Goodicek (zase :) )
+13
Hauron
Sindoray
Luckz0r
Infinity
Elli
chodnik
Thorag
Jyrki
Penelope
pve
Janey
elvaein
Goodicek
17 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Goodicek (zase :) )
Luckz0r napsal:2 dny se po sobe neslozilo hc,protoze nejsou lidi.neni tank a neni heal...
pokud ma goodicek opravdu v planu hrat,tak sem urcite pro(at uz jako tank nebo heal).normaly se chodej furt a itemy se dissujou,tak nevidim duvod,proc to nezkusit
asi tak nejak
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
Janey napsal:na hc to berou do offu lidi, který nikdy nehealovali ani healovat nebudou..
tvle ....................................
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
Goodicek napsal:tam kde mě přehealoval ten borec, tak sem 2 skapal jak do mě jel ten hunter....
Jak tam může Paladin skapat?
Penelope- Poèet pøíspìvkù : 325
tak já nevim prostě po mě šli polovina těch mobů dal mi za 20k a než sem stihl něco dát tak to bylo...
Goodicek- Poèet pøíspìvkù : 31
mne sa to stava za shamana niekedy do mna idu a niekedy vobec. mozno v nejakom momente healol len on a potom sa rozbehnu vsetci len po nom. mne sa to stalo na huntrovi a tam som skapal snad len raz. focus a jeb IK. ked do teba naraz vyleti wrath, arcane blast, death coila, explo shota, mind blast, ..., tak si mozes akurat tak prdiet do hliny to je IK.
Thorag- Poèet pøíspìvkù : 168
jj ta explo shota nevim jak ale za 20k a pak sem nestihl dat ani shield už
ze jej zabiji na championech ok, ale ze na valkyrach retrina ma 600 k nahelovano a on 630 k, neumi menit barvu a nic , je podstatnejsi
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
to vravel ze mal asi 0.5 fps. a robi to tam aj ludom co maju dobry komp, takze ma mozno blby driver alebo nieco podobne.
Thorag- Poèet pøíspìvkù : 168
asi je proti mě zaujatý, nevim co sem mu udělal. ať si mě dá do ignoru a je to. Nejsem ultra skill ale neřekl bych že to neumím, což tady někdo evidentně píše.
Nvm ci holy paladin je to co prave teraz potrebujeme na ToGC ale na normal sa myslim miesto najde.
Spoek plz- Poèet pøíspìvkù : 100
single target heal (ako je paladin, prípadne shamík) je naj do tocka. Tieto dva classy si to tam ownia na plnej čiare, tak ako si to resto druid ownil na všetkych bossoch (až na mimirona) v UD
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
Penelope napsal:
PS : Ještě mi řekněte, že to není pravda? Dimm, Promo, teď Marianka... a hlavně powa eqipovat MP5 GS Hunters
ve VA jsem dostal ctyri T8,5 a pak mozna nejake mrdky do offu co nikdo nechtel, naequipovanej jsem byl z conspiracy ...a pak kdyz jsem skoncil poprve, bylo to kvuli praci a nedostatku casu a kdyz jsem se chtel za rok vratit, tak mi chcipnul notebook a mesic mi lezel v servisu, tak prosim o me nesir zadne famy
promo16- Poèet pøíspìvkù : 65
nechcu nic rikat, ale pokud byli na tom raidu 2holadini, tak to beacon dava jenom 1 A to ze ma low fps na valkyrach, tak za to on nemoze :-x
Ja bych byl Pro
Ja bych byl Pro
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
Z toho ako si naňho pamätám rozumovo aj charakterovo správny chalan, skúsený wowkar
Main holadin s off tankom sa hodí aj na desiatky, takže o jeho nevyužití a nepotrebnosti vo VA núdzu mať nebudete
Pre začiatok môže byť priepasťou možno equip, avšak aj ten vo veľkej miere musí ísť teraz na disenchant, len nejaké osobné dohady a špekulácie fakt na mieste nie sú
Main holadin s off tankom sa hodí aj na desiatky, takže o jeho nevyužití a nepotrebnosti vo VA núdzu mať nebudete
Pre začiatok môže byť priepasťou možno equip, avšak aj ten vo veľkej miere musí ísť teraz na disenchant, len nejaké osobné dohady a špekulácie fakt na mieste nie sú
Durdi- Poèet pøíspìvkù : 55
Tak to tady už nějak uzavřeme. S Goodim sem se bavil a je ochotný si udělat tank off spec kdyby bylo potřeba něco odtankovat.
+ další aktivní hráč navíc (doufejme)
+ tank off spec (kuco dovysvětlí kdyžtak)
+ 5 lidí pro - 3 proti
+ už tady byl předtim ve VA a nebyl s nim žádnej problém
--------------> Přijat
+ další aktivní hráč navíc (doufejme)
+ tank off spec (kuco dovysvětlí kdyžtak)
+ 5 lidí pro - 3 proti
+ už tady byl předtim ve VA a nebyl s nim žádnej problém
--------------> Přijat
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Strana 2 z 2 • 1, 2
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: