Gorly - resto/ele shaman
+7
Janey
Lodrynko
elvaein
Penelope
pve
Infinity
opicka
11 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Gorly - resto/ele shaman
Nick: Gorly
Class (+spec): shaman, resto/ele
Talenty: ele 57/14/0 resto 0/16/55
Profese: jwc, ins, ench (vsechny nemam na 450, pouze pro bonusy, ktere jednotlive profky poskytuji)
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.gamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Gorly
Máš enchanty a sockety?: ano, mam
Máš stabilní internet?: ano, kabel, v 99% vzdy funguje
Předcházející guildy: pouze tgod za me pusobeni na narniasu
Důvod odchodu z guildy: guilda se behem me pauzicky rozpadla
Zkušenosti se svojí classou: shamana hraji jiz od patche 2.3.x (nevim presne kdy byl nasazen zde na serveru), se shamanem jsem prosel T4 a T5 instance a take jsem zacal progressovat MH (3rd boss progress) a BT (2nd boss progress). Musim podotknout ze na TBC jsem se prevazne venoval PvP.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): jakozto raidleader, spravce DKP systemu a guildmaster jsem s moji byvalou guildou prosel cele T7 dungeony. Odprogressoval jsem UD az po yogga (vcetne nekolika, tech jednodusich HM - FL, Thorim, Hodir). Take bych rad upozornil na to, ze posledni pul rok pred mym odchodem jsem hral v roli ele shamana, tim je taky poznamenany muj eq, ktery je na ele o neco lepsi jak muj restacky equip
Proč právě Vir Aeternum: spartasux mi doporucil, ze shanite shamana
Koho znáš v Vir Aeternum: cleny me byvale guildy - shiggy, lodry, spartasux
Věk: 19
Online omezení (kdy můžete hrát): nejsem omezen
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: screenshot nemam, kazdy kdo me zna potvrdi, ze sem tahal dost
Tvoje UI: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/72/wowscrnshot062612110723.jpg/ (jeste neni definitivni stav, pouzival jsem jeste par addonu, ktere jsem si chytre nezazalohoval a ted si nemuzu vzpomenout co vse to bylo, jednalo se vicemene ale jen o kosmeticke zmeny raid interface, combat textu a vsech ramecku okolo )
Ta pauza je na mne znat, nicmene opet se do toho rychle dostavam , diky za pripadne komentare
Class (+spec): shaman, resto/ele
Talenty: ele 57/14/0 resto 0/16/55
Profese: jwc, ins, ench (vsechny nemam na 450, pouze pro bonusy, ktere jednotlive profky poskytuji)
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.gamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Gorly
Máš enchanty a sockety?: ano, mam
Máš stabilní internet?: ano, kabel, v 99% vzdy funguje
Předcházející guildy: pouze tgod za me pusobeni na narniasu
Důvod odchodu z guildy: guilda se behem me pauzicky rozpadla
Zkušenosti se svojí classou: shamana hraji jiz od patche 2.3.x (nevim presne kdy byl nasazen zde na serveru), se shamanem jsem prosel T4 a T5 instance a take jsem zacal progressovat MH (3rd boss progress) a BT (2nd boss progress). Musim podotknout ze na TBC jsem se prevazne venoval PvP.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): jakozto raidleader, spravce DKP systemu a guildmaster jsem s moji byvalou guildou prosel cele T7 dungeony. Odprogressoval jsem UD az po yogga (vcetne nekolika, tech jednodusich HM - FL, Thorim, Hodir). Take bych rad upozornil na to, ze posledni pul rok pred mym odchodem jsem hral v roli ele shamana, tim je taky poznamenany muj eq, ktery je na ele o neco lepsi jak muj restacky equip
Proč právě Vir Aeternum: spartasux mi doporucil, ze shanite shamana
Koho znáš v Vir Aeternum: cleny me byvale guildy - shiggy, lodry, spartasux
Věk: 19
Online omezení (kdy můžete hrát): nejsem omezen
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: screenshot nemam, kazdy kdo me zna potvrdi, ze sem tahal dost
Tvoje UI: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/72/wowscrnshot062612110723.jpg/ (jeste neni definitivni stav, pouzival jsem jeste par addonu, ktere jsem si chytre nezazalohoval a ted si nemuzu vzpomenout co vse to bylo, jednalo se vicemene ale jen o kosmeticke zmeny raid interface, combat textu a vsech ramecku okolo )
Ta pauza je na mne znat, nicmene opet se do toho rychle dostavam , diky za pripadne komentare
opicka- Poèet pøíspìvkù : 420
Re: Gorly - resto/ele shaman
som ZA, shaman sa hodi ale healerov mame podla mna dost, takze by som to videl main ele, off resto
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
Na toto ja nemuzu rict nic jineho, nez ze jsem ZA!!! Super clovek, ktery to umi a v jeho byvale gilde jsem se vse naucil a nasbiral zkusenosti. Plus shamana moc nemame, klatic moc nehraje a mannato leavuje uprostred raidu.
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
za ele v mainu bych byl popravde i radsi, nicmene restakovi se nebranim
Na me si zapomel!
Já jsem Pro. Gorly byl ma Guma v TGoD, super člověk...
Já jsem Pro. Gorly byl ma Guma v TGoD, super člověk...
Penelope- Poèet pøíspìvkù : 325
Zapomnel jsem evidentne na vic lidi vsem nezminenym se timto omlouvam
Gorly byl asi nepříjemnější raid leader co sem poznal (promiň Kuco, ale ty si věčně nervózní) určitě ZA. Jinak jestli půjde i Anča, mohl by Janey hodit disco, ona holy a ja konečně Shadow MUHEHE
Lodrynko- Poèet pøíspìvkù : 127
Jak si se objevil online tak jsem si hned řikal, že by bylo velice fajn kdyby sis k nám dal přihlášku. sice osobně neznám, ale z doslechu určitě supr člověk a skill hráč. Asi by bylo nejlepší fakt main ele a off resto. Zase si myslim, že si na takový úrovni, že přehazovat mezi ele a resto v případě potřeby nebude problém. Jsem teda určitě PRO.
Co se týče Athel pokud si dá přihlášku tak uvidíme, ale jelikož Arween nějak už nehraje, ptž má spoustu práce tak by mohla jít fakt holy, já bych si dal disco a lodry pokud by chtěl zkusit shadow(a docela mu to šlo si myslim v Ulduaru) tak nebudu asi taky proti.
Co se týče Athel pokud si dá přihlášku tak uvidíme, ale jelikož Arween nějak už nehraje, ptž má spoustu práce tak by mohla jít fakt holy, já bych si dal disco a lodry pokud by chtěl zkusit shadow(a docela mu to šlo si myslim v Ulduaru) tak nebudu asi taky proti.
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Jůůůůůůůůůůůů chobotnice! PRO
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
škoda tej tvojej guildy... som z VAčok odišiel k vám za shiggym a lodrym a po dvoch ID BUM KONEC... a tak som prišiel zbytočne o EPčka u VA xD
Okrem toho že je to šikovný ele shaman je to aj evidentne inteligentný človek, ktorý zvýši mentálny vek VAčok z 11 na aspoň 13.
Takže rozhodne PRO (a čo sa týka tvojej priateľky) - ak pôjde holy tak O ABSORBAKA MENEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! a to by sme asi mali full zbierku toho naj healu aliancie nie? o.O
Okrem toho že je to šikovný ele shaman je to aj evidentne inteligentný človek, ktorý zvýši mentálny vek VAčok z 11 na aspoň 13.
Takže rozhodne PRO (a čo sa týka tvojej priateľky) - ak pôjde holy tak O ABSORBAKA MENEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! a to by sme asi mali full zbierku toho naj healu aliancie nie? o.O
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
jakto ze najprijemnejsi a ja ? dpc tu
ZA.
ZA.
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
ty si najozratejsi, to je nieco ine...
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
ty nemas pravo sa vyjadrovat ! ked bude online mozto ho nabrat hlasov pre ma uz myslim dost.
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
Jn az prijde hauron tak at to da do prijatych
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
Ak by to niekoho zaujímalo, tak som za.
A jak, že naj RL? veď tu som! Ale pravda jest, že pri vašom príchode som to už nechával na iných...
A jak, že naj RL? veď tu som! Ale pravda jest, že pri vašom príchode som to už nechával na iných...
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
Similar topics
» Azu - Resto (Ele) Shaman
» Mrtvolka resto shaman
» erianes SHAMAN ele/resto
» Alofok,Shaman Resto/Ele
» Bodosus - shaman resto/ele
» Mrtvolka resto shaman
» erianes SHAMAN ele/resto
» Alofok,Shaman Resto/Ele
» Bodosus - shaman resto/ele
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat