Vir Aeternum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Druidkukuc (Druid) - balance/resto

+5
Hucimir
Thorag
Yetino
Largi
DjKukuc
9 posters

Goto down

Druidkukuc (Druid) - balance/resto Empty Druidkukuc (Druid) - balance/resto

Příspěvek pro DjKukuc Thu Nov 17, 2011 10:09 pm

Nick: Druidkukuc

Class (+spec): Druid - Balance/Resto

Talenty: Resto 11/0/60 (potřebují předělat) , Balance 55/0/16 (otestován nespočet buildů od hráčů,z webu)

Profese: JewelCrafting,Minning,Engineering,Cooking,Fishing - všechno Full

EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Druidkukuc (úrověň naxx 25/ULD 10/25)

Máš enchanty a sockety?: Mám všechny dostupné enchanty vč. těch za reputace (Kirin Tor,Sons of Hodir)

Máš stabilní internet?: Ano (ADSL 16MBit)

Předcházející guildy: Co se přešlo na WOTLK byl jsem v angels,chvíli poté se angels rozpadli kvůli chybě GuM,byl jsem s rogunou asi týden v TGoD,kvůli neshodám v raidu jsem odešel a přešel s Druidem jakožto main postavou k Numero Uno. Zde jsem strávil takřka rok a důvod odchodu bych moc nerozebíral.

Důvod odchodu z guildy: Nešlo ani tak o hádku,spíš jeden spor který nejmenovaný Officer vyřešil snížením ranku a to mě donutilo odejít z Guildy. Nikdy to se mnou neřešil,nic jsem neodcizil,nikoho neponížil.

Skušenosti se svojí classou: Odmítal jsem přechod na WoTLK a tak jsem po nasazení toho patche WoW nehrál,šlo asi o dobu 3 měsíce,po té jsem se vrátil k WoWku,jsem na něm závislý. Kdybych to měl vyjádřit časově tak potom je to více jak rok.

Skušenosti na raidu (Wotlk): Znám taktiky na Naxx 25,ULD10/25 - všechny taktiky až po Freyu (z HM modů znám jen FL,XTčko. K více jsme se totiž ani nedostal).

Proč právě Vir Aeternum: Protože hledám Guilde se silným zázemím a jménem,která tato G bez pochyb má.

Koho znáš v Vir Aeternum: Já určitě spoustu lidí,ve většině lidi z AFKování v Dalaranu. Aktuálně jsem v kontaktu s hráčem Raim s kterým se snažím o arénky

Věk: 23 a co nevidět 24

Online omezení (kdy můžete hrát): Snažím se být online jak nejvíc to jde. Jsem pracující člověk,takže jediné moje omezení je Odpolední směna tj. 14-22.00,pak ještě noční,tu mám od 22-06 ale vzhledem k situaci v práci bych se nočním a odpoledním teď měl vyhnout.

DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: Momentálně nemám žádný screen,nikdy jsem necítil potřebu si screenovat DPS a v poslední době HPS.
Mohu pouze uvést příklad z Naxxu 25 který jsem byl dnes,na Patchwerkovi jsem v balance vytáhl (s heroismem) 8254 DPS,zbytek raidu jsem healoval a HPS se pohybovalo v průměru 2k HPS v závislosti na obtížnosti bosse.

Tvoje UI: X-perl,Recount,DBM,Omen,GC,DoT Timer (hlídá DoTky ale i HoTky) a Dr.Damage

Díky všem za přečtení referátu,snad se bude líbit Very Happy

DjKukuc

Poèet pøíspìvkù : 2

Návrat nahoru Goto down

Druidkukuc (Druid) - balance/resto Empty Re: Druidkukuc (Druid) - balance/resto

Příspěvek pro Largi Thu Nov 17, 2011 10:51 pm

A tak myslím, že správný no-lifer to je. Pár heroiků sem s ním byl. A 2. resto dřůd sa na raid hodi, když chodí jenom Yetino a ten náš víkendový druid Very Happy
100% bych byl pro test
Largi
Largi

Poèet pøíspìvkù : 362

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yetino Thu Nov 17, 2011 11:38 pm

No na skusku by som ta zobral... ale pokial budes ako ti druidovia co som nabral nedavno.. ze vobec nechodia na raidy tak to kickujem..eden resto druid sa este hodi.. kedze Bucka nejak nehra...za mna ano
Yetino
Yetino

Poèet pøíspìvkù : 73

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Thorag Thu Nov 17, 2011 11:41 pm

bol som s nim dnes v naxxe a robil co sa mu povedalo, ja som urcite za test.
Thorag
Thorag

Poèet pøíspìvkù : 168

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hucimir Fri Nov 18, 2011 12:16 am

Pro (test)
Mining neni moc vhodná profka, pouvažuj nad tým.
Hucimir
Hucimir

Poèet pøíspìvkù : 870

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Janey Fri Nov 18, 2011 10:30 am

Taky PRO i podle ty prihlasky to vypada, ze ma opravdu zajem tady hrat. Ale jak rikal Yeti zatim jsme nemeli moc stesti na aktivni restaky tak se priprav, ze se bude hodne hledet na tvoji aktivitu. Smile
Janey
Janey

Poèet pøíspìvkù : 716

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Cobe Fri Nov 18, 2011 4:28 pm

ja to uzavru, sice neznam, ale jsem taky pro test, balance resto se nam jeden jeste hodi
jestli jsi nolifer zapadnes Smile, plus co psal huca-pouvazuj!, na take veci jsou dobri alti, potreba burst profese
duvody leavnuti sice presne nechapu, ale to neni ted podstatne, podstatna bude tva aktivita, schopnost poslouchat a skill ...........a to se rychle pozna Wink
Cobe
Cobe

Poèet pøíspìvkù : 375

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hauron Fri Nov 18, 2011 9:06 pm

Cobe napsal:...podstatna bude tva aktivita, schopnost poslouchat a skill ...........
Ano, poslouchat Haurona! What a Face
Hauron
Hauron
Admin

Poèet pøíspìvkù : 1018

https://vir-aeternum.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nirrty Fri Nov 18, 2011 9:25 pm

Hauron napsal:
Cobe napsal:...podstatna bude tva aktivita, schopnost poslouchat a skill ...........
Ano, poslouchat Haurona! What a Face
má totiž mindrák, že ho nikdo jiný neposlouchá Very Happy
Nirrty
Nirrty

Poèet pøíspìvkù : 675

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hauron Fri Nov 18, 2011 9:41 pm

Nirrty demote, píšu si...
Hauron
Hauron
Admin