Mrtvolka resto shaman
+14
Hucimir
Spoek plz
Pida
Mors pls
Jeli
Insie
Elli
Krako
elvaein
Penelope
opicka
Luckz0r
pve
cactus_
18 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Mrtvolka resto shaman
Nick: Mrtvolka
Class (+spec): Resto shaman
Talenty: http://armory.twinstar.cz/talent-calc.php?cid=7&tal=00000000000000000000000000050203300000000000000000000050005331335310501122331251
Profese: Enchanting, leatherworking
EQUIP a LINK NA ARMORY!: 5048 gs http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Mrtvolka
Máš enchanty a sockety?: Více méně... Je pořád ta krize ne?
Máš stabilní internet?: Docela jo
Předcházející guildy: Old Heroes
Důvod odchodu z guildy: Rozpadla se
Zkušenosti se svojí classou: Resto shamana hraju od TBC
Zkušenosti na raidu (Wotlk): T7 + něco málo z world raidů
Proč právě Vir Aeternum: OH přecházeli sem
Koho znáš v Vir Aeternum: Většinou bývalé hráče z OH
Věk: 24
Online omezení (kdy můžete hrát): Nejsem omezený
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech / Tvoje UI: https://i.imgur.com/1MlMcT2.jpg
Class (+spec): Resto shaman
Talenty: http://armory.twinstar.cz/talent-calc.php?cid=7&tal=00000000000000000000000000050203300000000000000000000050005331335310501122331251
Profese: Enchanting, leatherworking
EQUIP a LINK NA ARMORY!: 5048 gs http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Mrtvolka
Máš enchanty a sockety?: Více méně... Je pořád ta krize ne?
Máš stabilní internet?: Docela jo
Předcházející guildy: Old Heroes
Důvod odchodu z guildy: Rozpadla se
Zkušenosti se svojí classou: Resto shamana hraju od TBC
Zkušenosti na raidu (Wotlk): T7 + něco málo z world raidů
Proč právě Vir Aeternum: OH přecházeli sem
Koho znáš v Vir Aeternum: Většinou bývalé hráče z OH
Věk: 24
Online omezení (kdy můžete hrát): Nejsem omezený
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech / Tvoje UI: https://i.imgur.com/1MlMcT2.jpg
cactus_- Poèet pøíspìvkù : 11
Re: Mrtvolka resto shaman
2 otazky...
1.hrajesi na jinym serveru(podle prihlasky necekane twin)?
2.je tohle tvuj main nebo alt char?
1.hrajesi na jinym serveru(podle prihlasky necekane twin)?
2.je tohle tvuj main nebo alt char?
Luckz0r- Poèet pøíspìvkù : 379
Malo skill protože je to Twin!
Naposledy upravil Penelope dne Wed Jul 10, 2013 7:47 pm, celkově upraveno 1 krát
Penelope- Poèet pøíspìvkù : 325
Luckz0r:
1) Nehraju, jenom mají na rozdíl od gamenode funčkní talent calculator
2) Main
opicka: Tak je to eq poskládaný z toho co padlo...
1) Nehraju, jenom mají na rozdíl od gamenode funčkní talent calculator
2) Main
opicka: Tak je to eq poskládaný z toho co padlo...
my tiež len operu to tušim nepodporuje..
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
No podle eq setupu bych řekl že alt, podle profek taky alt. Já bych počkal na vyjádření Hírousáků, ale i tak sem mírně proti.
Krako- Poèet pøíspìvkù : 176
Do guildy sa maju hlasit hraci s gearom vhodnym na zaradenie do raidu. To je teraz cca gear na urovni minimalne illvl 245. Takze proti
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
Když to napíšu stručně, tak jako člověk je v pohodě. Ale co se týče raidování a zapojování se do guildovních záležitostí tak to není zrovna příkladný hráč. Ohledně herních kvalit toho nemůžu moc napsat, protože delší dobu nebyl na společném raidu (dlouhá neaktivita). Ale co si pamatuji tak mainem byl feral a altem shaman.
Velice dobře se postaral o guildovní web.
Velice dobře se postaral o guildovní web.
Insie- Poèet pøíspìvkù : 22
tak gear je to posledni podle me...naxx priesta sem tu taky vyequipoval na docela slusnej char za 2id a to sem lootoval jako alt.kdyby se vzal na 2-3 alt id+togc,tak by ten eq dobral hned.
otazka je,jestli by vydrzel hrat,jestli to je opravdu jeho main a jestli by byl aktivni
otazka je,jestli by vydrzel hrat,jestli to je opravdu jeho main a jestli by byl aktivni
Jak píše Insie. Dlouho jsem nehrál. Eq jsem měl z dob t7, prošel jsem si hera, koupil nějaký eq v aukci a skošil si na raidy z worldu. Bez guildy se ten eq teď dá vylepšovat už více méně jenom lámáním přes koleno stylen 2 frosty za den a nakupování jednoho itemu za měsíc. Z mojí strany si myslím, že jsem to vybavování na raidy v rámci možností nezanedbal.
Mluvíte tu o mém mainovi. Tím býval feral dmg/tank. Ten má v současnosti nedotčený t7 eq... Když jsem teď začal hrát, tak jsem měl chuť healovat a nebylo moc důvodů proč se držet starého maina. Na obou charech byl top t7 eq z dob kdy jsem přestal hrát. Za ferala teď hrát neplánuju.
A Insie tím, že jsem nebyl příkladný hráč myslíš tu mojí neaktivitu poslední rok?
Mluvíte tu o mém mainovi. Tím býval feral dmg/tank. Ten má v současnosti nedotčený t7 eq... Když jsem teď začal hrát, tak jsem měl chuť healovat a nebylo moc důvodů proč se držet starého maina. Na obou charech byl top t7 eq z dob kdy jsem přestal hrát. Za ferala teď hrát neplánuju.
A Insie tím, že jsem nebyl příkladný hráč myslíš tu mojí neaktivitu poslední rok?
já jsem pro... byl jednou z našich opor v době progressování :-) no a taky se nám pěkně staral o web
Jeli- Poèet pøíspìvkù : 4
ten nick beztak o nem neco vypovida snad se nebude moct valet na zemi
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
Ja jsem PRO, za svoji postavu vždy umel kvalitne, pokud byla potřeba pomoc a byl online, nedelal drahoty a helfnul. V realu se staral o nas guildovni web a forum, pokud jsem tam něco posral, vždy to umel opravit a za par minut bylo vse v poradku.
Pida- Poèet pøíspìvkù : 11
za me pro...na vsechno,co sem chtel vedet odpovedel normalne(i pres ten trolling nekterejch lidi)
Niesom pre ani proti chcem sa len pochvalit mojou cool novou fortkou.
Spoek plz- Poèet pøíspìvkù : 100
Vypadá jak nerďácky píčus. Vlastne on to je achse takže to aj je nerďácky píčus. Inač mením na PRO.
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
Peknučký avatar Moro.
pre prijatie
pre prijatie
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
No tak jsem si to tady nějak pročetl všechno a myslim, že Gorly potřebuje konkurenci když sem teď pryč.
Jinak co se týče equipu o to tak nejde jak o tu aktivitu. Když projevíš snahu a nějaký kus toho umu tak sem PRO.
Chce to trošku novou krev do G5. Natálka a její "holy light spam" nám tam udělal teď trošku bordel co sem slyšel z posledních zpráv od Péti(v dobrym slova smyslu)
Možná by se hodil i Ele off spec když by si se do toho chtěl dát. To by asi pro tebe bylo nejlepší co se týče raidování. No nic já jdu zase lovit lidi z bazénu. See ya!
Jinak co se týče equipu o to tak nejde jak o tu aktivitu. Když projevíš snahu a nějaký kus toho umu tak sem PRO.
Chce to trošku novou krev do G5. Natálka a její "holy light spam" nám tam udělal teď trošku bordel co sem slyšel z posledních zpráv od Péti(v dobrym slova smyslu)
Možná by se hodil i Ele off spec když by si se do toho chtěl dát. To by asi pro tebe bylo nejlepší co se týče raidování. No nic já jdu zase lovit lidi z bazénu. See ya!
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Moro zabil! Klobúk dole chlape
Serenity- Poèet pøíspìvkù : 111
Moro ...pěkná fotka .....jsme zvědav jak dlouho ti vydrží ...pozor na autorské prava
Jinak Niveder taky sehnal eq za 2 týdny a Gorly muže mít tu zmiňovanou konkurenci
Jinak Niveder taky sehnal eq za 2 týdny a Gorly muže mít tu zmiňovanou konkurenci
radegast- Poèet pøíspìvkù : 175
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Azu - Resto (Ele) Shaman
» Bodosus - shaman resto/ele
» Gorly - resto/ele shaman
» Kowu - Shaman Ele/Resto
» Dusky - ele shaman
» Bodosus - shaman resto/ele
» Gorly - resto/ele shaman
» Kowu - Shaman Ele/Resto
» Dusky - ele shaman