcan off
+4
pve
Sindoray
Elli
Freezeyou
8 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Freezeyou - mage, fire / arcan off
Nick: Freezeyou
Class (+spec): hram fire maga prvorade, pretoze arcan je pre mna prilis nudny, ak vsak bude treba buff do raidu s aracanu nie je problem
Talenty: http://arsenal.gamers.cz/character-talents.xml?r=Narnias&cn=Freezeyou&group=2
Profese: TAIL 450, ENCH 450 ENG 450
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.gamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Freezeyou
Máš enchanty a sockety?: to je samozrejmost ako aj flasky a potiony do raidov
Máš stabilní internet?: doma DSL a na intraku v ke optika
Předcházející guildy: ziadna
Zkušenosti se svojí classou: hram prevazne maga od kedy som zacal hrat wow par rokov do zadu, par krat som robil aj class leadra magov
Zkušenosti na raidu (Wotlk): naposledy som raidoval hlavne ICC a ToC takze sa priznam, ze niektore taktiky z naxxu a ULD budem musiet trosku oprasit ale to nie je problem
Addony: DBM, omen, quartz, power auras, bartender to je taky zaklad a potom nejake dalsie prkotiny..
Nieco o mne: Som normalny chalan, budem mat 22 rokov, momentalne este stale chlastam a oslavujem bakalara, od vas z guildy poznam osobne airlyna a linzy mam uz snimi co to odchlastane, par krat aj Nebra hard mode najma s linzy na tento server som prisiel hravat koli kamosom a preto si kuvam davam prishlasku. Sem tam si rad vypijem, ale ked mam niekedy na raide vypite hram len lepsie Co sa tyka raidov tak casove ziadny problem, jedine ak by sa mi to krylo s brigadou cez leto.
Ak budu vyhrady k eqiupu vid fury legi tak 80 tka som tu mesiac a momentalne som nemam moznost na seba obliect nic lepsie samozrejme casom nie je problem ziskat poriadny eqiup.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: okolo 5k som mal v ToC, nebudem sem davat zbytocne screeny z dummov pretoze dps ovplyvnuje aj zlozenie raidov aby mal clovek aj nejake tie boosty..
moje ui:
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/839/wowscrnshot060912182748.jpg/
Class (+spec): hram fire maga prvorade, pretoze arcan je pre mna prilis nudny, ak vsak bude treba buff do raidu s aracanu nie je problem
Talenty: http://arsenal.gamers.cz/character-talents.xml?r=Narnias&cn=Freezeyou&group=2
Profese: TAIL 450, ENCH 450 ENG 450
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.gamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Freezeyou
Máš enchanty a sockety?: to je samozrejmost ako aj flasky a potiony do raidov
Máš stabilní internet?: doma DSL a na intraku v ke optika
Předcházející guildy: ziadna
Zkušenosti se svojí classou: hram prevazne maga od kedy som zacal hrat wow par rokov do zadu, par krat som robil aj class leadra magov
Zkušenosti na raidu (Wotlk): naposledy som raidoval hlavne ICC a ToC takze sa priznam, ze niektore taktiky z naxxu a ULD budem musiet trosku oprasit ale to nie je problem
Addony: DBM, omen, quartz, power auras, bartender to je taky zaklad a potom nejake dalsie prkotiny..
Nieco o mne: Som normalny chalan, budem mat 22 rokov, momentalne este stale chlastam a oslavujem bakalara, od vas z guildy poznam osobne airlyna a linzy mam uz snimi co to odchlastane, par krat aj Nebra hard mode najma s linzy na tento server som prisiel hravat koli kamosom a preto si kuvam davam prishlasku. Sem tam si rad vypijem, ale ked mam niekedy na raide vypite hram len lepsie Co sa tyka raidov tak casove ziadny problem, jedine ak by sa mi to krylo s brigadou cez leto.
Ak budu vyhrady k eqiupu vid fury legi tak 80 tka som tu mesiac a momentalne som nemam moznost na seba obliect nic lepsie samozrejme casom nie je problem ziskat poriadny eqiup.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: okolo 5k som mal v ToC, nebudem sem davat zbytocne screeny z dummov pretoze dps ovplyvnuje aj zlozenie raidov aby mal clovek aj nejake tie boosty..
moje ui:
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/839/wowscrnshot060912182748.jpg/
Freezeyou- Poèet pøíspìvkù : 9
Re: Freezeyou - mage, fire / arcan off
ach jezus s ferko si mal nebru a ja ta nepoznam ? :O co sa tyka prihlasky dobra podla mna . Cakaj ako sa vyjadri huca plus zvysok oficierov a mozno aj hauron bude mat slovo ja som ZA.
