Vir Aeternum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prihlaska combat rogue

+11
Hucimir
Linzy
pve
Elli
chodnik
Mors pls
olie
Penelope
Largi
Infinity
Bestia
15 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Prihlaska combat rogue Empty Prihlaska combat rogue

Příspěvek pro Bestia Wed May 09, 2012 9:24 am

Zdravim guildu Vir Aeternum

Takze zo zaciatku nieco o mne volam sa Peter mam 22 rokov studujem na vysokej skole bezpecnostneho manazerstva v kosiciach. Som mlady sympaticky hetero, mily uprimny pravdovravny dobrosrdecny a hlavne skromny clovek:D skoro som zabudol este aj inteligentny.
Dost bolo srandy pome k samotnej postave a prihlaske

Nick: Bestia
Class: Rogue
Spec: combat/assa

Co sa tyka eq profiek a podobne vsetko bude chybaju mi este 3lvli do 80tky profky budu jwl eng. Cize si myslim ze je zatial nepotrebne sem davat link s armory.

Teraz si urcite budete mysliet ze co za lamku si sem dava prihlasku ked neni ani doexpeny.
Nedavno som tu zacal hravat dotiahli ma sem kamosi ci si nezahram aj s nimi. Hravam na ofiku na Drak'thule v guilde deep thunder nick Trifon ak by si chcel niekto pozriet. Moja minulost s wowkom je dost bohata od doby ako vysiel Wotlk hram na ofiku. Predtym som hral na viacerych freeckach a na jednom som bol aj GM. Co sa tyka progresu a taktik vsetko co je otvorene tu mam na ofi odprogresovane aj so vsetkymi achievami cize sa nemusite bat ze by ma bolo nieco ucit. Naxx uld aj tocko boli pekne dungy rad si ich pripomeniem:)

Zacal som tu hravat aj preto ze je konecne klud od skoly uz len spravit statnice a na ofi teraz raidujeme 2hod do tyzdna, vsetko je progresnute neni co robit:) a pandy su daleko.

Co sa tyka pinternetoveho pripojenia a komunikacie ci uz cez VT TS alebo Mumble neni problem hovorit sa nehanbim. Casove obmedzenie? Ziadne nemam 10rokov aby mi maminka prisla povedat ze si mam pozret vecernicek ist sa vycikat a spat.

Preco si davam prihlasku prave k vam? Pretoze si chcem zahrat s ludmi ktory to vedia hrat su v pohode nepanuje nejake napatie v raidoch. Na ofi hram tiez s jednej top guild tak preco to neskusit aj tu Smile

Adony a makra. Co sa tohto tyka neviem si predstavit raid bez deadly boss mods a nejakeho treath metru. Bindy makra to je samozrejsmost bez toho do dungu ani neleziem skoro vsetko je nabindovane na mysi klavesnica akurat WASD. Co sa tyka UI ja mam grid, bartender, quartz, omnicc, couldown count, tidy plates a este zopar prkotin:)

Dnes som trosku kecal s Janeym a vraj by sa vam hodil resto shaman. Kamos tu ma jedneho a nehrava za neho tak ak by mi ho dal kludne by som zahral za neho. Shamana hram rad hram ho aj na ofi a celu dobu ako som na ofi prave za resto.
Cize ak by ste ma zobrali mohol by som na raidy brat postavu ktora by viac vyhovovala aby bol raid kvalitnejsi.

Myslim ze to je s mojej strany vsetko ak som na nieco zabudol tak sa pytajte.

Prajem pekny den.

Bestia

Poèet pøíspìvkù : 5

Návrat nahoru Goto down

Prihlaska combat rogue Empty Re: Prihlaska combat rogue

Příspěvek pro Infinity Wed May 09, 2012 9:38 am

uprimne, nepaci sa mi, ze tu pride nejaky "skiller z offi" , nedoexpeny char, bez profiek, ziadny eq proste nic a myslis si ze ta ihned naberieme lebo sme ohureni tvojim posobenim na offi?
v podmienkach mas jasne napisane eq na urovni naxx/UD 25, vyskillovane profky atd. takze pokial toto nesplnujes nieje sa o com bavit si myslim
proti
(neber to v zlom, ale pre guildu nulovy prinos X tyzdnov kym doexpis/naequipujes sa/spravis profky)
Infinity
Infinity

Poèet pøíspìvkù : 482

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Largi Wed May 09, 2012 9:41 am

Asi nejoriginálnější přihláška, co tu kdy byla.
Osobně nevím, jak na tom guilda včil je, protože 2měsíce sem tu hlupost neměl zapnutů (nepočítam to, jak sem sa logl už v podnapitém stavu), takže nedokážu posoudit, co se hodí nebo ne.
Ale já bych byl rozhodně Pro - navic studuje v košicách a tam studujů enom dobří lidé - vime koho mylím Very Happy

//: Kučo měl rychlejší "entr" - ano sice nás tu ohuruje uspěchem z offi, či podbné hovadiny, ale když si veznu co se vyklubalo na TBC z Tryliesa, kerý sa bral u hordy do guildy na 63lvlu... Tak nikdy nevíš, jak tě ten, či onen člověk može překvapit... A navíc, kick je vždycky možný!
Largi
Largi

Poèet pøíspìvkù : 362

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bestia Wed May 09, 2012 9:53 am

Ironicke narazky ako to skiller s ofi si mozes odpustit nic som ti nespravil som clovek ako kazdy iny. Ziadala sa historia wowka napisal som ju. 80tka budem este dnes profky to je to minimum to je spravene za den dva. Nic so o sebe nemyslim proste za skusenie napisat prihlasku nic nedam... a eq zase neni problem nazbierat a neznamena vsetko... clovek moze mat eq ale ak k tomu nema adekvatne cisla v dmgi tak mu je na nic... alebo ak failuje akzdy jeden pull...

Veru largi na vychode je super Smile dobry ludia dobry alkohol Very Happy

Bestia

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Infinity Wed May 09, 2012 10:06 am

to "skiller z offi" znamenalo, ze to, ze hras na offi nic neznamena a ako urcite vies, free server ma mnohokrat ine pravidla Very Happy
pockaj si na vyjadrenie ostatnych, ale ja stale trvam na veciach co som ti napisal vyssie...
Infinity
Infinity

Poèet pøíspìvkù : 482

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bestia Wed May 09, 2012 10:14 am

ja viem ze na free je to inak o to sa neboj Smile v poho, beriem ze na tom trvas chapem to, nesplnam vsetky poziadavky ale tie coskoro budu Smile nemam v umysle prehovarat vas aby ste ma zobrali proste skusil som napisat a uvidime ako to vyjde... svet nezruti a ja tiez nie Smile....

Bestia

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Penelope Wed May 09, 2012 11:59 am

No, ja si myslím že Infi má pravdu. Každý kdo chce jit do VA, by měl respektovat požadavky kladané na vzetí do VA. Vzít či nevzít o tom rozhodne vedení. Do té doby - Doexpit, Chodit HC na Emblemy, profky, popř GDKP Naxx, VoA (tam se da taky sehnat Very Happy)
Penelope
Penelope

Poèet pøíspìvkù : 325

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro olie Wed May 09, 2012 1:13 pm

nemyslim si ze tu dlho vydrzi ......

ale ZA len pre tu srandu.....

olie

Poèet pøíspìvkù : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mors pls Wed May 09, 2012 1:14 pm

Nechapu co tu Kuco zase chrli za nesmysly, ano, pravda, sice nema eq/profky/repky atd atd ale naco to hned uzavirat kdyz se tady dotycny chlapec jevi slusne na urovni co se tyce inteligence, kterou necekane pulka nasi guildy postrada ze. Eq, profky a reputace se daj dodelat za 1-2 podelane ID, a treba suckzor bude rad ze si taky muze zapvpckarit misto raidovani.
Mors pls
Mors pls

Poèet pøíspìvkù : 618

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro chodnik Wed May 09, 2012 1:29 pm

to i patricius se shiggym o sebe tvrdi ze jsou instaligentni a podivej se na realitu...

chodnik

Poèet pøíspìvkù : 218

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Largi Wed May 09, 2012 1:31 pm

Eq na ToC seanu je taky zavazny problem, jak prdnutí do větra.
Tam kdyby ste si přestali leštit egýčka a 2-3 dne s nim probehli hera, tak ma dostatečny start gear + jak piše Šopek, tak mr. bukake bude moct, mackat mezernik, aby mel stealh v arene Very Happy
Largi
Largi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Elli Wed May 09, 2012 1:39 pm

Takto ja som tiez hral na offi a na nic sa nehram. S gearom ak by mal zaujem myslim ze by som mu pomohol.. potankovat hc atd.. a na tocku ten gear zozenie rychlo to je fakt takze by som bol aj za.

Elli

Poèet pøíspìvkù : 561

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pve Wed May 09, 2012 1:56 pm

Nemam nic proti tobe, ale PROTI, roguna op neni a na tomto serveru snad ani nebude, neni gear,profky nic.
pve
pve

Poèet pøíspìvkù : 251

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Linzy Wed May 09, 2012 3:26 pm

Kuco je geno to vsetci vieme, Largi je milacik aj to vsetci vieme Very Happy ( Linzica caka a je nadrzana tak neviem v kerej riti sa flakas Very Happy) prihlaska pekna, dobry vek, je z Kosic = dalsi clovek do NEBRY Very Happy ja som urcite ZA Very Happy a co sa tyka wowka je mi to u riti
Linzy
Linzy

Poèet pøíspìvkù : 142

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hucimir Wed May 09, 2012 3:28 pm

Rozumiem Largo, ale povedz mi, keď mnohí iných sme nevzali aj hlavne kvôli tomu, že mali nedostatočný Eq (a to nejaký mali) a nemuseli mať zrovna špatné prihlášky.
Tak mi len povedz, čo je to, na základe čoho by sme ho mali prijať? Keď nemá dokonca ani nijakú reputáciu, je to Mr. Neznámy, žiaden starý hráč zo starej známej guildy, nič.
Nič proti nemu nemám, ale nie je nič, čoho sa chytiť, na základe ťoho ho vôbec prijať a dať mu equip.
Šak čo, lognem sa na server, poexpím týždeň, zistím aká je tu najlepšia guilda na servery, podám si k nim prihlášku, som z offi, tak ma vezmú, alebo som nieči alt prezentujúci sa ako z offi, ale to nevedia, tak ma vezmú, dajú mi dobrý Eq na začiatok (UD25,ToC) a ptom zistia, že som lama, čo ja už dávno viem a ma kicknú, ale eq mám, takže môžem hrať v ktorejkoľvek inej guilde, kde je kopec takých, aký som ja, napr. Adamante durior...

Proste tu nie je žiaden dôvod, prečo ho prijať a spraviť nejakú výnimku. Preto je nutné, aby spĺňal aspoň všeobecne stanovené podmienky.
Hucimir
Hucimir

Poèet pøíspìvkù : 870

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raven Wed May 09, 2012 3:54 pm

" Som mlady sympaticky hetero "
Tak za toto mas umna minus kazdy vie preco ... ale inak ZA ohladom wowka to asi vies a na Hard Mod Nebra treba kazdy good hrac Very Happy
Raven
Raven

Poèet pøíspìvkù : 118

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Largi Wed May 09, 2012 4:01 pm

Nějako nevidím v zamítnutých někoho, kdo by nebral kvůli equ no :-x
Ale v přijatých je jakýsi lock, co má eq a měl asi v hlavě seno a už ve VA není, takže to by bylo k tomu eq.

A proč by měli byt v guildě enom známí lidi, já taky nikoho neznal, když sem tu začínal a trápilo to někoho?

Buhužel si nemožeš (teda možeš, ale mosiš si to zaplatit) ověřit to co psal o tom offiku, co já se dival na jeho char, tak co se equ a progresnutých instancí týče, tak mačkat to umí - navíc resto sham.
Trylies taky nikdo neznal a vylizal tu pulce servru ritku tim, ze na TBC dal v DD v repka equ 2200 ani sa nezapotil a na wotlku si to taky dával a jeho přihláška? "Mám sice lvl 65 a nemám profky, ale není problém doexpit a dodělat. Pak není problém dohnat to co chybí - eq atd..."

Tu očividně zkušený hráč hledá guildu na úrovni a co si budem VA u ali nemá konkurenci, tak proč to nezkusit zrovna tam. A vy na něho takto "A co že si z offiku, nemaš doexpene, nemaš profky a kde jake hofno kolem" A to ste ho ani neviděli hrát, to je pak smutné jako.

A už v první postu sem psal KICK ide pokaždé. Sa bojíte poznat nové lidi nebo že vám s jeblym narn charem vytře třeba zrak či podobný shit.

Popravdě je mi fuk, či ho veznete nebo ne, jenom se mi nelíbí, jak sním jednáte, aniž by ste ho poznali.

LINZYYYY chýbáš mi!!! :-*** Very Happy (Nevím, kdy to zapnu, je pěkně a víc sa pije - Ahoj Lacko)
Largi
Largi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Janey Wed May 09, 2012 4:27 pm

Já jsem s nim kecal a je to v pohodě týpek. Spíš bych byl, ale za toho resto shamana když si seženeš ne rogunu no.

Zase chápu ostatní, že jsou proti, protože nejsi ani nikoho kámoš, ani žádný bývalí hráč tady na serveru. Vypadal si, ale inteligentní a v pohodě když jsme se spolu bavili tak dám spíše PRO
Janey
Janey

Poèet pøíspìvkù : 716

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Elli Wed May 09, 2012 4:30 pm

largi :*

Elli

Poèet pøíspìvkù : 561

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bestia Wed May 09, 2012 5:01 pm

Urcite nie som s tych ze pridem naberem eq a odidem alebo som prisiel len na skok taky nie som. Asi by som si ptm nedaval prihlasku prave sem a expil len tak pre nic za nic... Ja viem ze pre mnohych su to len keci co pisem ale pre niektorych nie... Viem ze potrebne su nejake vysledky a aktivita ale ta mi problem nerobi....

Linzy dobra poznamka s tou nebrou kludne mozeme zbehnut na nejaky ten Finsky dych Smile alkoholu sa nebranim Smile

Bestia

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hucimir Wed May 09, 2012 5:40 pm

Toto sa mi vubec nelubi.
Toto bude nejaký Linzyho podstrčený homo kamarát (nič v zlom beštia) Very Happy
Hucimir
Hucimir

Poèet pøíspìvkù : 870

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Linzy Wed May 09, 2012 7:56 pm

No mne sa to velmi lubi, nebude ziadny test raid bude rovno test Nebra HM Very Happy a tam sa uvidi ci bude za prijaty alebo nie ok?Very Happy Oni totiz nevedia coho je finsky dych schopny Very Happy to vie iba JA Raven Jirky Eths Cajo Sod-( ten asi nie Very Happy ) a Limoz a este Elli Very Happy v Kosiciach je pocetne zastupenie, takze sa tu nebudeme bavit ano/ nie vezmite ho a neserte ma !
Linzy
Linzy

Poèet pøíspìvkù : 142

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bestia Fri May 11, 2012 3:32 pm

no dobre ze sa tu bavite o niekom inom a nie o mojom prijati Very Happy
bolo by aj na case sa nejak vyjadrit Smile sak sa neserte a zoberte ma nebudete lutovat Smile

Bestia

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Janey Fri May 11, 2012 3:50 pm

Promazáno. Vyjadřujte se k přihlášce prosim Smile
Janey
Janey

Poèet pøíspìvkù : 716

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mors pls Sat May 12, 2012 1:17 pm