Nefretiti - hunter, survival/beast mastery
+7
Thorag
Janey
Elli
Patricius
Largi
Infinity
Nefretiti
11 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 1 z 1
Nefretiti - hunter, survival/beast mastery
Nick: Nefretiti
Class (+spec): Survival / Beast Mastery
Talenty: 0/15/56 , 55/16/0
Profese: JWC, ENG, ALCH + cooking, fishing, FA vse na FULL SKILL
EQUIP a LINK NA ARMORY! : 4,7 gs http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Nefretiti
Máš enchanty a sockety?: ano
Máš stabilní internet?: ano
Předcházející guildy: Little Teddy Bears - rozpad, The Gladiators of Death - rozpad, sucasna Numero Uno
Důvod odchodu z guildy: guilda je malo aktivna - vyse mesiaca sa nebol vacsi raid, predtym ked sa aj daco slo sa vedenie nepokusalo o progres HM, raid sa iny den nezlozil aby sa dokoncilo ID na FC, odchod vela znamych do inych guild
Zkušenosti se svojí classou: hunta som hravala este na TBC, od zaciatku je u mna priorita v hrani co sa nezmeni
Zkušenosti na raidu (Wotlk): uld-10 - FC 7/9 HM, uld-25 - yogg v predoslych guildach nepadol + 3/9 HM
Proč právě Vir Aeternum: ako jedina guilda z Ali vydrzala na servri a drzi si top poziciu, za posledne obdobie k vam odislo coraz viac ludi co poznam
Koho znáš v Vir Aeternum: Huca , Thorag , Chodnik(dlazdicka) , Dusky , Olie , Spartanek , Hyarmen , Arnarius , Penelope , Asmenia, Patricius, Klaatua, Shiggy
Věk: 25
Online omezení (kdy můžete hrát): nemam obmedzenie, podla potreby 18.30 +
Class (+spec): Survival / Beast Mastery
Talenty: 0/15/56 , 55/16/0
Profese: JWC, ENG, ALCH + cooking, fishing, FA vse na FULL SKILL
EQUIP a LINK NA ARMORY! : 4,7 gs http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Nefretiti
Máš enchanty a sockety?: ano
Máš stabilní internet?: ano
Předcházející guildy: Little Teddy Bears - rozpad, The Gladiators of Death - rozpad, sucasna Numero Uno
Důvod odchodu z guildy: guilda je malo aktivna - vyse mesiaca sa nebol vacsi raid, predtym ked sa aj daco slo sa vedenie nepokusalo o progres HM, raid sa iny den nezlozil aby sa dokoncilo ID na FC, odchod vela znamych do inych guild
Zkušenosti se svojí classou: hunta som hravala este na TBC, od zaciatku je u mna priorita v hrani co sa nezmeni
Zkušenosti na raidu (Wotlk): uld-10 - FC 7/9 HM, uld-25 - yogg v predoslych guildach nepadol + 3/9 HM
Proč právě Vir Aeternum: ako jedina guilda z Ali vydrzala na servri a drzi si top poziciu, za posledne obdobie k vam odislo coraz viac ludi co poznam
Koho znáš v Vir Aeternum: Huca , Thorag , Chodnik(dlazdicka) , Dusky , Olie , Spartanek , Hyarmen , Arnarius , Penelope , Asmenia, Patricius, Klaatua, Shiggy
Věk: 25
Online omezení (kdy můžete hrát): nemam obmedzenie, podla potreby 18.30 +
Nefretiti- Poèet pøíspìvkù : 2
Re: Nefretiti - hunter, survival/beast mastery
no takto, viem, ze tu mas vela kamaratov a znamych, ale niesom si uplne isty ci potrebujeme dalsieho huntera...thorag hrava opat aktivnejsie, moj brat tu bude tiez casto a raven sa obcas ukaze ak prave neklati linzyho
takze za mna nie
a btw ktomu, ze poznas shiggyho, by som sa radsej nepriznaval
takze za mna nie
a btw ktomu, ze poznas shiggyho, by som sa radsej nepriznaval
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
Proti, opravdu nechcu s tebou byt zas v guilde
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
berem tvoj nazor largo, ale skor ma zaujima vyjadrenie od niekoho, kto je v tej guilde dlhsie a ak som ta dokazala trpiet ja a dalsi ludia tak snad to dokazes aj ty
Nefretiti- Poèet pøíspìvkù : 2
Tebe? Nikdy A nevim kdo se ti tu bude v pul 1 rano vyjadrovat :-x Takze si pocky na normalni cas.
1 prihlaska dobra
2 equip velmy dobry
3 vek dobry
jinak jak tu bylo uz receno Thorag hrava ale ne az tak casto Raven toho na raidu vidim opravdu jen zridka a ten novy hunter toho jsem tu vydel parkrat tak zatim nevim ale posledni dobou zas tolik lidi online nebylo co jsem tak koukal takze jestli bys byla aktivni a ukazala ze vis ako tak by se urcite misto naslo takze PRO
2 equip velmy dobry
3 vek dobry
jinak jak tu bylo uz receno Thorag hrava ale ne az tak casto Raven toho na raidu vidim opravdu jen zridka a ten novy hunter toho jsem tu vydel parkrat tak zatim nevim ale posledni dobou zas tolik lidi online nebylo co jsem tak koukal takze jestli bys byla aktivni a ukazala ze vis ako tak by se urcite misto naslo takze PRO
Patricius- Poèet pøíspìvkù : 60
nepozam , hutrov je dost , ale tak.. neutral u mna.
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
No jelikož je tu Thorag, Raven, protekční bratr Kuca a Kyara v testu takže asi spíš PROTI už kvůli tomu, že hunter bohužel neni lock, aby jich bylo na raidu více jak dva...
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
ZA. sme tu technicky vzato 4 hunti. hunter od T9 sezony rapidne stupa co sa tyka dmgu, nie je to sice lock to je pravda. ja budem mat hodne povinnosti, Raven hra ako kedy, Kyara ma nejake povinnosti v RL, jediny hunter, co tu bude furt je Moroes.
Thorag- Poèet pøíspìvkù : 168
Rozhodli ste sa nabrať aspoň 67% hráčov aliancie(aspoň tak súdim podľa neustále príjmaných ľudí), tak poďme do toho, už nám chýba iba 9%
Ja som ZA, nech sme bližšie k cielu.
PS: čicham čicham antipatie u Largoša a této uchazečky. To by mohli být krásne /g drámy a námety na meme
Ja som ZA, nech sme bližšie k cielu.
PS: čicham čicham antipatie u Largoša a této uchazečky. To by mohli být krásne /g drámy a námety na meme
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
Estli ju veznete, tak ja idu z VA Ja s nu fakt nebudu v guilde
Takze promin SIndo, ale meme nebudu
Takze promin SIndo, ale meme nebudu
Sindoray napsal:Rozhodli ste sa nabrať aspoň 67% hráčov aliancie(aspoň tak súdim podľa neustále príjmaných ľudí), tak poďme do toho, už nám chýba iba 9%
ty se radši logni a pod se podivat kolik nás je tohle ID online na raidy....
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Ja mam rad larga a ked mu daco vadi to vadi aj mne ... (ale musi mi to povedat ) zatim PROTI
Raven- Poèet pøíspìvkù : 118
taky takRaven napsal:Ja mam rad larga a ked mu daco vadi to vadi aj mne ... (ale musi mi to povedat ) zatim PROTI
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
Similar topics
» Roron- Hunter, Marksmanship/ pvp survival
» Mi - Hunter, Surv/bm/mm
» Kyara - MM hunter
» Foresgump - Hunter
» Majda - MM hunter
» Mi - Hunter, Surv/bm/mm
» Kyara - MM hunter
» Foresgump - Hunter
» Majda - MM hunter