Naposledy upravil Elli dne Mon Jun 11, 2012 1:57 pm, celkově upraveno 1 krát
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
Ale nebuď Laco zas moc oficiálny, šeci vieme, že už je dávno prijatý ....
vitaj
vitaj
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
dnes jsem te videl pri GDKP vykon na maga dost low, takze sorry, ale PROTI
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
lebo v tocku je potrebných 68453216845312 dps... šak tocko zvládne aj čivava keď jej ukažeš nech tlapkou trieska na " 1 " .... a keďže sa netrafí tak by čivava castila "1 2 3 1 2 3 2 2 1 2 3 1 2 " - uplne idealne pre wowko.
z taktiky som pokazil nieco? nic...dps nebolo idealne viem a preco? pretoze vcera lagoval server...ja som mal latency 200 ms to je asi tak 0.5 s oneskoreny cast, potom skus tocit dps. a dali sme v tych lagoch aj valkyry na tej 25tke gdkp a potom som bol aj 10tku a tam sme ich dali bez problemov na prvy krat.
Prečo chceš ako začínajúci hráč, zelenka a tak pod. ísť práve do VA? VA je guilda pre ľudí, čo majú tuná odohraté a sú equipnutí.
Čo by sme získali tým, že ťa prijmeme do guildy? Čím budeš pre nás užitočńy a naopak, čím si výnimočný, že máme vziať teba a nie niekoho iného?
A hlavne, čo získaš tým, že ťa k nám vezmeme, ty?
A posledná nepraktická otázka, čo získa mage z toho, že okrem bodov vo fire strome dá body do arcane vetvy a nie do frost?
Čo by sme získali tým, že ťa prijmeme do guildy? Čím budeš pre nás užitočńy a naopak, čím si výnimočný, že máme vziať teba a nie niekoho iného?
A hlavne, čo získaš tým, že ťa k nám vezmeme, ty?
A posledná nepraktická otázka, čo získa mage z toho, že okrem bodov vo fire strome dá body do arcane vetvy a nie do frost?
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
1. Zacinajuci hrac som len na tomto servery, nejaky eqiup uz mam nazbierany a casom ho nie je problem dobrat
2. ziskate aktivneho pve hraca, a casom ked doberiem potrebny eqiup kvalitne dps co k raidom pristupuje zodpovedne (mohol by som dolozit mnozstvo screenov z inych serverov, kde som bol s magom najlepsim dps v guilde...ibaze naco to sem budem davat ked je to z ineho serveru)
3. hladam kolektiv ludi, ktori maju vztah k pve a nemaju problem progresovat aj dve tri hodiny jedneho bossa a hlavne hladam aj novych kamaratov, vid niektorych uz u vas mam a aj preto chcem ist ku vam.
4. co ti prida frost strom ako off k fire okrem hastu na par sekund? nic a co ti prida arcan na stalo pocas celeho fightu? :
6% vacsi dmg fireballu - Spell impact
3% vacsi crit friendly targetu a mne - Focus magic
12% vacsi dmg do spomaleneho targetu (aj toto je boost ked treba rychlo kill nejaku elitu napr. mystresca, slow effect hocijaky nanej urcite bude, a ked frosbolt rank 1 a dmgujem - Torment the weak
Clearcasting
vacsi spirit rovna sa vacsi crit - Student of the mind - ovsem na maga neqiupujem itemy so spiritom...a pre mna je dolezitejsi range fire spellov preto tam mam len jeden point
glyph na fireball - redukcia castu o 0,15 s
a sry nechcelo sa mi sem davat odkazy na jednotlive talenty, ved myslim ze ich dobre poznas, ak sa nemylim mas maga aj ty
2. ziskate aktivneho pve hraca, a casom ked doberiem potrebny eqiup kvalitne dps co k raidom pristupuje zodpovedne (mohol by som dolozit mnozstvo screenov z inych serverov, kde som bol s magom najlepsim dps v guilde...ibaze naco to sem budem davat ked je to z ineho serveru)
3. hladam kolektiv ludi, ktori maju vztah k pve a nemaju problem progresovat aj dve tri hodiny jedneho bossa a hlavne hladam aj novych kamaratov, vid niektorych uz u vas mam a aj preto chcem ist ku vam.
4. co ti prida frost strom ako off k fire okrem hastu na par sekund? nic a co ti prida arcan na stalo pocas celeho fightu? :
6% vacsi dmg fireballu - Spell impact
3% vacsi crit friendly targetu a mne - Focus magic
12% vacsi dmg do spomaleneho targetu (aj toto je boost ked treba rychlo kill nejaku elitu napr. mystresca, slow effect hocijaky nanej urcite bude, a ked frosbolt rank 1 a dmgujem - Torment the weak
Clearcasting
vacsi spirit rovna sa vacsi crit - Student of the mind - ovsem na maga neqiupujem itemy so spiritom...a pre mna je dolezitejsi range fire spellov preto tam mam len jeden point
glyph na fireball - redukcia castu o 0,15 s
a sry nechcelo sa mi sem davat odkazy na jednotlive talenty, ved myslim ze ich dobre poznas, ak sa nemylim mas maga aj ty
omfg dpce co to za kktiny tu trepete zas ??? toto je uplne mimo tematu tohoto Topicu ... ako sa tato vasa debata viaze k prihlaske ? (by napisal kuco kebyze neni v praci teraz ) no Richard progresoval si nebru s pevným jadrom takze zapadnes ohladom skillu a prinosu pre guildu ... prinesie pre guildu to iste ako kazdy jeden hrac ktory chodi na raid ... lebo na raid chodit bude kedze to je nolifer a za par tyzdnou presiel viac heroicou ako ja za 6 rokov
Raven- Poèet pøíspìvkù : 118
Nevim co tady kecas lagy serveru byly, ale az vecer a to gdkp uz nebylo, jak rikam stale proti, v obou raidech sem byl a vykon slaby
Sparta mozno mal zly den no alebo fakt lagy ... sak podla jedneho raidu nemozes sudit ... zato ze tvoj excelentny vykon ohladom pvp/pve je 110 % 24 hod denne niekto moze mat aj zly den ... zoberte ho na UD testnut a uvidite ...
je to kamarat neviem co tu riesite picoviny
Linzy- Poèet pøíspìvkù : 142
No, tak myslim, že hučovou písemnou zkouškou jsi prošel Na ty ttw talent máme u nás vycvičeny tanky. Mágovi, zdá se, rozumiš, lempl snad nebudeš a jelikož Diablosx skoro nehraje, tak si myslim, že tě mužem vzit misto něj, navic, když seš ten kámoš mýho arena partnera, kteryho tahám na ramena, tak tě nemužu přece odmitnout PRO
pve mas nieco proti mne? ked si bol aj druhy raid 10tku toc nvm sice za aku postavu, ale wiplo sa koli mne? nie nic som nepokazil a druhy raid som bol aj tak prvy alebo druhy v dps aj ked som mal lagy a nemal som ich sam viacero ludi co som snimim vcera cele poobedie hral mali poriadne lagy..
btw nech sa uz vyjadrite akokolvek mne sa svet nezruti ked ma nevezmete...budem dalej eqiupovat postavu a skusim neskor podat prihlasku, doteraz som uz davno mohol mat nejaku guildu ale nechcel som u nich nazbierat eqiup a potom ako kurva leavnut guildu
btw nech sa uz vyjadrite akokolvek mne sa svet nezruti ked ma nevezmete...budem dalej eqiupovat postavu a skusim neskor podat prihlasku, doteraz som uz davno mohol mat nejaku guildu ale nechcel som u nich nazbierat eqiup a potom ako kurva leavnut guildu
Nemam nic proti tobe, jen pisu svuj nazor
Ja som pocul ze Hauron konci s PVE lebo uz tuzi len po arenach somnou a po spolocnych BG-ckach ...takze jeden mage sa na raidy fakt hodi ... uz ho invinite kua
Až na to, že ten TTW 12% je základ pre dmg, ktorý ti robí tvoj dmg na bossoch, nie len na mobkách skr reduce attack speed, ktorý by malo mať väčšina tankov - čo ale nemá, takže mage v našej guilde je z 2/3 raidovania nepoužiteľný
Tak poveríme Sparťanka testom tohto človeka a uvidíme ako sa otestuje. ALebo Haurona.
Tak poveríme Sparťanka testom tohto človeka a uvidíme ako sa otestuje. ALebo Haurona.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
premazal som prispevky co nemali nic s prihlaskou. Uz sa vyjadrite vsetci nech vie nacom je , ci je prijaty alebo nie .
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
Sindoray napsal:Ale nebuď Laco zas moc oficiálny, šeci vieme, že už je dávno prijatý ....
vitaj
No, ještě chvíli bych počkal na vyjádření dalších členů, ale když tak strašně spěcháte, tak přijat na test Lock
Similar topics
» fire/arcane mage
» Escape - mage, fire
» Ejkejforty návrat, arc mage
» Diablosx - mage; frostfire
» Connel Fire/Fire
» Escape - mage, fire
» Ejkejforty návrat, arc mage
» Diablosx - mage; frostfire
» Connel Fire/Fire
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1