Vir Aeternum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Abbendis - Paladin (Protection/Retribution)

+4
Painn
Tanner
Ejkejforty
Abbendis
8 posters

Goto down

Abbendis - Paladin (Protection/Retribution) Empty Abbendis - Paladin (Protection/Retribution)

Příspěvek pro Abbendis Mon Aug 18, 2014 1:35 pm

Nick: Abbendis
Class: Paladin (Protection/Retribution)
Talenty: 0/31/10; 7/2/32
Profese: Blacksmithing (525), Mining (525)
Equip: Prot - průměrný ilvl 348
Máš enchanty a sockety?: Jistě, bez toho bych do raidu nešel
Máš stabilní internet?: Tak stabilní jak jen UPC může být
Věk: 25+

Předcházející guildy: Na cataclysm Bregan Daerthe a School of Magic, na WotLKu Severní Hvězda, Galaxy Rangers, School of Magic, Azeroth Kings (měl jsem postavy rozházené do více guild a chodil raidy se všemi)

Důvod odchodu z guildy: Stupňující se problém složit čistě guildovní 10man a s tím související pokles kvality raidů

Zkušenosti se svojí classou: Protadina jsem začal hrát na WotLKu zhruba před 4-5 lety (možná dřív, po víc jako osmi letech hraní si to už přesně nepamatuji), retri asi pred 1-2 roky v podstatě z nutnosti mít offspec

Zkušenosti na raidu (Cata): Odchozeno BH, BwD a BoT jako MT i OT, taktiky znám prozatím pouze na otevřené bosse (raidy jsem začal chodit až po 20.6. kdy nefunkční bossové byli uzavřeni)

Proč práve Vir Aeternum: Protože je to guilda, která je schopna složit čistě guildovní raidy a, doufám, že v ní panuje nejen uvolněná a přátelská atmosféra, ale že i raidy mají jistou úroveň ať už chováním ve hře či na TS.

Koho znáš ve Vir Aeternum: Tristinka (jen trochu), Nightsleep (z GR a SoM) a možná i další

Online omezení (kdy mužete hrát): Jakožto pracujícímu mi vyhovují spíše večení hodiny (ale zase ne moc příliš pozdní, ideální je tak do 22:00) a víkendy (pokud nejsem pryč). Obvykle nemám problém raidovat od 18:00 do 22:00 i déle, jen se mi pak hůř ráno vstává Smile

DPS/HPS podložený screenem aspon na dummech: DPS z prota asi nemá moc význam a z retri budu muset pockat na další guildovní BoT, neboť retri spec používám pouze na Valioně a Theralionovi, ale obvykle se držím nad 12k

Tvoje UI: Nic složitého, DBM+Recount+Omen+IceHUD, uvažuji ješte o HealBotovi (či podobném klikátku, možná si časem napíšu vlastní) pro použití nekterých spellů na členy raidu (Lay on Hands, Hand of Protection/Sacrifice/Salvation). Bindy či makra na prota nepoužívám, vzhledem k tomu že většinu fightu stojím na místě a mám spoustu času se rozhlížet po spell barech, ale uvažuji o dvou bindech vzhledem k nutnosti používání daných spellů v pohybu Smile

Alti: Seznam altů uvádím spíše proto, že se každý jmenuje jinak a není snadné si je spojit s main postavou. Nelze tedy vyloučit, že mne někteří znají pod jiným nickem než Abbendis.
Nymphaea (assa/sub Rogue), Shipinek(lv80 demo/destro lock), Wyleiria (lv80 prot/fury warr), Ponk (lv80 resto shaman), Hali (lv80 resto/balance druid)

Vzhledem k absenci armory na serveru jsem link nepřidal.

Edit: Vzhledem k faktu, že Trist je na dovolené, počítám s tím, že rozhodnutí proběhne až běhěm/po víkendu.
Abbendis
Abbendis

Poèet pøíspìvkù : 15

Návrat nahoru Goto down

Abbendis - Paladin (Protection/Retribution) Empty Re: Abbendis - Paladin (Protection/Retribution)

Příspěvek pro Ejkejforty Mon Aug 18, 2014 2:00 pm

"(měl jsem postavy rozházené do více guild a chodil raidy se všemi)" tohle naprosto nenávidím z celýho wowka ... jaké guildě potom dáš přednost když bude potřeba např. ve středu ?

jinak za mě neutral ani nějak nevím jestli máme tanků dost nebo málo ...
Ejkejforty
Ejkejforty

Poèet pøíspìvkù : 337

Návrat nahoru Goto down

Abbendis - Paladin (Protection/Retribution) Empty Re: Abbendis - Paladin (Protection/Retribution)

Příspěvek pro Abbendis Mon Aug 18, 2014 2:08 pm

Ejkejforty napsal:"(měl jsem postavy rozházené do více guild a chodil raidy se všemi)" tohle naprosto nenávidím z celýho wowka ... jaké guildě potom dáš přednost když bude potřeba např. ve středu ?
Rozhodovat jsem se nemusel. V té době, kdy jsem se všemi postavami chodil, byly raidy buď v jiný den, nebo byly po sobě s dostatečným časovým odstupem. V podstatě jsem chodil minimálně jeden raid denně. Bohužel (bohudík) se pak některé raidy přestaly skládat, takže jsem za main postavy považoval paladina (SH) a warlocka (GR). Chodilo se ve středu, čtvrtek, neděli a pondělí po jednom raidu či půlce. Do guild jsem si je rozházel až poté, co jsem s danou guildou pár raidů odchodil a tudíž jsem věděl, že ke kolizím nedochází, protože raidy měly pevně stanovený den a čas startu byl +- 30min. Jinak pořadí postav bylo paladin, warlock, warrior, rogue, shaman a druid. Pořadí odpovídalo kvalitě equipu a až na dvojici warlock/warrior i pořadí v jakém jsem postavy vyexpil či koupil.
Abbendis
Abbendis

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tanner Mon Aug 18, 2014 2:20 pm

ja sem za NE podle me je v tehle dobe stop tanku mame tanku na rozdavani+ nekteri maini misto tanka chodi i dmg do raidu a o tom ze kazdy druhy v guilde ma alta dk tanka Very Happy dalsi minus za tanka

Tanner

Poèet pøíspìvkù : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tanner Mon Aug 18, 2014 2:22 pm

sem pro ked budes hrat maina demo locka ale podle me je proste paladinu tanku v guilde hodne minimalne 4 tam su

Tanner

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Abbendis Mon Aug 18, 2014 2:24 pm

Tanner napsal:sem pro ked budes hrat maina demo locka ale podle me je proste paladinu tanku v guilde hodne minimalne 4 tam su
Demo lock v tuto chvíli nepříchází v úvahu (lv80), s doexpením počítám do konce roku, tedy v horizontu 3 měsíců.
Abbendis
Abbendis

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Painn Mon Aug 18, 2014 8:35 pm

U mě je to 50% na 50%. Nikdy nevíš, co se stane a podle mého, tanků není nikdy dost. Momentálně si nevybavuji, kolik jich máme, ale za mě spíše PRO.
Painn
Painn

Poèet pøíspìvkù : 52

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tristicek Thu Aug 21, 2014 12:19 pm

Bez tohoto cloveka by server uz davno nebezel. Ja jsem 100% pro, klidne se za nej sam zarucim.

Ps, abbeho je dobre mit v guilde, casem poznate proc.
Tristicek
Tristicek

Poèet pøíspìvkù : 427

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tristicek Thu Aug 21, 2014 12:19 pm

Bez tohoto cloveka by server uz davno nebezel. Ja jsem 100% pro, klidne se za nej sam zarucim.

Ps, abbeho je dobre mit v guilde, casem poznate proc.
Tristicek
Tristicek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Abbendis Thu Aug 21, 2014 12:21 pm

No, jednak přeháníš a jednak to s tím, jestli budu přijat nebo ne vůbec nesouvisí Smile Jestli máte málo tanků, tak se hodím, jestli jich máte moc, budu akorát tak překážet Smile
Abbendis
Abbendis

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tristicek Thu Aug 21, 2014 12:34 pm

Tanku neni nikdy dost Wink zitra se vracim domu, tak to nejak rozlousknem. Co se tyce altu dk tanku tak to tu nema co delat. Vzdycky vezmu do raidu radsi maina tanka nez alta dk tanka Smile
I kdyby ses hned nedostal na 25 ve stredu, 100 se dostanes na 10 ve ctvrtek nebo nedeli.
Tristicek
Tristicek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tristicek Thu Aug 21, 2014 12:48 pm

Tanner - paladin tank je v guilde 1 a ten je bez gearu - actigo. Bigmac je retrina.

A k tomu ze jsem na dovolene.. tu prihlasku muze zamcit vic lidi, nejen ja.
Samozrejme to rad zitra navecer udelam..

Sorrz za spam, na mobile je to forko takove neprehledne Mad
Tristicek
Tristicek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hauron Thu Aug 21, 2014 1:40 pm

Tristicek napsal:Ps, abbeho je dobre mit v guilde, casem poznate proc.
Protože má kozy?
Hauron
Hauron
Admin

Poèet pøíspìvkù : 1018

https://vir-aeternum.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Abbendis Thu Aug 21, 2014 1:45 pm

Hauron napsal:
Tristicek napsal:Ps, abbeho je dobre mit v guilde, casem poznate proc.
Protože má kozy?
No, jelikož mám koule, tak mít i kozy bych rozhodně za plus nepovažoval Very Happy Ale proti gustu Smile
Abbendis
Abbendis

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tanner Thu Aug 21, 2014 3:06 pm

ajo tak to pak jo ja myslel ze bigmac je taky main tank + actigo,pak nejaky hanzis ma tanka co som si vsiml.

Tanner

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Elli Thu Aug 21, 2014 4:06 pm

bigmac sam nevie co je mainovo. Berie ten gear jak pride. Actigo je main tank. Ja som mainovo tank , aj ked sa nejak k tomu tankovaniu nedostavam. A co sa tyka prihlasky moze byt, ma dmg off spec co je vyhodou ( ak by bol ten off spec holy tak by to bolo este lepsie )

Elli

Poèet pøíspìvkù : 561

Návrat nahoru Goto down

Abbendis - Paladin (Protection/Retribution) Empty lol

Příspěvek pro bigmacxx Thu Aug 21, 2014 7:20 pm

CO NAPSAL ELLI: bigmac sam nevie co je mainovo. Berie ten gear jak pride.
Kdyby jsi ty a ostatní tanci co si říkate frajeři hrali i v době kdy to začínalo mohl jsem bejt jen retrina nebejt mě ochotnýho kterej si dal tanka a tankoval skoro celej začatek...RETRI jsem a budu vždicky main.

K přihlašce: Tank super až na pár věci v tanku.(ten wold of glory stit je dobrej z talentů) a Retri? nemáš pve ale pvp... už jen nahazuje že nemáš selfless healer máš tam dmg 2% každej holy power. A talent Long arm of the Law nevim proč v pve máš když stejnak bosse nezpomalíš Smile Eguip sem neviděl takže nevim.
Za mě 60% PRO
Popřípadě konzultace (bigmacxx) ve hře Smile
bigmacxx
bigmacxx

Poèet pøíspìvkù : 131

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Abbendis Fri Aug 22, 2014 6:40 am

bigmacxx napsal:Tank super až na pár věci v tanku.(ten wold of glory stit je dobrej z talentů)
To bude spíš záležet na stylu hraní. Vím že existuje i selfheal varianta talentů, ale dávám přednost tomu, když healují healeři. Prot talenty jsem zrovna včera lehce přeházel, ale opravdu jen lehce.
bigmacxx napsal:Popřípadě konzultace (bigmacxx) ve hře Smile
S retri klidně, ale asi to bude marné. Retri spec považuji za nutné zlo a dosud jsem ji měl jen kvůli jedinému bossovi v BoT (draci). Nikdy mne retri nebavilo, srdcem jsem tank už dlouhých 7 let, ne-li víc. Poprvé jsem tanka začal hrát ještě na TBC za warra na serveru, který už nikdo ani nezná a tankování jsem si prostě zamiloval. U retri mám často problém, že zapomínám jakej spell použít a nemám tam tak dobré reflexy, takže se mi stává, že třeba půl minuty ignoruju skončený cd na křídla Smile Ale možná se Ti podaří to, co nedokázal ani Artemiss ještě na starém soulwellu Smile

A holy asi nehrozí. Na healování jsem měl lama druida a shamana Smile
Abbendis
Abbendis

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro bigmacxx Fri Aug 22, 2014 7:07 am

Po pokecání ve hře talenty vyřešeny.
Retri ho budu muset trochu naučit a poradit s egvipem/Talentama. Jinak za mě po prozkoumání PRO
bigmacxx
bigmacxx

Poèet pøíspìvkù : 131

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Abbendis Fri Aug 22, 2014 7:44 am

@Bigmacxx
Od rána přemýšlím o tom, co jsi mi řekl. Uznávám, že ten range na judgementy je asi naprostá blbost, takže to hodím do Eye for an Eye. Co se týče toho Rule of Law, ten zatím nechám, bude dost záležet na tom, jak často použiju WoG. Zatím jej nejsem zvyklý používat, takže je vhodnější mít crit než nevyužité dva talenty. Časem si snad na WoG zvyknu a pak bych jej případně přesunul.
Abbendis
Abbendis

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Painn Fri Aug 22, 2014 8:17 am

PŘIJAT. Napiš si ingame o inv.
Painn
Painn

Poèet pøíspìvkù : 52

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: