Bodosus - shaman resto/ele
+13
Lodrynko
pve
Sindoray
Janey
Mors pls
Thorag
Penelope
Largi
Jyrki
Durdi
Hauron
Infinity
bobosus
17 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Bodosus - shaman resto/ele
Nick: Bodosus
Class (+spec): Resto shaman, v offu ele
Talenty: 0/13/58
V tuto chvili mam talent spec jeste z naxxu, kdy mana nebyl problem. Takze potrebuji otestovat jak jsem na tom s manou a nasledne preglyphovat nebo pretalentovat na LHW/HW
V offu 57/14/0 klasicke ele talenty
Profese: Full insc, temer full alchemy a herb (az zjistim na kterem charu mam goldy predelam)
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Bodosus
Equip lehce zaostava, protoze char nebyl od casu naxxu pouzivan. Nemam vsak problem char equipnout v nejakem pugu, pripadne gdkp.
Máš enchanty a sockety?: ano
Máš stabilní internet?: ano
Předcházející guildy:
Začínal jsem na narnu v ToS jako největší lama, časem mě wow začalo dost bavit a věnoval jsem mu více času. Na TBC jsem pak pokračoval v BS, se kterými jsem zabil všechno co se zabít dalo. Během TBC jsem pak ještě chvilku působil v Refusion, kde jsem topoval dmg a pak jsem dělal CL locků u MM.
Na wotlku jsem začal v BS, jeden z prvních doexpených shamanů na realmu. Realm first naxx, Ali first OS. Potom jsem pokračoval jako main tank, CL a RL u Conspiracy, se kterými jsme oficiálně vyhráli patchwerk event (neoficiálně gratuluji DL), který jsem si střihnul i za huntera u refu, kde se můj hunter neměl za co stydět. A raid leadroval jsem ali first EoE (o 10 sekund za DL )
Potom přechod na ofi a nějaké úspěchy s BS.
Důvod odchodu z guildy:
ToS - tahlo me to za spoluzaky do BS
BS - spoluzaci prestali hrat a mne v te dobe 1 raid tydne proste nestacil, takze jsem hledal vyzvu, kterou jsem nasel u Conspiracy
Conpiracy - neuveritelna frustrace z EoE (aneb jak jsme cely vecer prowipovali na to, ze ja jako tank s 50K hp jsem dostaval IK od critujici ability) ve spojeni s koncem nekterych raideru, ktere bylo temer nemozne nahradit a zaroven udrzet uroven guildy, vedla az k smazani wow a odmitnuti free serveru na delsi dobu
Zkušenosti se svojí classou:
Na narnu s resto shamanem zabitej celej TBC (ikdyz se ten healing na wotlku dost zmenil)
Na wotlk narnu pak jeste naxx, os, eoe a zacatek uldu
Zkušenosti na raidu (Wotlk):
T7 fc na freeckach
T8 fc na freeckach
T9 nulove zkusenost
T10 normal fc, hc sem tam neco. V podstate jenom pugy na ofi
Proč právě Vir Aeternum: Jako posledni nadprumerna ali guilda shromazdujete velke mnozstvi mojich byvalych spoluhracu. Zaroven nabizite moznost kvalitniho raidingu.
Koho znáš v Vir Aeternum: Huca, Kuco, Jirky, Patricius, Linzy, Largo a nevim kdo vsechno jeste ted hraje
Věk: 20
Online omezení (kdy můžete hrát): Nejsem v tomto směru omezen
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: Bohužel dummy odmítá přijímát mé healy
Tvoje UI: Dodám jakmile ho dokončím
Class (+spec): Resto shaman, v offu ele
Talenty: 0/13/58
V tuto chvili mam talent spec jeste z naxxu, kdy mana nebyl problem. Takze potrebuji otestovat jak jsem na tom s manou a nasledne preglyphovat nebo pretalentovat na LHW/HW
V offu 57/14/0 klasicke ele talenty
Profese: Full insc, temer full alchemy a herb (az zjistim na kterem charu mam goldy predelam)
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Bodosus
Equip lehce zaostava, protoze char nebyl od casu naxxu pouzivan. Nemam vsak problem char equipnout v nejakem pugu, pripadne gdkp.
Máš enchanty a sockety?: ano
Máš stabilní internet?: ano
Předcházející guildy:
Začínal jsem na narnu v ToS jako největší lama, časem mě wow začalo dost bavit a věnoval jsem mu více času. Na TBC jsem pak pokračoval v BS, se kterými jsem zabil všechno co se zabít dalo. Během TBC jsem pak ještě chvilku působil v Refusion, kde jsem topoval dmg a pak jsem dělal CL locků u MM.
Na wotlku jsem začal v BS, jeden z prvních doexpených shamanů na realmu. Realm first naxx, Ali first OS. Potom jsem pokračoval jako main tank, CL a RL u Conspiracy, se kterými jsme oficiálně vyhráli patchwerk event (neoficiálně gratuluji DL), který jsem si střihnul i za huntera u refu, kde se můj hunter neměl za co stydět. A raid leadroval jsem ali first EoE (o 10 sekund za DL )
Potom přechod na ofi a nějaké úspěchy s BS.
Důvod odchodu z guildy:
ToS - tahlo me to za spoluzaky do BS
BS - spoluzaci prestali hrat a mne v te dobe 1 raid tydne proste nestacil, takze jsem hledal vyzvu, kterou jsem nasel u Conspiracy
Conpiracy - neuveritelna frustrace z EoE (aneb jak jsme cely vecer prowipovali na to, ze ja jako tank s 50K hp jsem dostaval IK od critujici ability) ve spojeni s koncem nekterych raideru, ktere bylo temer nemozne nahradit a zaroven udrzet uroven guildy, vedla az k smazani wow a odmitnuti free serveru na delsi dobu
Zkušenosti se svojí classou:
Na narnu s resto shamanem zabitej celej TBC (ikdyz se ten healing na wotlku dost zmenil)
Na wotlk narnu pak jeste naxx, os, eoe a zacatek uldu
Zkušenosti na raidu (Wotlk):
T7 fc na freeckach
T8 fc na freeckach
T9 nulove zkusenost
T10 normal fc, hc sem tam neco. V podstate jenom pugy na ofi
Proč právě Vir Aeternum: Jako posledni nadprumerna ali guilda shromazdujete velke mnozstvi mojich byvalych spoluhracu. Zaroven nabizite moznost kvalitniho raidingu.
Koho znáš v Vir Aeternum: Huca, Kuco, Jirky, Patricius, Linzy, Largo a nevim kdo vsechno jeste ted hraje
Věk: 20
Online omezení (kdy můžete hrát): Nejsem v tomto směru omezen
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: Bohužel dummy odmítá přijímát mé healy
Tvoje UI: Dodám jakmile ho dokončím
bobosus- Poèet pøíspìvkù : 18
Re: Bodosus - shaman resto/ele
tak jako urcite za, resto shaman sa zide len dufam ze sa po chvili na narn zas nevyjebes a nepojdes spat na offi (btw goldy ti nedam)
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
Rok prešiel a okolnosti sa zmenili. Ten shaman je potrebný.
Jediný dôvod prečo sa nenabral vtedy bol môj nesúhlas a početné zastúpenie starých hráčov čo už v dnešnom čase neplatí. Čo tým chcem povedať ? Guilda prešla zmenou a nieje mojím záujmom ju ďalej nejako formovať, nie som vo vedení.
Neutrál
Jediný dôvod prečo sa nenabral vtedy bol môj nesúhlas a početné zastúpenie starých hráčov čo už v dnešnom čase neplatí. Čo tým chcem povedať ? Guilda prešla zmenou a nieje mojím záujmom ju ďalej nejako formovať, nie som vo vedení.
Neutrál
Durdi- Poèet pøíspìvkù : 55
moj nick zle napisany... PROTI
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
Uprimne ono moc neni kam zpet na offi. BS, ktere jsem mel rad a se kterym jsem hral uz v podstate neexistuje a od vyhnani mya je muj zajem mit pod nickem Blood Shadows nulovy.Infinity napsal:tak jako urcite za, resto shaman sa zide len dufam ze sa po chvili na narn zas nevyjebes a nepojdes spat na offi (btw goldy ti nedam)
A na zacinani od nuly to uz hraju moc dlouho.
DěkujiDurdi napsal:Rok prešiel a okolnosti sa zmenili. Ten shaman je potrebný.
Neutrál
Tak ja vám to řeknu - kolik je restho shamanů v guildě a sů aktivní a nemajů v hlavě seno?
Navíc Boba zná plno lidi a nikdo z nich nemože říct, že to neumí.
Osobně bych byl Pro
A Tomáš....Kdo by taky správně napsal DžipsyKING....
Navíc Boba zná plno lidi a nikdo z nich nemože říct, že to neumí.
Osobně bych byl Pro
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
Chipsy king? Dám si
Penelope- Poèet pøíspìvkù : 325
ja som ZA. Boba si pamatam. a je to typ nesenoveho cloveka, ktory si aj tu taktiku pozrie narozdiel od niektorych inych individui.
Thorag- Poèet pøíspìvkù : 168
ale on napisal Jirky QQ mocinky mocLargi napsal:
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
Tak lepší byt tvrdý na konci, než na začátku, ne?
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
Neni nad to byt tvrdy porad! JYRKY!!!
Pokud je to ten typek kterej hral za Adelici kdyz byl chvili v AD tak jsem PRO
Pokud je to ten typek kterej hral za Adelici kdyz byl chvili v AD tak jsem PRO
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
Já jsem taky PRO. Byl sem s nim v Conspi chvili a je to fakt schopnej a kvalitní hráč. Navíc sem zjistil, že resto shamanů je na OG jak máku takže sem rád, že se konečně někdo ozval taky.
btw. aspoň se vyjádřete k přihlášce když sem píšete. A jestli si tady začnete rozjíždet zase nějakej fun topic tak víte co čeká vaše příspěvky... -----> zlej Janeyek vám to promázne.
btw. aspoň se vyjádřete k přihlášce když sem píšete. A jestli si tady začnete rozjíždet zase nějakej fun topic tak víte co čeká vaše příspěvky... -----> zlej Janeyek vám to promázne.
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Ja som pre, pretože totem na manu mám rád
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
Par starych tosaku co me uz nepotkali jinde by se nasloLargi napsal:Navíc Boba zná plno lidi a nikdo z nich nemože říct, že to neumí.
Sorry Jirky, rozhodne jsem tvuj nick nechtel zkomolit
No shamana potrebujeme, takze ZA
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
Janey napsal:Já jsem taky PRO. Byl sem s nim v Conspi chvili a je to fakt schopnej a kvalitní hráč. Navíc sem zjistil, že resto shamanů je na OG jak máku takže sem rád, že se konečně někdo ozval taky.
Notak Janko jedny neškodné chipsy snad nevadi
Penelope- Poèet pøíspìvkù : 325
Menim sve rozhodnuti na PROTI, neumi poslouchat RL, kterym je taky pan jako je Kuco:D
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
Kuco je moc skilled, v pripade ze bych ho poslouchal vzniklo by spojeni skillu, ktere by shodilo server.pve napsal:Menim sve rozhodnuti na PROTI, neumi poslouchat RL, kterym je taky pan jako je Kuco:D
Pro za ten invite na dotu 2
Lodrynko- Poèet pøíspìvkù : 127
Server je shozen v jedinem pripade, a to: Shiggy v arene s shamanem > proc noblesky > /use wrathstone > Heroism > kridla > Judgement of Vageance do nepritelebobosus napsal:Kuco je moc skilled, v pripade ze bych ho poslouchal vzniklo by spojeni skillu, ktere by shodilo server.pve napsal:Menim sve rozhodnuti na PROTI, neumi poslouchat RL, kterym je taky pan jako je Kuco:D
TRUE STORY BRO
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
je nove pravidlo a to ze novej clen musi podstoupit testovaci raid v nebre pod zastiou Cerne perly(Jyrki) linzyho a ferka a pak se uvidi
chodnik- Poèet pøíspìvkù : 218
ja snim nikam nejdem som PROTI lebo je to geno
Linzy- Poèet pøíspìvkù : 142
geno jako genius? :OLinzy napsal:ja snim nikam nejdem som PROTI lebo je to geno
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Azu - Resto (Ele) Shaman
» Mrtvolka resto shaman
» erianes SHAMAN ele/resto