Vir Aeternum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Skulltures/Rogue/Main spec:combat/Off spec:assa

2 posters

Goto down

Skulltures/Rogue/Main spec:combat/Off spec:assa Empty Skulltures/Rogue/Main spec:combat/Off spec:assa

Příspěvek pro skulltures Sat Mar 29, 2014 3:22 pm

Nick: Skulltures/mnozí z Vás si mě můžou pamatovat jako Enha shamana pod nickem Spin

Class (+Spec.): Rogue, prozatím combat, jakmile seženu lepší gear přesedlám na assa.

Talenty:7/31/3.

Profese: Full alch+herb, díky těmto profesím jsem pro PvE guildu přínosem.

EQUIP a LINK NA ARMORY! : Armory na gamenode jsou momentálně nedostupné, svůj EQ můžu někomu z vedení předvést Smile.

Máš enchanty a sockety?: Ano a ano Smile.

Máš stabilní internet?: Ano.

Předcházející guildy: Black rock, Memento mori, Vir aeternum,Gladiators of guard, Amanare. Jen bych chtěl podotknout, VA jsem opustil dobrovolně kvůli škole ne kvůli problémům s kolektivem VA, na ten mám velmi dobré vzpomínky.

Důvod odchodu z guildy: Jsem aktivní PvE hráč a guilda Amanare nemá s PvE prakticky nic společného.

Zkušenosti se svojí classou: Zkušenosti s rougem mám dobré, vyznám se ve spelech a v rotaci.

Zkušenosti na raidu (Wotlk): Na wotlku jsem byl u progresu Naxu s Memento Mori a s progresem Ulduaru jakožto člen VA

Proč právě Vir Aeternum: Nejlepší PvE guilda u Ali.

Koho znáš ve Vir Aeternum: Huca,Hauron,Sratch,Gorly,Kuco,Radegast,Eli a další.

Věk: 18.

Online omezení (kdy můžete hrát): Ve všední dny do 22:00 o víkendech jsem nelimitován.

DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: Screen DPS považuji prozatím za zbytečný když beru na vědomí, že každý den můj gear může vypadat podstatně lépe a tudíž se mé DPS začne podstatně lišit.

Tvoje UI: Používám: Carbonite, MCS, z PvE addonů Deadly boss a recount.

skulltures

Poèet pøíspìvkù : 1

Návrat nahoru Goto down

Skulltures/Rogue/Main spec:combat/Off spec:assa Empty Re: Skulltures/Rogue/Main spec:combat/Off spec:assa

Příspěvek pro Janey Sat Mar 29, 2014 4:51 pm

Já myslim, že tady neni co řešit. Je to bývalý člen a ty mají vždycky možnost se k nám vrátit. Ještě navíc pokud od nás odešel dobrovolně, což co si pamatuju tak bylo. Spin za enha uměl hodně dobře (skoro stejně jako Papy). Tak uvidíme jak mu to půjde s rogunou.

Napiš si někomu z vedení o inv. LOCK
Janey
Janey

Poèet pøíspìvkù : 716

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: