Ponpo - Holy/Disci priest
+6
Hucimir
Painn
Tristicek
razercz
elvaein
speezy
10 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Ponpo - Holy/Disci priest
Nick: Ponpo
Class (+Spec.): Priest - Holy/Disci
Talenty:
Profese: Alchemy (521/525) // Tailor (450/525)
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Armory zde zatím nejsou dostupné, proto nemohu tuhle informaci poskytnout.
Máš enchanty a sockety?: Téměř ano, pár věcí zde však chybí zkrz kvalitu těch itemů.
Máš stabilní internet?: Ano, okolo 19-50 ms --> viz http://www.speedtest.net/my-result/3553077741
Předcházející guildy: School of Magic (cca 2 dny, došel sem sem po dlouhé době)
Důvod odchodu z guildy: Nenašel sem v ní očekávání ve které jsem doufal, navíc jsem zde krátce po dlouhé době jak jsem již zmínil.
Zkušenosti se svojí classou: Priesta hraji cca 4 roky, od TBC přes wotlk až zde na cata (Cata S9 + S10 season)
Zkušenosti na raidu (Wotlk): ICC 25/10 HC full clear, Hallion 25N down, HC ---> wipefest 11%>
Zkušenosti na raidu (Cata) : Offi : BoT HC full clear - (včetně Lady Sinestry), BWD HC full clear, Firelands 25 HC full clear (Ragnarose sice až po nerfu ale přece....)
Proč právě Vir Aeternum: Hledám kvalitní guildu s kvalitním přístupem vedení, hrával jsem dlouho na offi, rád bych šel do guildy kde k sobě lidé chovají vzájemný respekt a úctu jeden k druhému.
Koho znáš ve Vir Aeternum: Tristinka, znám ho i z real-life.
Věk: 19
Online omezení (kdy můžete hrát): Běžně jsem k dispozici od 17:00 až do ranních hodin, záleží jen na domluvě. Skype/TS/VNT/MMBL/RaidCall není problém při raidech.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: Jsem healer, omlouvám se ale tohle opravdu nemám
Tvoje UI: X-perl, DBM/Bigwings pro raid encountery, Grid/Xperl raid frame. e-casting bar, Atlasloot & jiné in-game support addony.
Něco o mně : Je mi 19 let, letos jsem maturoval na elektrotechnické škole v brně, wow hraju cca 4 roky (z toho 2 sezóny na offi --> EU-Stormscale), v poslední době hraji převážně WoW + BDR 2, bydlím kousek od Brna, momentálně nemám přístup ke stolnímu PC, hraji na NTB (dual core i5 2,6 Ghz, 3,1 TB, 8 RAM, grafika AMD 7770 HD) stabilní FPS při hře 50+, na vyšší grafický výkon 100+...dál moc nevím co bych řekl..
Díky vám všem kteří jstě obětovali chvilku svého drahocenného času a přečetli si tuhle přihlášku
Class (+Spec.): Priest - Holy/Disci
Talenty:
Profese: Alchemy (521/525) // Tailor (450/525)
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Armory zde zatím nejsou dostupné, proto nemohu tuhle informaci poskytnout.
Máš enchanty a sockety?: Téměř ano, pár věcí zde však chybí zkrz kvalitu těch itemů.
Máš stabilní internet?: Ano, okolo 19-50 ms --> viz http://www.speedtest.net/my-result/3553077741
Předcházející guildy: School of Magic (cca 2 dny, došel sem sem po dlouhé době)
Důvod odchodu z guildy: Nenašel sem v ní očekávání ve které jsem doufal, navíc jsem zde krátce po dlouhé době jak jsem již zmínil.
Zkušenosti se svojí classou: Priesta hraji cca 4 roky, od TBC přes wotlk až zde na cata (Cata S9 + S10 season)
Zkušenosti na raidu (Wotlk): ICC 25/10 HC full clear, Hallion 25N down, HC ---> wipefest 11%>
Zkušenosti na raidu (Cata) : Offi : BoT HC full clear - (včetně Lady Sinestry), BWD HC full clear, Firelands 25 HC full clear (Ragnarose sice až po nerfu ale přece....)
Proč právě Vir Aeternum: Hledám kvalitní guildu s kvalitním přístupem vedení, hrával jsem dlouho na offi, rád bych šel do guildy kde k sobě lidé chovají vzájemný respekt a úctu jeden k druhému.
Koho znáš ve Vir Aeternum: Tristinka, znám ho i z real-life.
Věk: 19
Online omezení (kdy můžete hrát): Běžně jsem k dispozici od 17:00 až do ranních hodin, záleží jen na domluvě. Skype/TS/VNT/MMBL/RaidCall není problém při raidech.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: Jsem healer, omlouvám se ale tohle opravdu nemám
Tvoje UI: X-perl, DBM/Bigwings pro raid encountery, Grid/Xperl raid frame. e-casting bar, Atlasloot & jiné in-game support addony.
Něco o mně : Je mi 19 let, letos jsem maturoval na elektrotechnické škole v brně, wow hraju cca 4 roky (z toho 2 sezóny na offi --> EU-Stormscale), v poslední době hraji převážně WoW + BDR 2, bydlím kousek od Brna, momentálně nemám přístup ke stolnímu PC, hraji na NTB (dual core i5 2,6 Ghz, 3,1 TB, 8 RAM, grafika AMD 7770 HD) stabilní FPS při hře 50+, na vyšší grafický výkon 100+...dál moc nevím co bych řekl..
Díky vám všem kteří jstě obětovali chvilku svého drahocenného času a přečetli si tuhle přihlášku
Naposledy upravil speezy dne Mon Jun 09, 2014 7:07 pm, celkově upraveno 1 krát
speezy- Poèet pøíspìvkù : 1
Re: Ponpo - Holy/Disci priest
PRO, pekná prihláška
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
podle Zubíka nemělo smysl tu přihlášku ani psát, ale tak formalita je formalita
Pro
Pro
Tristicek- Poèet pøíspìvkù : 427
Tož já nevím jestli vůbec mohu, ale rád se vyjádřím. Přihláška pěkná, vypadá to že se s tebou dá srozumitelně a v klidu komunikovat, tak proč ne?. Jo a lidi je potřeba. Pro
Naposledy upravil ApqY dne Tue Jun 10, 2014 1:30 pm, celkově upraveno 1 krát
Painn- Poèet pøíspìvkù : 52
každý kdo má na avataru ženu se může vyjadřovat
Sexy prihláška
pre
pre
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
Pro U holy nemá studnu... na cata se to hodí.... ale tak to je můj názor.... (monča to má )
bigmacxx- Poèet pøíspìvkù : 131
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
Studna je bugla, nehealuje co ma viz. bugreport. PRO heal se hodí.bigmacxx napsal:Pro U holy nemá studnu... na cata se to hodí.... ale tak to je můj názor.... (monča to má )
Ravencreast- Poèet pøíspìvkù : 120
Ravencreast napsal: heal se hodí.
Takže začneš logovat?
Já už to tu zavřu, stejně nebylo moc co řešit. Napiš si o inv
Similar topics
» Alaine, Priest holy/shadow
» SH/Holy priest
» Munguse - Holy Priest