Vir Aeternum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Phoenixek (assa rogue)

+9
Krako
Cobe
Linzy
Elli
Hucimir
Yetino
Warer
promo16
phoenix92
13 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Phoenixek (assa rogue) Empty Phoenixek (assa rogue)

Příspěvek pro phoenix92 Tue Aug 23, 2011 7:05 pm

[WoW]
Nick: Phoenixek
Class: Rogue
Race: Gnome
Main spec: Assassination
Talenty: 51/18/2

Jaké máš zkušenosti s touto class?: poslední dva roky na OG, na TBC vše až po Felmystku, na wotlku Ulduar 10/14
Jak dlouho hraješ WoW?: 5 let
Played postavy: 120 days (/played)
Předcházejicí guildy: RR, GoH, FI, Conspiracy, Refusion
Důvod odchodu z předcházející guildy: rozpad

Equip: Naxx/Ulduar
Gearscore: 4560
Dual talenty?: ano - pvp assassination

Armory:
http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Phoenixek&gn=Refusion

Screen z raidu:
https://2img.net/r/ihimizer/img804/8379/wowscrnshot041311220329.jpg
-trochu starší screen a upravenej hlavně pro RL, proto je ten GRID trochu "větší" Very Happy

Profese +skill:
Engineering 450
Enchanting 450
JWC 450

Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : Ano
Alti: Phoenixka, Panpan
Jste schopni používát TS3?: ano
Odkdy dokdy jste schopni raidovat?: v podstatě nonstop

[Real Informace]
Město: Karlovy Vary
Věk: 19
Znáš někoho z Vir Aeternum?: Téměř celou guildy, valná většina je z mé bývalé Conspiracy, zbytek znám tak nějak za ta léta co na serveru působím Smile

p. s. nikde sem nenašel žádnou vzorovou přihlášku, tudíž sem použil vzor, který sem měl v Conspiracy, snad to nikomu nebude vadit

Naposledy upravil phoenix92 dne Wed Aug 24, 2011 9:18 pm, celkově upraveno 1 krát

phoenix92

Poèet pøíspìvkù : 4

Návrat nahoru Goto down

Phoenixek (assa rogue) Empty Re: Phoenixek (assa rogue)

Příspěvek pro promo16 Tue Aug 23, 2011 10:19 pm

ja jsem proti, pred odchodem z consp jste si ty a skupina lidi co sla s tebou do refusion, rozporcovali guild banku a veci pak prodavali na worldu, kdyz jsem videl jak tam zkousis strelit runed orby, napsal jsem ti, ze si prave u par lidi skoncil a to se nezmenilo, nechci z toho delat vedu, ber to proste tak, ze uz s tebou akorat nemam chut nekdy hrat
promo16
promo16

Poèet pøíspìvkù : 65

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Warer Tue Aug 23, 2011 11:28 pm

No ja som ZA. Ale len s toho dovodu ze nam treba schopneho rogua (co som pocul ze ty si), nepoznam ta (a rad zistim co si zac s dovodu velmi rozchadzajucich sa nazorov na tebe co mi ludia poskytli) a mas eq takze rovno mozes ist UD25 bez problemov. Inak ja som stary FI-kitak a pocul som od nich o tebe len to nepekne, co si spolocne s inymi novymi hracmi tam porobil za bordel a tak. Tak dufam ze az taky kkt akeho ta oni opisali niesi ale to sa ukazes sam. Takze za mna ZA.
Warer
Warer

Poèet pøíspìvkù : 77

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yetino Wed Aug 24, 2011 1:04 am

Za mna ANO.Phoenixka poznam od conspiracy a nikdy som na nom nic negativne nespozoroval.. a co sa tyka tej guild banky z conspiracy tak sa tam veci davali za dkp a mne je uplne jedno co ste s tymi vecmi potom spravili..a hlavne konecne bude mat kto stealthkillovi brat eq nech nieje tak navelko:D...a ten screen no.. stare dobre casy progresu XT:D..satesim ze som tam aj ja:D..ja Phoenixka poznam len v tom dobrom a to co bolo ma nezajima..asi tolko
Yetino
Yetino

Poèet pøíspìvkù : 73

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro phoenix92 Wed Aug 24, 2011 7:28 am

To Promo: Asi bez komentáře, o té GB sem ti říkal 100x a i Yetino ti to tu pěkně vylíčil a taky nemám chuť s tebou hrát, ale budu tě ignorovat, v ignore listu tě mám už nějakej pátek tudíž tě žádám o totéž a budeme se k sobě chovat, že si jeden druhého nebudeme všímat, je to pro tvé ego možné? Popravdě sem ani nevěděl, že si u VA...

To Warer: Nevím co si slyšel, ale ve FI sem nic nedělal zde sem byl jen CL, ovšem když se FI rozhádalo kvůli rozdělování lootu skulinkou, tak Skulinaka kickly, tím pádem šel i Vepřík, Bringstorm a spousta jiných lidí, se kterými sem zde hrával ať už v Rychlý Rotě nebo v Guardians of Heaven, tak sem leavnul a šel s nimi, jinak že bych nějakým způsobem rozhádával guildu, či tak něco si nejsem vědom, sám Morrowind mi psal, jestli bych s ním nešel do jiné jeho guildy, po tom rozpadu, načež sem odmítl a Morro se nejspíš urazil toď asi vše.

phoenix92

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hucimir Wed Aug 24, 2011 7:54 am

Rogue nám chýba a sám nepoznám momentálne lepšiu u ali.
Čo spravil s GB alebo nie, mi je jedno. Zabúdate, že ak to spravil, mal na to práva v nej, a ak máš na niečo práva, predsa to nie je nič ilegálne, teda je to beztrestné.
Vždy sa mi s ním komunikovalo dobre aj v dobe, keď fungoval v inej guildy, Conspiracy sa myslím volala.
Preto som ZA prijatie.
Hucimir
Hucimir

Poèet pøíspìvkù : 870

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Elli Wed Aug 24, 2011 8:56 am

Rogun chyba . som za.

Elli

Poèet pøíspìvkù : 561

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Linzy Wed Aug 24, 2011 10:04 am

Ja som celkom PROTI a to z dovodu toho, ze si bol GuM Conspiraci, neskor aj v Refe ked uz boli na pokraji zrutenia. Nemyslim si, ze by to spravilo dobrotu, co sa tyka prevadzky nasej guildy. Pokial nebudes mat sklony organizovat a robit zo seba pana ( tak ako som to o tebe pocul) v tm pripade to budem akceptovat. Osobne ta nepoznam, preto usudzujem iba od ludi a reci ktore som pocul
Linzy
Linzy

Poèet pøíspìvkù : 142

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Elli Wed Aug 24, 2011 12:17 pm

nechapem co vy tu vsetci riesite, rogun chyba on zato vie.. a linzy akeho pana robit ? krako tiez neco skusal a po chvilke bol von.... to je kazdemu jasne. A k predoslym guildam, guild bankam to je mi uplne jedno toto je VA, nie refusion ani conspiracy nase vedenie sa o tieto zalezitosti vie postarat az moc dobre.

Elli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Cobe Wed Aug 24, 2011 3:24 pm

kdyz vse zvazim tak proti, dost kontroverzni clovek
sice mame jednu aktivni rogunu, ale chodi celkem pravidelne
Cobe
Cobe

Poèet pøíspìvkù : 375

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hucimir Wed Aug 24, 2011 4:34 pm

Nestojím o nejaké vaše staré spory a preto som ich premazal.
Ak sa ti Promo nepáči hospodárenie guildy, vždy ju môžeš opustiť. V ignore si môžeš mať samozrejme kohokoľvek.
Hucimir
Hucimir

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krako Wed Aug 24, 2011 4:55 pm

Sice mam do toho ho*no co mluvit ale to co napsal linzy je pravda.. zkusil sem si to na vlastni kuzi
Krako
Krako

Poèet pøíspìvkù : 176

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hauron Wed Aug 24, 2011 5:25 pm

Proti. Roguna by se sice hodila, ale ne za cenu nějakejch rozvratů v guildě.
Hauron
Hauron
Admin

Poèet pøíspìvkù : 1018

https://vir-aeternum.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Limonáda Wed Aug 24, 2011 7:32 pm

Takze ako prve by som rad podotkol, ze moj nazor bude asi skor subjektivny, kedze Phoenixa poznam uz mozno aj 5 rokov, no pokusim sa zachovat objektivitu Smile Ta guild banka po rozpade Cons nebola uplne najstastnejsim riesenim, kedze sa nas tam zislo dost malo, no Phoe vtedy rozdeloval vsetok podstatny loot spravodlivo a daval ho podla DKP systemu, na aky sme boli v guilde zvyknuti. Dalsia vec co tu bola spomenuta, je hranie sa na "pana". O tom ja nic neviem, kedze Consp bola demokraticka guilda Very Happy (Az na Skulinaka Very Happy) Podla mna to za rogunu vie klikat, je jeden z tych najschopnejsich na servery a navyse ma aj equip, takze moj skormny nazor je ZA pig
Limonáda
Limonáda

Poèet pøíspìvkù : 75

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Cobe Wed Aug 24, 2011 9:57 pm

limo vime ze se jedna o velmi kvalitni rogunu po herni strance o tom zadna, ale mas tu vic faktoru
Cobe
Cobe

Poèet pøíspìvkù : 375

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Warer Wed Aug 24, 2011 11:58 pm

Navrhujem ho prijat a nechat v ranku test dlhsiu dobu (tak mesiac) nech sa ukaze co je zac a ako sa bude spravat u nas. Brat nanho naroky 2x vyssie ako na ostatnych v tomto ranku (teda prava budes mat rovnake ale viac si vsimat tvoje spravanie) a podla toho zistime ci pojde kick alebo ostane. Kedze sa tu tie nazory nanho takto delia a nam equiplu rogunu treba v podstate ako sol, lebo stealthkill nieje uplne na kazdom raide a 1 aktivna roguna nestaci od kedy lethall uz vobec nehra.
Warer
Warer

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Elli Thu Aug 25, 2011 5:34 am

Suhlasim s warerom.

Elli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro phoenix92 Thu Aug 25, 2011 7:50 am

Tak na začátek, v tomto foru sem se nechtěl již angažovat, nerad někomu převracím jeho názor, pokud mě nezná osobně, což zde sice není moc možné, ale tak aspoň ze hry, tak mu stejně jeho názor nezměním a bude věřit lidem, co mu první kde cos nablejou. Chtěl sem to nechat lidově vyšumět, ale jak vidím, tak za dobu co sem na serveru nehrál se to dost změnilo, nevím kdo tyhle věci bleje, ale docela by mě to zajímalo, nevěřím, že jen Promo, i když vůbec bych se nedivil. Moje obhajoba nebude k tématu, ale když už do mě někteří jedinci začli útočit, tak si něco na svou obhajobu napíšu... Zde na fóru, z těch lidí co mě tak trochu znají má problém jedinnej Promo, no to bude asi tou GB, ale zamyslete se vlastním rozumem, v Conspiracy sem od vzniku guildy působil jako GuM, má docházka za celý 3/4 rok byla 98% všech raidů co se šli, asi měsíc před naším officiálním rozpadnutím to začalo být velmi špatné v guildě, vždy na ohlášený raid 25m přišlo 20 lidí týden před rozpadem 16 a to se zrovna otevřeli všichni keepři, každýmu v guildě se chtělo progressovat, zbylo nás opravdu jen asi těch 16 a ostatní nevím co dělali, ale byla velmi velká neaktivita, tudíž sem se rozhodl zbylým loajalním členům nabídnout jakousi poradu, která byla ohlášená standartě v GMOTD že bude tohoto data a tento čas, každý o ní mohl vědět byla tam týden, bylo mi jasné, že většina se bude chtít se ctí rozpadnout, počítal sem s tím, tak sem si řekl jak nejspravedlivěji rozdělit GB, a napadlo mě, co s těma DKP, tak se to rozdělí za DKP a goldy rovným dílem mezi lidi, co na poslední soudný den přišli, tak sem začal rozdělovat, jedinné co sem si z celé GB vzal bylo 6x Runned orb a to sem ještě 3x RO bidoval dál, abych je nevzal všechny, ty tuším vyhrál Higr, DKP situace, já 7500DKP za mnou druhý s 6000DKP, a pak ty goldy který šli rovný dílem, nic víc nic míň sem z GB neměl, fungovalo u nás na foru omluvenky, tudíž kdo nepřišel mohl se omluvit a jemu bych ty goldy také poslal, ovšem neomluvil se nikdo. Goldy a GB sem chtěl rozdělit mezi opravdu tu elitu naší guildy, která byla schopná přijít i na nějakou "blbou" poradu, a že se vracím přes ready check se odsouhlasilo rozpad. Vemte se za srdce a kdo z GuM na serveru toto kdy udělal, že by rozdělil GB? Pokud vím tak za 2 roky co tu působím, tak nikdo. V Refusionu si to celý sebral Wrasek, v GoH si to vykradli officíři, v RR to hnilo... Myslím si, že sem se zachoval hodně příkladně, ale to každého věc a ať si to přebere vlastním rozumem, já nikomu nic vnucovat nebudu, to nemám v povaze. A zaznělo tu i že si hraju na pána, no nevím od kud ste toto slyšeli ale ok, zeptejte se mých starých členů, máte jich u Vás dost, nikdo Vám toto nepotvrdí v guildě mě vždy zajímal názor druhých a respektoval sem vždy jejich názory, v životě sem nikdy nic neudělal sám z vlastního rozhodnutí a vždy sem to řešil minimálně s 2 dalšími GuM, po té sem teprve jednal a jak píše Krako, no to bylo asi když sem se pokoušel udělat nemožné a sjednotit Refusion, guildu sem dostal s 5 aktivními členy nabral sem pár starých conspiraků a bylo nás asi 12, po té sem se pokusil seskládat tuším OS 10 bylo zde 8 skill lidí, ale 2 sem musel vzít absolutně neznámé, o kterých sem v životě neslyšel, na nejhorší scénař to byl tank a healer, tank nevěděl, že má taunt, nevěděl jak tankovat prostě katastrofa, healer měl s těží 700HPS tudíž moje nervy už v tomto povolili, pak mě krako dodal, že začal moudrovat svým způsobem a být velmi nepříjemný, asi ho každý zná načež sem opravdu vybouchl a dost nepříjemným způsobem seřval, sem si toho vědom a tímto se Ti omlouvám, ale bylo to velmi vypjaté situaci a jak sem spozoroval sám víš jak se chováš a není to zrovna moc přátelské jednání z tvé strany... Na serveru se mnou nikdy nikdo problémy neměl a i tu jen jedinnej Promo, ale já mu to neberu, ovšem až si přečtete tuto moji slohovou práci, tak možná změníte názor, ovšem jak sem psal nikomu nic vyvracet nebudu, ať si každý myslí co chce, kdo mě zná, tak ví, jakej skutečně sem, kdo né, tak ať si věří čemu chce, konec koncům má na to nárok, těžko se dělá úsudek na člověka, o kterým prakticky nic nevíte a slyšíte to jen tak z nějaké huby... Za zlé Vám to nemám... Tímto bych asi skončil, jestli si ještě na něco vzpomenu, tak si to tu editnu Very Happy

Naposledy upravil phoenix92 dne Thu Aug 25, 2011 7:55 am, celkově upraveno 1 krát

phoenix92

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro promo16 Thu Aug 25, 2011 7:51 am

pocitejste ale s tim, ze po nem pojedu jako pes, tak ze atmosfera na raidech asi trochu zhoustne, ja mam s timhle clovekem zkratka problem
promo16
promo16

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Elli Thu Aug 25, 2011 9:01 am

Ak sa na raidy dostat chcete budete sa chovat toz vsetko co mam k tomuto povedat.

Elli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Warer Thu Aug 25, 2011 10:58 am

No Promo, to skusis len raz a naposledy to ti hovorim dopredu. Na skusku ta phonixek vezmeme. Prejavil si sa touto slohovkou ako normalny clovek a mimo Proma su od ludi co ta poznaju ohlasy len kladne, tak ja by som ta vazne skusil.
Warer
Warer

Návrat nahoru Goto down

Phoenixek (assa rogue) Empty :)

Příspěvek pro Janey Thu Aug 25, 2011 12:22 pm

Ja za sebe muzu jen potvrdit to, ze co phoenixka znam tak s nim nikdy problem nebyl. Je to skill hrac a nezazil sem, ze by se nad nekoho povysoval. Myslim si taky, ze mame dost dobry vedeni na to, aby v pripade nejakejch konfliktu zasahlo vcas a nedopustili nejakej rozvrat mezi hracema. Jsme jedna z nejlepsich guild ted na serveru a meli bysme taky tak vystupovat navenek takze vas prosim bud si svoje soukromy problemy co mezi sebou mate vyreste nebo to vyresi vase Clka za vas. Ovsem to uz asi bude mene prijemny reseni. Btw. Sem ZA prijeti, ale berme ho jako normalniho novacka co si dal prihlasku ne nejakyho pulrocniho testa kvuli dvema negativnim vyjadrenim. Prijde mi to nefer vuci jeho osobe.
Janey
Janey

Poèet pøíspìvkù : 716

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yetino Thu Aug 25, 2011 2:02 pm

Janey tie 2 posledne vety su uplna pravda
Yetino
Yetino

Poèet pøíspìvkù : 73

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Numenor Thu Aug 25, 2011 3:04 pm

Warer napsal:Navrhujem ho prijat a nechat v ranku test dlhsiu dobu (tak mesiac) nech sa ukaze co je zac a ako sa bude spravat u nas. Brat nanho naroky 2x vyssie ako na ostatnych v tomto ranku (teda prava budes mat rovnake ale viac si vsimat tvoje spravanie) a podla toho zistime ci pojde kick alebo ostane. Kedze sa tu tie nazory nanho takto delia a nam equiplu rogunu treba v podstate ako sol, lebo stealthkill nieje uplne na kazdom raide a 1 aktivna roguna nestaci od kedy lethall uz vobec nehra.

Ale ako uz mozes viediet vsetci co boli u nas na ranku Test tak u nas aj ostali pokial viem (cest vynimkam) takze to by vlastne znamenalo ze ho bereme na stalo... Moze sa mesiac snazit spravat dobre ale kto vie co bude potom What a Face
Numenor
Numenor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hucimir Thu Aug 25, 2011 3:14 pm

Numenor napsal:
Warer napsal:Navrhujem ho prijat a nechat v ranku test dlhsiu dobu (tak mesiac) nech sa ukaze co je zac a ako sa bude spravat u nas. Brat nanho naroky 2x vyssie ako na ostatnych v tomto ranku (teda prava budes mat rovnake ale viac si vsimat tvoje spravanie) a podla toho zistime ci pojde kick alebo ostane. Kedze sa tu tie nazory nanho takto delia a nam equiplu rogunu treba v podstate ako sol, lebo stealthkill nieje uplne na kazdom raide a 1 aktivna roguna nestaci od kedy lethall uz vobec nehra.

Ale ako uz mozes viediet vsetci co boli u nas na ranku Test tak u nas aj ostali pokial viem (cest vynimkam) takze to by vlastne znamenalo ze ho bereme na stalo... Moze sa mesiac snazit spravat dobre ale kto vie co bude potom What a Face
Potom mu rupne v palici, vypičuje, dostane kick a o deň ma príde odprosiť? A invnem ho späť tak ako teba, ne?: )
Hucimir
Hucimir

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 2 1, 2  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: