Vir Aeternum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rouge Assa

+11
Elli
Hauron
Sindoray
pve
Hucimir
Infinity
chodnik
elvaein
opicka
Kimaera
Serenity
15 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Rouge Assa Empty Rouge Assa

Příspěvek pro Serenity Sat Nov 17, 2012 1:16 am

Nick: Silentium

Classa: Rouge

Talenty: Subtetly
Assassination

Alti: Skyfire - Resto/ele Shaman(Alch,Eng,Jwc), Furian - feral/resto druid(Ench,Jwc,Min), v prípade záujmu dám aj ktorýkoľvek iný char čo sa zíde.

Profesie: Enchanting 450, Jewelcrafting 450, Skinning 444, Cooking 450, Fishing 450, First Aid 450

Eq: http://bonfires.ic.cz/index.php?page=equip&player=Silentium

Enchanty a sockety: Enchanty mám a sokety tiež + samozrejme s profiek bonusove enchanty ako gemy,ench na ringy, ench na wrist. Plus doplnujem mám cez 20keybindov.

Internet: IDSL 100MB, kábel keď sa vrátim k notebooku tak wifi. 15-50ms

Pôsobil som v: BS, Cons, NU, GR, Refu, VA, AD

A prečo som odišiel?: Rozpady guild, niekde som sa zdržal len velmi krátko naozaj krátko. Proste hľadal som partu čo mi najviac sadne a je s nimi fajn na raide aj mimo raidu. Posledná guilda - našiel som bod kde sa mení áno na nie Smile

Ako dlho to už hrám s rougom?: 5 rokov s rougom zachvílu načnem 6ty, cca 108dní - 74dní 80lvl

Ako som na tom s raidami?: Naxx10/25 všetky formy aj ako RL ( MT,OT,SD,MD,H), EOE 10/25 (MT,OT,SD,MD,H), VOA10/25 (MT,...H), UD10/25 (SD,MD,H), TOC10/25 (SD,MD,H), TogC10 (MD,H), ToGC25 (MD) (pozn. red. MT - Mtank, OT - Otank, SD - Ranged dps, MD -Melee dps, H-Heal)

Ja & Vir Aeternum: Hľadáte aktívnych ľudí ktorých aspoň trochu poznám, plus zázemie guildy ktoré poznám. A hlavne mám jeden cieľ a ten mi už na ALI asi nikto nesplní Veľmi by som chcel Immortala, len žiaľ ľudom sa nechce lebo im tam nič nepadá a nič s toho nemajú. Wow nieje len o čísielkách na GS, žial ale všetci tomu nepochopia... A je tu Huci čiže si dáme pár achievov Smile

Koho poznáš v Vir Aeternum: Všetkých aj nikoho, ako sa to vezme

Kedy som Vám k dispozícii: Sukromník tak čo myslíte? Keď treab niečo dokončiť tak sa tahá aj 14-16 hodín denne niekedy po polnoci aj, ale takých prípadov je naštastie málo. Inak som tu každý deň čas si nájdem viem sa zaraidiť a čas do kedy je treba niekedy ťahám aj do 2am. Raid Time vyhovuje. Len chcem upozorniť, že sa môže stať taká situácia, že si zákazník príde pre auto alebo faktúru po robote keď má volno a keď sme už doma a vtedy musím odbehnúť odovzdať. A nemienim ho nechať vonku stáť zo slovami počkajte dohrám. Takto by som asi nič v živote nezarobil. Keď robím administratívu niekedy tak som online cely den len som na poloche a robím veci.

Odzrkadlenie snahy: prvý obrázok ukazuje dps na Bestoch v ToCku http://imgupload.sk/viewer.php?file=07l643gis8ezr2jxfl72.jpg (v tej dobe GS okolo 4,7-4,Cool, druhý zobrazuje http://imgupload.sk/viewer.php?file=knxxg6ffqq9yg2am53h7.jpg Jaraxusa interupt castu a dmg. Upozornujem, že pri interupte sa naruší celá rotácia aby som šetril energy na kick a dps rázne klesá. HPS 4,7k so Shamikom sa mi podarilo v ToCku

A čo používam?: B4,Spartan, Big Wigs ( ktorý sa snažím prepísať do slovenčiny), Omen3, EPGP+lootmaster, GEM, RPB, Grid, WIM, Bagnoon, Xpearl, Healbot niekedy sa zíde inak heal cez raid okná. Skada, Recount, Atlas, Raid Achiev., a asi 30ďalších(väčšina dissable)

Meno: Martin

Vek: 22

V skratke: Som veselý tvor ktorý sa rád zabáva a smeje a chce aby sa smiali aj druhý lebo smiech je liek na všetky rany. Niektorí ma poznajú ale len s chatu alebo s party či raidov. Možno si ma oblúbite možno nie, nejde mi ako tak o hru samotnú ako o ľudí na nej s ktorými trávim čas. S Realu mám rád futbal dokonca som ho pár rokov súťažne hrával, mám rád moderné tance ktorým sa venujem, základy programovania, práce s tvorbou webu a podobne. Milujem hudbu, dobré filmy, pekné baby. Vo voľnom čase ak sa nájde hrám na klavír alebo tvorím hudbu ( dubstep ) aspon pokusy taky experimental s pomocou keyboardu. Viem variť čo by sa mohľo niekedy zísť ale samozrejme nečakajte Grand Hotel Smile
Čo ma vie vytočiť je ignorancia alebo nespravodlivosť.

V prípade akých koľvek otázok alebo nezrovnalostí ma neváhajte kontaktovať in game. S pozdravom a želaním pekného dňa Silen

Naposledy upravil Silentium dne Mon Nov 19, 2012 12:22 am, celkově upraveno 1 krát

Serenity

Poèet pøíspìvkù : 111

Návrat nahoru Goto down

Rouge Assa Empty Re: Rouge Assa

Příspěvek pro Kimaera Sat Nov 17, 2012 7:23 am

prihlaska velice pekna, eq pekny..ZA
Kimaera
Kimaera

Poèet pøíspìvkù : 403

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro opicka Sat Nov 17, 2012 7:31 am

jo, vse pekny, chce to eq doladit, ale to nebude problem, kdyz luckzor ma uz hromadu veci hotovou, takze jsem za

jen me zajima, vim, ze mas taky roga wichi, jak to s nim mas?
opicka
opicka

Poèet pøíspìvkù : 420

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro elvaein Sat Nov 17, 2012 8:43 am

skor za resto druida, sice aktívna roguna je len luckzor, ale aktívny resto nie je žiaden...
elvaein
elvaein

Poèet pøíspìvkù : 803

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro chodnik Sat Nov 17, 2012 9:39 am

za rogunu PRO ale docetl jsem se zes mel v AD problemy a dostal jsi kick kvuli chovani afkovani na raidech a jejich leavovani a ze ses mel zmenit svuj postoj a nic jsi neudelal....

chodnik

Poèet pøíspìvkù : 218

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Serenity Sat Nov 17, 2012 9:48 am

Áno mám aj rouga s nickom Wichii. Ako to je pýtaš sa? Ak môžem byť čisto otvorený a úprimný pred rokom mi niečo diagnostikovali a ja som zo zúfalstva sekol zo školou, wow som zmazal proste nevedel som čo mám robiť... A asi po pol roku keď to bolo už lepšie som sa sem vrátil by som znova mohol vidieť pár ľudí ktorý mi dávali niekedy silu to vydržať. Netušil som vtedy, že keď deletnem chary skončia v aukcii. Tak keď som sa vrátil som si kúpil 70 rouga a vyexpil ale neboli tam repky mounty achievii proste nič a bolo mi strašne lúto toho, že už som to všetko mal na tej prvej rogune. Našťastie som po mesiaci podla logu v mojej GB zistil nick pod akým teraz ta roguna je. Pomocou vyššej moci som zistil majiteľa acc a asi 3-4 mesiace trvalo kým som ho vypátral. (vyčiernené miesto v spise) Dostal sa späť ku mne. Mám naspeť svojho maina 100+ dní práce na rougovi sa mi vrátilo Smile

Naposledy upravil Wichi dne Sat Nov 17, 2012 10:29 am, celkově upraveno 1 krát

Serenity

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro opicka Sat Nov 17, 2012 10:14 am

a abych si to sroval, ten tvuj main, na kterym mas ty mounty a ostatni, to je Wichii a nebo Silentium?
opicka
opicka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Serenity Sat Nov 17, 2012 10:14 am

chodnik napsal:za rogunu PRO ale docetl jsem se zes mel v AD problemy a dostal jsi kick kvuli chovani afkovani na raidech a jejich leavovani a ze ses mel zmenit svuj postoj a nic jsi neudelal....
Prv než ti odpoviem tak, chcem pozdraviť pánov a dámy s Adamante Durior ktorý si toto iste čítajú a budu sa teraz chytať za hlavú aký som debil a podobne. Chovanie: 5či koľko mesiacov som prispieval na forko za tento čas 230 reakcíí a podobne 3či4 vlastné topicy ako Wichi funny Room kde som tam natrieskal videá, fotky a sem tam vtip. Pýtal som sa či niekomu vadí môj humor pýtal som sa hlavne oficírov skoro všetci povedali, že je dobrý ba priam až "luxusný", "perfektný". Moje vyjadrovanie na prihlášky prostredníctvom .gifov youtube videí, či obrázkou s jasnou odpovedou malo ludí aspon trošku pobaviť a aby sa aspoň na chvíľku usmiali nechcem aby všetci boli vážny a mienim sa radovať a smiať sa lepšie ako znudene či bez emocií vyjadriť svoj názor. Nechápem jednej veci moje reakcie boli lajkované páčili sa ľudom reakcie boli pozitívne, a aj napriek tomu ma za to zjebali. Neskôr mi začali mazať veci. Každý ma právo na svoj názor a právo na svoje vyjadrenie nech je aké chce. Je to v ústave ( ak chcete môžem ho sem dať). Ďalej mohli narážať na chovanie v poslednej dobe. Ide o jednu udalosť či skôr nedorozumenie ktoré ma natoľko nasralo, že som si povedal čo som mal na srdci a sypalo sa všetko. Rank Mute, whisp s vulgarnou tématikou nemohol som odpovedať lebo hneď si ma dal do ignore. Afkovanie: Bod ako som na tom s časom, kedy som Vám k dispozícii. Teraz za posledný mesiac dva sa stalo pár krát, že som proste ostal afk. Nenechám niekoho stáť vonku alebo nedám prednosť hre pred tým čo sa deje v reale (zlodej na dvore - kľudne sa smejte tu sa smiali aj všetci v AD) Napísal som musím ísť súrne afk. Ostal som v raide a bol fight a pol raidu mrtvých a mal som aj ja combat len som bol na druhej strane raidu ( v UD) tak aby nešiel boss cez celý raid tak som leavol zo slovami leavnem nech vám nedržím kombat keď ma vyhodí potom inv. Alebo bol som na raide s altom a došiel main povedal som Asistovi inv toho maina ja ho pustím nech mu neberem eq ani EP. Zase sa potvrdilo, za dobrotu na žobrotu. A kto si ma chcel vypočuť nikto, urobili si záver sami a ani nevedeli dôvody. A že som bol nepríjemný? Keď celý deň robím sprosté faktúry a podobne a do toho plánujem world event sa s tým toľko serem hľadám kódy textúr použitých na event a podobne a niekto mi napíše, že to je somarina a podobne tak to nasere, že človek sa nepozerá na seba a chce spraviť niečo pre druhého a on ho zato s prepáčením zjebe. A keď niečo riešim s GMkom tak je jasné že som trošku neaktívny počas riadu lebo potrebujem niečo vyriešiť. Dúfam, že ti táto odpoveď postačí.

a abych si to sroval, ten tvuj main, na kterym mas ty mounty a ostatni, to je Wichii a nebo Silentium?
Silentium 4roky sa volala Wichita. Wichii je rouge ktorého teráz mam na testovanie a experimentál napr. mám tam 930hitu čo je 28,36% čo je Hard Hit cap. Proste skúšam a skúšam. Ale každopádne je to plnefunkčná roguna s eq len je tam eq s penetrčkou a idem assa. Ale nemienim ju mať ako maina. Rozdiel medzi Wichii a Silentium je asi 50-60gs.

Naposledy upravil Wichi dne Sat Nov 17, 2012 10:29 am, celkově upraveno 1 krát

Serenity

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro opicka Sat Nov 17, 2012 10:22 am

dobry, to mi staci

diky
opicka
opicka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Serenity Sat Nov 17, 2012 10:28 am

A medzi rečou ľudí v AD mám rád a vážim si ich proti nikomu nič nemám až na jednú osobu. Preto ma aj mrzí, že som ich sklamal. ďalej mám peknú históriu WIMu s názormi ľudí o situácii v guilde a verím, že keby si ich prečítali kompetentný tak dosť ľudí je bez guildy alebo demote. Ale tie nikomu nedám, stačí mi ten pocit a vedieť, že nieje všetko také ako to vypadá a pretvárka a fikcia je bežná.

Serenity

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Infinity Sat Nov 17, 2012 10:32 am

skor proti, v guilde si hral za rogunu aj druida a ani za jedno ti to moc neslo
+sa mi moc nepaci tvoje vystupovanie ci uz tu, na og fore alebo v hre a aj to nadmerne pouzivanie farbiciek (ako zvyraznenie v prihlaske dobre, ale cely text zelenym necitaletnym srancom?)
Infinity
Infinity

Poèet pøíspìvkù : 482

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Serenity Sat Nov 17, 2012 11:24 am

Aby sa Moroesovi uľavilo na duši a dal mi už raz a navždy pokoj volajte ma Pluto, zajtra budem Mars Smile

Serenity

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hucimir Sat Nov 17, 2012 11:55 am

Pekná prihláška, čo je za poslednú dobu skôr raritou. Pokiaľ viem, rogue, druid či shaman sa zháňa, takže som za.
Hucimir
Hucimir

Poèet pøíspìvkù : 870

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pve Sat Nov 17, 2012 12:44 pm

Wichi napsal:Aby sa Moroesovi uľavilo na duši a dal mi už raz a navždy pokoj volajte ma Pluto, zajtra budem Mars Smile
Pluto? OK PROTI
pve
pve

Poèet pøíspìvkù : 251

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sindoray Sat Nov 17, 2012 1:19 pm

PRE
Sindoray
Sindoray

Poèet pøíspìvkù : 556

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hauron Sat Nov 17, 2012 1:26 pm

No, já nevim... Z VA jsi byl kicknutej za lameni. Teď i z AD... Na druhou stranu jsou potřeba lidi a i Hogen dostal druhou šanci. Tak budiž mno...
Hauron
Hauron
Admin

Poèet pøíspìvkù : 1018

https://vir-aeternum.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Elli Sat Nov 17, 2012 1:43 pm

Ako spartanek tak aj ja : Pluto ? ok proti.

Elli

Poèet pøíspìvkù : 561

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro elvaein Sat Nov 17, 2012 1:50 pm

Wichi ty ked zomries mozu s teba robit marisku, casom sa mohol zlepsit, to by sa uvidelo na raide, kick je tu vzdy, vypada ako inteligentny clovek no niekedy napise uplnu picovinu co uz...
elvaein
elvaein

Poèet pøíspìvkù : 803

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sindoray Sat Nov 17, 2012 1:56 pm

no že by sme si zo súčastneho stavu populácie narniasu mohli nejako vyberať............ inv a hotovo. Ak sa ukáže že je kkt - kick, že je lama - kick. Problem solved - ale podľa prihlášky je vidieť, že by zapadol, tak nieje nad čím váhať. Ĺudí je málo
Sindoray
Sindoray

Poèet pøíspìvkù : 556

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Serenity Sat Nov 17, 2012 2:04 pm

Odsudzujete ma a ani ma nepoznáte. Predsudky zahodte za hlavu a budete mať pred očami jasnejšie svoj cieľ. Nikto nie je dokonalý. Chyby nerobia človeka horším, iba ľudskejším len toľko vám k tomu poviem.

Serenity

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pve Sat Nov 17, 2012 2:06 pm

No a jen tak btw co tva prihlaska kde jsi pod nickem PepinoBIGsize? Pri je to tva prace a pekne jste se na nas ucet s regalisem na ts bavili?
pve
pve

Poèet pøíspìvkù : 251

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Elli Sat Nov 17, 2012 2:08 pm

Chovat sa ako prijebany niesu chyby . Pod nickom Pluto robit ludom na zle , + este som mal kvoli tebe ban na forko takze za mna rozhodnie NIE.

Elli

Poèet pøíspìvkù : 561

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hucimir Sat Nov 17, 2012 2:26 pm

Čo je to Pluto? Smile
Hucimir
Hucimir

Poèet pøíspìvkù : 870

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hauron Sat Nov 17, 2012 2:35 pm

On je fakt Pluto Shocked Chesus....
Hauron
Hauron
Admin

Poèet pøíspìvkù : 1018

https://vir-aeternum.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Serenity Sat Nov 17, 2012 2:43 pm

ja som sa s nikým na TSku nebavil, kebyže ma spoň trošku poznáš tak vieš prečo som sa s ním nebavil, žial neviem odkial máš tieto informácie ale sú to bludy. A s Regalisom vôbec nie ani s nikým iným ani na TS ani na FB ani v Gchate. http://guildad.forumczech.com/t72-asi-prihlaska
? Elli a to, že si vulgárne začal nadávať za to už ja nemôžem. Sa pozri každý na forko hádzal také somariny a tak som sa chcel zúčasniť tiež. Bol to myslení ako trolling ale žial nakoniec to tak nevyznelo. Larga uznávam a proti nemu nič nemám len bol proste prvý za 3 dni čo som videl niečo čoho som sa mohol chytiť. Sorry všetkým zainteresovaným ak chcete odškodné pochopím to

Serenity

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 2 1, 2  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: