Elliyn - mage - fire/arcane
+8
Fugy
Hucimir
Drancer
Hauron
elvaein
Ejkejforty
razercz
elliyn
12 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 1 z 1
Elliyn - mage - fire/arcane
Nick: Elliyn
Class (+Spec.): fire pve + arcane pve
Talenty: fire 20/51 armory: http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Elliyn
Profese: Enchanting 450/Tailoring 450
EQUIP a LINK NA ARMORY!: gs 5914 , http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Elliyn
Máš enchanty a sockety?: jasny
Máš stabilní internet?: ano
Předcházející guildy: Severni Hvezda
Důvod odchodu z guildy: po prechodu soulwellu na Gamenode se rozpadla , byvali jsme prvni guilda na serveru co dala tribute to insanity 25 , po otevreni ICC hralo cim dal tim min lidi az nakonec se prestaly chodit raidy a ja prestal hrat taky asi na pul roku
Zkušenosti se svojí classou: hraju asi uz pred 5 let, hlavne pve
Zkušenosti na raidu (Wotlk): progressoval jsem snad vsechno krome posledniho kridla ICC a posledniho kridla Ulduaru , to nebylo driv otevreny
Proč právě Vir Aeternum: guilda se zda byt aktivni a to je pro me asi nejdulezitejsi ted kdyz se prechazi na Cata , chtel bych hlavne guildu ktera by chodila pravidelne cata dungy a potom raidy
Koho znáš ve Vir Aeternum: osobne nikoho , jen podle nicku , nehral jsem ted dlouho
Věk: 19 let
Online omezení (kdy můžete hrát): asi kazdy den od 6ti krome patku a sobot
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: vzhledem k tomu ze za par dni je cata tak asi neni moc dulezity , ale zkousel jsem to a mel jsem neco pres 8k na dummech s vlastnima buffama
Tvoje UI: zadna divocina , hlavne quartz, x perl a recount , mam rad jednoduchost
Class (+Spec.): fire pve + arcane pve
Talenty: fire 20/51 armory: http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Elliyn
Profese: Enchanting 450/Tailoring 450
EQUIP a LINK NA ARMORY!: gs 5914 , http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Elliyn
Máš enchanty a sockety?: jasny
Máš stabilní internet?: ano
Důvod odchodu z guildy: po prechodu soulwellu na Gamenode se rozpadla , byvali jsme prvni guilda na serveru co dala tribute to insanity 25 , po otevreni ICC hralo cim dal tim min lidi az nakonec se prestaly chodit raidy a ja prestal hrat taky asi na pul roku
Zkušenosti se svojí classou: hraju asi uz pred 5 let, hlavne pve
Zkušenosti na raidu (Wotlk): progressoval jsem snad vsechno krome posledniho kridla ICC a posledniho kridla Ulduaru , to nebylo driv otevreny
Proč právě Vir Aeternum: guilda se zda byt aktivni a to je pro me asi nejdulezitejsi ted kdyz se prechazi na Cata , chtel bych hlavne guildu ktera by chodila pravidelne cata dungy a potom raidy
Koho znáš ve Vir Aeternum: osobne nikoho , jen podle nicku , nehral jsem ted dlouho
Věk: 19 let
Online omezení (kdy můžete hrát): asi kazdy den od 6ti krome patku a sobot
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: vzhledem k tomu ze za par dni je cata tak asi neni moc dulezity , ale zkousel jsem to a mel jsem neco pres 8k na dummech s vlastnima buffama
Tvoje UI: zadna divocina , hlavne quartz, x perl a recount , mam rad jednoduchost
elliyn- Poèet pøíspìvkù : 6
Re: Elliyn - mage - fire/arcane
neutral... hraju ja, caji, haui, huca?, a myslim ze na cata se lidi jeste vrati
razercz- Poèet pøíspìvkù : 300
nvm kolik magu bude hrat na cata ale asi PRO tam se to potom roztridi
Ejkejforty- Poèet pøíspìvkù : 337
PRO, na Cata sa uvidí..
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
No já myslim, že krom huču asi všeci, což je tak akorát, ale přihláška se mi líbí. A asi jsem i pro na zkoušku, s tim ale, že se možná nebudeš hned dostávat na raidy, připadně se budem muset nějak střidat, pokud budem my tři mágové dál aktivní... Kdyby bylo třeba v neděli misto na raidu (19.00 asi), tak by jsme tě mohli prubnout, eq sice neni top, ale něco bys vytočit mohl. A těch 8k na dummy je pěknejch, ale na kolika dmg celkově jsi to vytočil?
no ja s tim samozrejme pocitam ze me hned nevezmete do hlavni sestavy akorat jsem jeste v te prihlasce zapomnel zminit ze v nedeli vlastne taky moc nemuzu protoze vetsinou jezdim na kolej kdyz tam nezustavam, je to jak kdy, a tu posledni otazku nejsem si uplne jistej jestli chapu ale asi myslis aoe jestli tam nedostavali dmg i dalsi dummy, tak nejakej jo protoze jsem jel na single target a hazel jsem living bombu ktera trosku prida to dps kdyz vedle stoji dalsi 2 dummy to je pravda..
