Dilana- Shadow/disco
+12
Karzakh
Tristicek
Janey
Ravencreast
Ejkejforty
razercz
Luckz0r
Mikca
radegast
Natalka
Ashbringerr
opik
16 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Dilana- Shadow/disco
Nick: Dilana
Class (+Spec.): Shadow priest,v případě nutnosti i disco, ale v docela podobném eq co shadow / i pvp disco
Talenty: http://armory.gamenode.cz/character-talents.xml?r=Diversity&cn=Dilana&gn=Guardian+Angels
Profese: Tailoring, Jewelcrafting
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Dilana
Máš enchanty a sockety?: Mám
Máš stabilní internet?: Připojení přes optiku (270Mb/s) Vypadává jen zřídka
Předcházející guildy: Champions of Light, Guardian Angels
Důvod odchodu z guildy: ChoL se rozpadlo a v GA mi nevyhovuje raid time + už mi příjde, že skoro žádné raidy nejsou x)
Zkušenosti se svojí classou: Asi přes 3 roky, počínaje na serveru Anthoria, kde jsem začínal na ToC
Zkušenosti na raidu (Wotlk): ICC 25, včetně LK normál (na starém swl) + vše pod tím, Ruby Sanctum nemám
Proč právě Vir Aeternum: Dobří hráči, můžu nasbírat zkušenosti ve vašich raidech na 25 heroicu, hledáte priesta i balance, což je shodou okolností alt
Koho znáš ve Vir Aeternum: Kriplex, možná by se tam ještě někdo našel z chol, nebo odjinud, ale nevzpomenu si
Věk: 20
Online omezení (kdy můžete hrát): Záleží na směně v práci (systém NOR- noční odpolední ranní)
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: https://2img.net/r/ihimg/a/img38/8958/ogwb.jpg
Tvoje UI: viz dps na dummech
Alt: Zuok - Balance druid 5826 GS
http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Zuok
Class (+Spec.): Shadow priest,v případě nutnosti i disco, ale v docela podobném eq co shadow / i pvp disco
Talenty: http://armory.gamenode.cz/character-talents.xml?r=Diversity&cn=Dilana&gn=Guardian+Angels
Profese: Tailoring, Jewelcrafting
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Dilana
Máš enchanty a sockety?: Mám
Máš stabilní internet?: Připojení přes optiku (270Mb/s) Vypadává jen zřídka
Předcházející guildy: Champions of Light, Guardian Angels
Důvod odchodu z guildy: ChoL se rozpadlo a v GA mi nevyhovuje raid time + už mi příjde, že skoro žádné raidy nejsou x)
Zkušenosti se svojí classou: Asi přes 3 roky, počínaje na serveru Anthoria, kde jsem začínal na ToC
Zkušenosti na raidu (Wotlk): ICC 25, včetně LK normál (na starém swl) + vše pod tím, Ruby Sanctum nemám
Proč právě Vir Aeternum: Dobří hráči, můžu nasbírat zkušenosti ve vašich raidech na 25 heroicu, hledáte priesta i balance, což je shodou okolností alt
Koho znáš ve Vir Aeternum: Kriplex, možná by se tam ještě někdo našel z chol, nebo odjinud, ale nevzpomenu si
Věk: 20
Online omezení (kdy můžete hrát): Záleží na směně v práci (systém NOR- noční odpolední ranní)
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: https://2img.net/r/ihimg/a/img38/8958/ogwb.jpg
Tvoje UI: viz dps na dummech
Alt: Zuok - Balance druid 5826 GS
http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Zuok
Naposledy upravil opik dne Wed Feb 12, 2014 3:57 am, celkově upraveno 3 krát
opik- Poèet pøíspìvkù : 5
Re: Dilana- Shadow/disco
Kluk s holčičim jmenem patricius WELCOME PRO
Ashbringerr- Poèet pøíspìvkù : 361
Víš kolik takových ve wowku běhá ... Mám ho už od začátku, neřeším to...AshdafuQ napsal:Kluk s holčičim jmenem :Dpatricius WELCOME :D:DPRO
Zapoměl jsem připsat, že zatím hraju na kalkulačce, 5-9FPS, ale příští týden by měla přijít výplata a kupuji tohle dělo a slágy by měl být konec.. http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-z510-dark-chocolate-d506890.htm
To sede pismo na sedem pozadi je top, to ani nectu...
Natalka- Poèet pøíspìvkù : 302
jaké šedé písmo? : )
radegast- Poèet pøíspìvkù : 175
radegast napsal:jaké šedé písmo? : )
už to změnil..
Prejtovi nerozumím, takže ode mě dvě otázky, padá ti záhadně net kolem 9-10 hodiny večer? Máš lagy? (stabilní net? ať rovnou předejdeme výmluvám, že "sorry lag")
Natalka- Poèet pøíspìvkù : 302
Já mám trošku jiný dotaz GA - podle jejich planneru - chodí raidy ve středy a neděle večer. Což je doba, kdy VA chodí ICC 25 HC. Můžeš ty dny vůbec? :-)
Mikca- Poèet pøíspìvkù : 41
tezko rict,nekdy je priestu hodne a nekdy neni zadnej...dalsi otazka je jak pise mikca.jestli nebude vyhovovat streda/ct/nedele,tak je asi zbytecny vubec takovyho hrace nabirat
za me neutral zatim,pockam az neco napise k tem raid time
za me neutral zatim,pockam az neco napise k tem raid time
Luckz0r- Poèet pøíspìvkù : 379
jsem zvedavej jestli u nas ti ten raid time vyhovovat bude a ne ze reknes tedka ze jo jen aby jsme te vzali a pak stejne budes logovat tak nejak vselijak xD
Ejkejforty- Poèet pøíspìvkù : 337
Ja si pockam na vyjadreni k otazce co polozila naty a mikca.. prozatim neutral
EDIT: PRO
EDIT: PRO
Naposledy upravil Ravencreast dne Wed Feb 12, 2014 5:23 pm, celkově upraveno 1 krát
Ravencreast- Poèet pøíspìvkù : 120
Mikca napsal:Já mám trošku jiný dotaz :)GA - podle jejich planneru - chodí raidy ve středy a neděle večer. Což je doba, kdy VA chodí ICC 25 HC. Můžeš ty dny vůbec? :-)
Středy večer můžu, čtvrtky většinou ne a neděle můžu. Záleží na směně.. Při nejhorším by to bylo tak, že bych se účastnil 50% raidů za měsíc, ale to by bylo jen ve vyjímečných případěch, když mi přehodí nějak směny.
A k tomu co psal/a Natálka. Mezi 9-10hod mi nepadá a lágy způsobené netem nemám. zatím jen pomalý komp, nejpozději do konce měsíce bude nový.
Tak teď si trošku odporuješ nesedí Ti raid time u GA - přičemž je naprosto stejný jak tady ... :-) plus skládají kolikrát pátky, soboty... ale ok, no
Je pravda, že priestů je třeba proti paladinům nebo druidům málo tak proč ne
Je pravda, že priestů je třeba proti paladinům nebo druidům málo tak proč ne
Mikca- Poèet pøíspìvkù : 41
Abych řekl pravdu, tak jsem raidy s GA moc neřešil, protože nikdy nestálo moc o co stát. Co jsem chodil, tak to bylo vše na normalu. Zato na heroicu toho moc nemám a moc rád by jsem se něco přiučil, takže by jsem se i maximálně snažil udělat čas na raidy..Mikca napsal:Tak teď si trošku odporuješ :)nesedí Ti raid time u GA - přičemž je naprosto stejný jak tady ... :-) plus skládají kolikrát pátky, soboty... ale ok, no
Je pravda, že priestů je třeba proti paladinům nebo druidům málo :)tak proč ne
Zatim jsme uplně nebyli nějak spokojený s lidma ze SW. Navíc co jsme se bavili tak potřebujeme lidi na progress LKčka hc. To je teď největší priorita a na to nevim jestli máš gear zrovna. A aby si nabral hc gear asi moc prostor nebude, ptž na vyčištění ICC je těch lidí vždycky plno.
Neutral
Neutral
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Mě se to nějak nezdá, protože aby si nám pomohl s progressem, tak máme doufat, že budeš mít zrovna ranní směnu, protože když bude odpo / noc tak to nemáš šanci stihnou? To je krásnejch 30% účast
Tristicek- Poèet pøíspìvkù : 427
s Raid time musis byt za jedno :)ale pokud si to umis udelat a nemas pri NOR to na prd jako ja Very Happy
jak pisi ostatni nekdy se tu neobjevi prejt a nekdy je tu bilo jako v zime Very Happy
ale rozhodne jsou potreba ....
ruzove uz je tu mooc Very Happy
za meNEUTRAL
jak pisi ostatni nekdy se tu neobjevi prejt a nekdy je tu bilo jako v zime Very Happy
ale rozhodne jsou potreba ....
ruzove uz je tu mooc Very Happy
za meNEUTRAL
Karzakh- Poèet pøíspìvkù : 21
No tak bychom to ale mohli už nějak uzavřít ne? Zatím tady zaznělo většinou neutral párkrát pro. Tím, že mě vezmete, nemůžete nic ztratit. Další člověk v guildě, co se vyzná ve své classe + v icc nemusí být k zahození ne.. Ale prosím o vyjádření GuMy
Glyph of Mind Sear ti je naco prosim ta?
Talenty mi neukazuje, ale build 11/0/60 som este nevidel. posli link na nejaky iny talent build
VT nabindovany na 6 (asi klavirista), Dispel Magic nenabindovany (niekedy dokaze pomoct). Na 3 roky hrania celkom malo pre ulahcenie rotacie.
Reignu ti odpustim, asi ti lepsie nic nepadlo.
Este mi napis tvoju prioritu gemovania statov
Talenty mi neukazuje, ale build 11/0/60 som este nevidel. posli link na nejaky iny talent build
VT nabindovany na 6 (asi klavirista), Dispel Magic nenabindovany (niekedy dokaze pomoct). Na 3 roky hrania celkom malo pre ulahcenie rotacie.
Reignu ti odpustim, asi ti lepsie nic nepadlo.
Este mi napis tvoju prioritu gemovania statov
Narlas- Poèet pøíspìvkù : 152
sám nevim no, dps na dumech jen 500 víc než já na altovi a to nejsem priest guru.
Lidí co chodí na půlku raidů máme dost (resp. chodí jen středu) a těch co tvrdí, že umí tu mame kotel, jen neumí. Asi bych zkusil nějakej rychlej test ve středu...
edit. aha gear a glyphy nezkoumám, páč mi to v chromu neukazuje, ale mind sear? really?
Lidí co chodí na půlku raidů máme dost (resp. chodí jen středu) a těch co tvrdí, že umí tu mame kotel, jen neumí. Asi bych zkusil nějakej rychlej test ve středu...
edit. aha gear a glyphy nezkoumám, páč mi to v chromu neukazuje, ale mind sear? really?
Nirrty- Poèet pøíspìvkù : 675
Ten gear neni az taky zly , ale ziadny heroic ani z 25 ani z 10 hc.
Nemam problem ta vziat na test , s tym ale , ze musis na 100% vediet taktiky a pocitaj s tym ze ak budes failovat, alebo afkovat(na raide) ak sa vezmes na raid tak bude kick z guildy normalne .
Nebolo ziadne proti , len neutral a par pro takze prijaty na test.
LOCK.
Nemam problem ta vziat na test , s tym ale , ze musis na 100% vediet taktiky a pocitaj s tym ze ak budes failovat, alebo afkovat(na raide) ak sa vezmes na raid tak bude kick z guildy normalne .
Nebolo ziadne proti , len neutral a par pro takze prijaty na test.
LOCK.
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
Similar topics
» Lariell Disco/Shadow
» Uriel Disco pvp /shadow pve
» Allen[2] Shadow// Disco
» Lodrynko Disco / shadow priest
» Baltakk-shadow priest PVE/Shadow PVP
» Uriel Disco pvp /shadow pve
» Allen[2] Shadow// Disco
» Lodrynko Disco / shadow priest
» Baltakk-shadow priest PVE/Shadow PVP