Roron- Hunter, Marksmanship/ pvp survival
+6
pve
Largi
Penelope
Sindoray
Infinity
Roron
10 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Roron- Hunter, Marksmanship/ pvp survival
Nick: Roron
Class (+spec):MM hunter
Talenty: Mají díry, mám je dlouho a předělám je při první příležitosti kdy si nato vzpomenu. V offu surv na nejaky to pvp.
http://arsenal.onlinegamers.cz/character-talents.xml?r=Narnias&cn=Roron&group=1
Profese: Skinning, LW, (tady bych dodal že ten skining mam asi 3 roky a jsem s tím na huntě spokojenej, LW skilluju v pruběhu hraní)
EQUIP a LINK NA ARMORY!: Naxx 25/3věci z UD (neck ramena wristy) http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Roron
Máš enchanty a sockety?: jasně, ale jen na pve gear
Máš stabilní internet?: Ano
Předcházející guildy: Refusion, pak dlouho nic, angels, galaxy rangers, numero uno, u pípa doma
Důvod odchodu z guildy: neochota progresu TOC, naxxramas mě už nebaví nějakej pátek, neschopnost členů raidů improvizovat vůči taktice, je toho dost ale tohle je tak to hlavní.
Zkušenosti se svojí classou: Mno ze začátku jsem asi rok xpil jako BM, pak pvp další rok, ptm wotlík surv xping, nasledné raidování jako MM, před narniasem ještě nejaky fun servery atp.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): K úspěchům na huntě patří snad jen přítomnost při guildovním first killu hodíra 10 (možná i auri a něčeho předtím) v galaxy rangers, potom u pípa doma guildovní first kill vezaxe, (huntu sem logoval podle potřeby v UPD)
Proč právě Vir Aeternum: Dlouho mě to láká, podívat se do "top" ali guildy, chybí mi raidy kde netrvá hodinu samotnej pull FL, kde to trochu odsypává. Takže ty duvody jsou: "elitní" raidy, dobré jméno guildy, kvalitní progress.
Koho znáš v Vir Aeternum: Já znám dost lidí, otázka je jestli oni mě... Shiggy, kimaera, diablosx, lodrynko, ono upřímě řečeno nevím kdo všechno u vás je, abych ho semka mohl napsat, takže snad jen ti co znají mě, nebo mýho warra Masakerku.
Věk: 17
Online omezení (kdy můžete hrát): Do dvou, pak už jdu radši spát abych vstal ráno.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: 7K hodir 10- https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/715/wowscrnshot031612193127.jpg/
Tvoje UI: Xpearl, omen, dbm, recount, sexycooldown, sexy maps.... mam těch sranců mnohem víc.
Class (+spec):MM hunter
Talenty: Mají díry, mám je dlouho a předělám je při první příležitosti kdy si nato vzpomenu. V offu surv na nejaky to pvp.
http://arsenal.onlinegamers.cz/character-talents.xml?r=Narnias&cn=Roron&group=1
Profese: Skinning, LW, (tady bych dodal že ten skining mam asi 3 roky a jsem s tím na huntě spokojenej, LW skilluju v pruběhu hraní)
EQUIP a LINK NA ARMORY!: Naxx 25/3věci z UD (neck ramena wristy) http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Roron
Máš enchanty a sockety?: jasně, ale jen na pve gear
Máš stabilní internet?: Ano
Předcházející guildy: Refusion, pak dlouho nic, angels, galaxy rangers, numero uno, u pípa doma
Důvod odchodu z guildy: neochota progresu TOC, naxxramas mě už nebaví nějakej pátek, neschopnost členů raidů improvizovat vůči taktice, je toho dost ale tohle je tak to hlavní.
Zkušenosti se svojí classou: Mno ze začátku jsem asi rok xpil jako BM, pak pvp další rok, ptm wotlík surv xping, nasledné raidování jako MM, před narniasem ještě nejaky fun servery atp.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): K úspěchům na huntě patří snad jen přítomnost při guildovním first killu hodíra 10 (možná i auri a něčeho předtím) v galaxy rangers, potom u pípa doma guildovní first kill vezaxe, (huntu sem logoval podle potřeby v UPD)
Proč právě Vir Aeternum: Dlouho mě to láká, podívat se do "top" ali guildy, chybí mi raidy kde netrvá hodinu samotnej pull FL, kde to trochu odsypává. Takže ty duvody jsou: "elitní" raidy, dobré jméno guildy, kvalitní progress.
Koho znáš v Vir Aeternum: Já znám dost lidí, otázka je jestli oni mě... Shiggy, kimaera, diablosx, lodrynko, ono upřímě řečeno nevím kdo všechno u vás je, abych ho semka mohl napsat, takže snad jen ti co znají mě, nebo mýho warra Masakerku.
Věk: 17
Online omezení (kdy můžete hrát): Do dvou, pak už jdu radši spát abych vstal ráno.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: 7K hodir 10- https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/715/wowscrnshot031612193127.jpg/
Tvoje UI: Xpearl, omen, dbm, recount, sexycooldown, sexy maps.... mam těch sranců mnohem víc.
Naposledy upravil Roron dne Wed Apr 25, 2012 8:48 pm, celkově upraveno 2 krát
Roron- Poèet pøíspìvkù : 3
Re: Roron- Hunter, Marksmanship/ pvp survival
mame 2 aktivnych huntov, ktory su tu viacmenej na kazdom raide a aj keby bol na raide len 1, tak to bohate staci
PROTI
btw dost neprehladna prihlaska, skus pouzivat odstavce pripadne zvyraznit farbou
PROTI
btw dost neprehladna prihlaska, skus pouzivat odstavce pripadne zvyraznit farbou
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
este 1 vec...ako je mozne, ze nemas pokupene 2x t 8,5 a dalsie veci za conquesty? staci par dni zajst hera/naxx a mas kus lepsi eq hned
Do minuleho tydne jsem měl net jen dvě hodinky denně, to sem nestíhal nějaký HC a raidy jen něco a ne FC, navíc s prejtem, pak sem sem nastoupil na brigadu kterou mám do soboty, takže to prostě nestíhám gearovat...
Roron- Poèet pøíspìvkù : 3
Mně příjde, že máš moc altu a nevíš za co chceš hrát, co equippovat a jak equipovat.
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
Sindoray napsal:Mně příjde, že máš moc altu a nevíš za co chceš hrát, co equippovat a jak equipovat.
Sindo buď můj Pet
Penelope- Poèet pøíspìvkù : 325
Já bych řekla, že ty talenty by to chtělo hodně poladit. Dodělat si reputačky, na helmě +50 atp a 20 resilky je nanic. Thorag sa vyjádří
Penelope- Poèet pøíspìvkù : 325
Kučo to shrnul a basta!
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
Penelope napsal:Sindoray napsal:Mně příjde, že máš moc altu a nevíš za co chceš hrát, co equippovat a jak equipovat.
Sindo buď můj Pet
Ok, ale budeš sa musieť o mňa pekne starať a ja mám velmi zaujímavé požiadavky
Gear low, neochota nebo malo casu na farmeni, alt, hunter dalsi netreba, prihlaska a nanic talenty, takze PROTI
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
huntera bohuzial netreba. sme tu 2 hodne zavislacky a vzdy ked by bolo treba, tak moze lognut raven. takze PROTI.
Thorag- Poèet pøíspìvkù : 168
Kdo je ten 2. huntr?
kucuv alt ale prej je to jeho brat
chodnik- Poèet pøíspìvkù : 218
A jooo, ja uplne zapominam na Kuca Džuniora
aj Kuco džunior nemluví a kickuje počas raidu warlockov z guildy? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ja nic, spartanek mi prikazal
(ale ako viete, mne netreba 2x hovorit )
(ale ako viete, mne netreba 2x hovorit )
Nenvím Sindo, já víc jak 3 týdne nebyl ve hre
A navíc! Kučo mluví, ale enom v Penvém Jadre!
Jinako asi lock - tu je to vyřešeno.
A navíc! Kučo mluví, ale enom v Penvém Jadre!
Jinako asi lock - tu je to vyřešeno.
Razor-na ts neposlouchal a zabijel mobky, ktere nemel. Ignis- demo je slaby spec, ale suverene posledni. XT- neodbihal s dotku a kdyz jo tak pak stal a castil v tom cernem kruhu. Kuco se na offi chate zeptal muzu kick rovnu? A ja ze kdybych mohl, tak uz jsem to udelal. PS: A chudak kimi musi zase demo, furt vseci lock je easy, ale najdete nejakeho, ktery neni uplny ...
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
Vyexpim locka!!!!
Furt nejaké pevné ňadrá, ach vy ...
ale Kuco jak sa chopil u toho XT iniciativy ... xDDDDDD len kukam kick z raidu... o dve sekundy kick z guildy ... chudák
ale Kuco jak sa chopil u toho XT iniciativy ... xDDDDDD len kukam kick z raidu... o dve sekundy kick z guildy ... chudák
A koho ste zas kiknuli vyyyy zlobivi!!!
tajne hraje wowko za warlocka largo
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
Moja mamka wowko nehraje...! A né ja wowko nehraju, ale vím o nekom, kdo by asi chtel hrat u ali a zname ju skoro vseci, teda my, co sme meli "powerfull" acc kdysi
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Nefretiti - hunter, survival/beast mastery
» Skerkoo-Hunter-MM,BM
» Mi - Hunter, Surv/bm/mm
» Kyara - MM hunter
» Foresgump - Hunter
» Skerkoo-Hunter-MM,BM
» Mi - Hunter, Surv/bm/mm
» Kyara - MM hunter
» Foresgump - Hunter