Ne, mysli to tak ze kolko si toho nadmgoval nez si si jako odecetl to DPS. Vis je rozdil odjebat cooldowny a dmgovat kym nepadnu a odecist DPS, nebo nadmgovat tak 2 mega a pak odecist dps
Drancer- Poèet pøíspìvkù : 256
tak po 1.4 mega jsem to vetsinou drzel na 7200dps pak mi dosla mana
Vždy som bol skeptický v prijímaní mágov. Mage je dobré dps, to vieme, ale to je asi tak všetko.
Ak sú tu traja stabilne, čo ostanú, a z nich keby sú na raide len dvaja, tak je to tak akorát.
Ja neodporúčam prijať
Ak sú tu traja stabilne, čo ostanú, a z nich keby sú na raide len dvaja, tak je to tak akorát.
Ja neodporúčam prijať
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
elliyn napsal:Nick: Elliyn
Nevím proč si tě ze Severní Hvězdy nepamatuju to za1. za 2 Insanity dali tirisfaláci a za 3. proč neuvedeš, že z VA znáš mě a Mikču když sme byli v Severní Hvězdě?
Mě to nějak nehraje. Proti
Naposledy upravil GaradinenHC dne Sat Mar 15, 2014 2:08 pm, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : překlepy)
Fugy- Poèet pøíspìvkù : 94
Ja mel pocit ze insanity jsme dali prvni my a Tirisfalaci dali celkove prvni anuba 25 hc ale ne napoprve , mozna se pletu tak se omlouvam , ted nevim jiste pod kterym nickem si mam pamatovat tebe , jestli je to Garadinen tak se mi vazne nic nevybavuje , mikca si pamatuju , ale nikdy jsme se neznali osobne a ani jsem nevedel ze je ve VA, chapu to tak ze mi asi moc neveris ze jsem ve Hvezde byl, vazne nemam duvod lhat, na test realmu jsem jeste porad v guilde pred tim nez jsem leavnul tak jestli chces screen tak problem to neni
dejme tomu že sis to obhájil, já sem Fugy ;-), dávám neutral
Fugy- Poèet pøíspìvkù : 94
joo tak to uz se mi toho vybavuje vic, ja jsem si rikal kdyz jsem ted ted videl v bg ze te urcite znam odnekud:)
ja bych se ti ani moc nedivil kdyby sis me nepamatoval , ja vetsinou na tsku mluvim jenom kdyz je potreba a jinak ve hvezde jsem se asi bavil jenom s par hracema, hlavne s Asharou ten me tam dostal, protoze mimo raidy jsem zase tolik nehral
ja bych se ti ani moc nedivil kdyby sis me nepamatoval , ja vetsinou na tsku mluvim jenom kdyz je potreba a jinak ve hvezde jsem se asi bavil jenom s par hracema, hlavne s Asharou ten me tam dostal, protoze mimo raidy jsem zase tolik nehral
Ja bych byl PRO, nevim jak kdo na cata bude aktivne hrat, cize kazdy novy a aktivní člen se hodí.
Ravencreast- Poèet pøíspìvkù : 120
som za .
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
pokud je to bejvalej clen tak sem PRO
Cata zacne a uvidime kolik nas tu bude
Cata zacne a uvidime kolik nas tu bude
Karzakh- Poèet pøíspìvkù : 21
jenom aby nedoslo k omylu, ja nejsem byvaly clen, jsem z byvalyho soulwellu a jeste daleko predtim z valhally, jinak rikam , jde mi hlavne o to byt v guilde ktera bude chodit cata dungy a nejak se bude protloukavat tym contentem, potom az se zacnou chodit raidy a ja uvidim ze se nejak nevlezu do tech raidu tak se nic nedeje a ja odejdu sam a zkusim stesti u jine guildy:)
Jako takhle.. přihláška pěkná, ovšem já sem proti a to z důvodu - mágů máme dost, nikdo nepsal, že by končil, ba jeden z těch co dlouho nehrajou říká, že zas začne.. a byla by tu mágů plná řiť navíc sem se dává přihláška, protože k nám člověk chce, ne jen tak aby někde byl...
Kress- Poèet pøíspìvkù : 63
po vyjadreni connela proti
razercz- Poèet pøíspìvkù : 300
Měním své rozhodnutí na PROTI, protože do raidu by ses asi nedostal. Jak psal Razer vrací se jeden bývalí člen, takže mágů bude plno. Každopádně díky za přihlášku a hodně štěstí jinde.elliyn napsal: jde mi hlavne o to byt v guilde ktera bude chodit cata dungy a nejak se bude protloukavat tym contentem, potom az se zacnou chodit raidy a ja uvidim ze se nejak nevlezu do tech raidu tak se nic nedeje a ja odejdu sam a zkusim stesti u jine guildy:)
Nepřijat -LOCK-
Ravencreast- Poèet pøíspìvkù : 120
Jak piše raven, včera si zničehonic vzpomenul connel, že hodlá hrát, takže už by nemělo smysl tě nabirat...
Similar topics
» fire/arcane mage
» Apphroditte arcane mage
» Escape - mage, fire
» Freezeyou - mage, fire / arcan off
» Koty - mage, Frost/Fire
» Apphroditte arcane mage
» Escape - mage, fire
» Freezeyou - mage, fire / arcan off
» Koty - mage, Frost/Fire
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 1 z 1