Vir Aeternum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Allen, Priest Shadow/Disci

+9
Insie
Serenity
Mallenia
Nirrty
Krako
Ashbringerr
Penelope
opicka
Allenka
13 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Allen, Priest Shadow/Disci Empty Allen, Priest Shadow/Disci

Příspěvek pro Allenka Thu Apr 18, 2013 8:08 pm

Nick: Allen

Class (+spec):Priest (Shadow)

Talenty: http://armory.gamenode.cz/character-talents.xml?r=Diversity&cn=Allen&gn=Kaldorei&group=1

Profese: Tailoring + Engineering

EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Allen
Eq. TOGC 5297GS. V minulé guildě jsem byl nucen chodit Disco, protože nikdo jiný to nechtěl dělat, takže brát si eq. na shadow bylo prakticky nemožné.

Máš enchanty a sockety?: Ano

Máš stabilní internet?: Od doby co bydlím s přítelkyní tak max. 20ms

Předcházející guildy: Kaldorei

Důvod odchodu z guildy: Nízká úroveň 25m raidu. Když u toho člověk sedí, tak ať to k něčemu je a Né každý raid po X měsících jak progress.

Zkušenosti se svojí classou: Priesta hraju 5let od dob KZ za všechny specky.

Zkušenosti na raidu (Wotlk): Až po ICC

Proč právě Vir Aeternum: Přešlo k Vám pár kvalitních lidí a máte pověst Top Alli guildy i po spojení. Chci si kvalitně zaraidovat a newipovat na základních věcech.

Koho znáš v Vir Aeternum: Connel, Luckzor, ale už si přes týden píšu s Pár lidma od Vás.

Věk: 21

Online omezení (kdy můžete hrát): Můžu hrát prakticky kdykoliv. Přítelkyně už dokáže vycítit, že se blíží raid time a posílá mě do vyhnanství = Kuchyň Very Happy
Jelikož jsem pracující člověk, tak jak mi to směny dovolí, ale na progress si beru dovolenou nebo si prohodím směnu. Pracuju v Praze.

DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech + Tvoje UI:
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/543/wowscrnshot041813220228.jpg/

Allenka

Poèet pøíspìvkù : 38

Návrat nahoru Goto down

Allen, Priest Shadow/Disci Empty Re: Allen, Priest Shadow/Disci

Příspěvek pro opicka Thu Apr 18, 2013 8:15 pm

sileny UI, vyslovene sileny, kdyz mas target a focus tak musis videt asi tak jako robocop Very Happy

v soucasny dobe mame lidi az az, sice SP asi zadny, ale tak, co uz

spis proti nez pro z duvodu velkeho mnozstvi lidi
opicka
opicka

Poèet pøíspìvkù : 420

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Penelope Thu Apr 18, 2013 8:15 pm

Proč právě Vir Aeternum: Přešlo k Vám pár kvalitních lidí a máte pověst Top Alli guildy i po spojení. Chci si kvalitně zaraidovat a newipovat na základních věcech.

Koho znáš v Vir Aeternum: Connel, Luckzor, ale už si přes týden píšu s Pár lidma od Vás.

Zatim mam med jen na papuli Smile... budu mit asi moc silne slova : ANo jsme Very Happy

Kvuli progressu ceká guilda na me Very Happy neberu si dovolenou Very Happy

... Neutral ...

Naposledy upravil Penelope dne Thu Apr 18, 2013 8:17 pm, celkově upraveno 1 krát
Penelope
Penelope

Poèet pøíspìvkù : 325

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ashbringerr Thu Apr 18, 2013 8:16 pm

Přijdeš mi jako v pohodě člověk. Vždycky pěkně pozdravíš když něco potřebuješ. Navíc SH neni momentálně žádnej.. PRO
Ashbringerr
Ashbringerr

Poèet pøíspìvkù : 361

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krako Thu Apr 18, 2013 8:18 pm

No šedou prýsta nemáme. Kuco to fláká... Jednoho mága v raidu můžeme oželet ( toho co nejvíc umírá no offence Haui :* ) Já bych byl PRO. Záleží co na to vedenie.
//Btw má Mind fly na 2 jak já takže určitě Very Happy

Naposledy upravil Krako dne Thu Apr 18, 2013 8:20 pm, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : Co bych pro Janku neudělal :D)
Krako
Krako

Poèet pøíspìvkù : 176

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nirrty Thu Apr 18, 2013 8:19 pm

tady to zas tolik nehrotime, takze brat si na progress dovolenou wtf Very Happy my nejsme jako achse a nevemu si na svědomí tvoje umístění na úřad práce Very Happy nežer to tolik
proti
Nirrty
Nirrty

Poèet pøíspìvkù : 675

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Penelope Thu Apr 18, 2013 8:19 pm

Krako napsal:No šedou prýsta nemáme. Kuco to fláká... Jednoho mága v raidu můžeme oželet ( toho co nejvíc umírá no offence Haui :* ) Já bych byl PRO. Záleží co na to RL a CL.
//Btw má Mind fly na 2 jak já takže určitě Very Happy

Zalezi co vedenie ! Very Happy
Penelope
Penelope

Poèet pøíspìvkù : 325

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Allenka Thu Apr 18, 2013 8:22 pm

Nirrty napsal:tady to zas tolik nehrotime, takze brat si na progress dovolenou wtf Very Happy my nejsme jako achse a nevemu si na svědomí tvoje umístění na úřad práce Very Happy nežer to tolik
proti
úřad práce mi vážně nehrozí, jelikož jsem minulý týden dostal nařízených 5dní dovolené, ještě z minulého roku. Proč si brát dovolenou jen abych se válel doma, na to mám víkend + je mi líto stravenky Very Happy

Allenka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nirrty Thu Apr 18, 2013 8:27 pm

tak po lopatě, to disco co máš, sem slyšel, že je marný, tejden whispuješ všecky z guildy jestli si máš dát přihlášku nebo ne ... seš nerozhodnej, to je na raidu opravdové +!! a jak někdo řikal lidu máme momentálně přehršel.
prostě za mě proti, sorry.
Nirrty
Nirrty

Poèet pøíspìvkù : 675

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mallenia Thu Apr 18, 2013 9:12 pm

Teď ani nevím kde pořádně začít. Dost mě dostala tahlě věta ,,V minulé guildě jsem byl nucen chodit Disco...". Velmi dobře si totiž pamatuji, jak jsi byl v Old Heroes a jel jsi heal, bral jsi eq na heal a do Kaldorei jsi šel jako heal=Discik, tak nevím jaké nucení, když jsi prostě chodil za maina. Jinak mě docela pobavilo, jak jako lidi, které znáš jmenuješ jen 2 lidi z Kaldo a nás, které znáš (pokud teda nejsi totální sklerotik, jako nějaký dědoušek) jsi vynechal, nehledě na to, že jsi s námi hrál poměrně dlouho (a spojení VA+OH ti jistě neuniklo).
Jinak se tě nechci nějak dotknout, ale nevím jak jinak to napsat. Příjde mi, že střídáš guildy jen podle toho, jak se ti to zrovna hodí. Byl jsi v OH, která v té době byla topová, nabral sis eq a jak jsi viděl, že to zrovna není ono, tak jsi přeběhl ke Kaldorei, kteří byli strašně super, že? Smile A teď? Házíš tady na ně jen špínu a chceš se dostat do opět TOP guildy. Já Kaldo teda v oblibě nemám, mám na ně svůj názor, ale tohle si nezaslouží nikdo. Takže mi nepříjde ani nijak okouzlující, že se tady v přihlášce ohrazuješ zrovna takovýma výrokama a hraješ si na ušlápnutého chudáka, kterému se nedovolilo. Nedivila bych se, kdyby se tohle po čase opakovalo. Něco se přestane líbit a budeš chtít jít o dům dál a zase VA budou ti špatní a zlí a kdoví co ještě. Nebylo by to ostatně poprvé. No to je můj názor. Ať se rozhodne skutečně vedení, jestli chtějí člověka, který víc jak pro kolektiv hraje pro sebe. Jednoduše mi příjdeš jako člobrda, který se chce jen zalíbit ostatním a až se otrkáš, tak měníš názory jako ponožky, nic víc a nic míň.

Já osobně bych už po předchozích zkušenostech dala jen proti.
Mallenia
Mallenia

Poèet pøíspìvkù : 34

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Serenity Thu Apr 18, 2013 9:21 pm

Wowko stavať pred priateľku a prácu choré prepáč ale nepríde mi to moc smiešne skorej smutné. Ja osobne som proti. Som myslel, že po spojení s OH a návrate stratených synov sme ukončili nábor.

Serenity

Poèet pøíspìvkù : 111

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Insie Thu Apr 18, 2013 9:29 pm

Další odchod? Nepřijdeš si už trapný?
Kdysi sis pobral gear u OH a utekl si do Kaldorei, ti už ti taky nejsou dobří? Že si se ani nezmínil u předchozích guild o Ohčkách (asi špatné svědomí co). A že ani nenapíšeš, že nás znáš s tím asi souvisí Smile. Takže si vůbec nedovedu představit být s tebou v jedné guildě.

Jinak pokud vím tak si vždy hrával healera a najednou máš shadow a to ještě nic moc. Nemůžu se zbavit pocitu, že si se doslechl že se shání SH priest tak si hned respecnul.

Za mě jednoznačně PROTI.
Insie
Insie

Poèet pøíspìvkù : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Allenka Thu Apr 18, 2013 9:34 pm

Mallenia napsal:...
Tak tedy.
S tím Disco. Když jsem to hrál dost dlouho a chtěl jsem jít shadow, tak to nešlo, protože to nikdo nechtěl jet. Je to nevděčná, ale důležitá práce.
Dále, že jste zbytek OH přešli k VA jsem letmo zaregistroval, ale zmínil jsem pouze Tyto lidi, které jsem poznal v poslední době a byli též u Kaldorei. To nemělo být nic proti OH.
Dále:
Od OH jsem odešel až když to tam vážně velmi upadalo a kvalita raidu stála za starou belu. Člověk se chce nějak bavit a né trpět na raidech, kde lidi nevědí ani co dělá jejich postava pomalu.
Dále:
Lidi z Kaldorei jsou moc super real lidi, ale je to spíš guilda kamarádů a na raidech to táhne 15lidí a ten zbytek je docela marnej. Zažil jsem s nima moc super chvíle jak real tak i ve hře. Ale raidy jsou furt stejné wipe faily.
Chci do guildy, kde lidi když přijdou na raid, tak se soustředí a snaží se vymáčknout maximum. S klukama/holkama z Kaldorei budu furt i v osobním kontaktu. Akorát si myslím, že by moje služby mohli být platnější v guildě, kde lidi opravdu stojí o to pokořovat bosse.
Takže Mallenko pokud si to pochopila, že si hraju na chudinku a že na lidi z Kaldorei hážu největší špínu, tak jsme se asi špatně pochopili.

Allenka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Allenka Thu Apr 18, 2013 9:36 pm

Insie napsal:...
Je mi jasné, že po tvém vedení OH šla ještě víc do sraček a teď mě tu budeš HATOVAT, s tím se musí počítat. Ulev si :-)

Allenka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Insie Thu Apr 18, 2013 9:38 pm

Allenka napsal:
Od OH jsem odešel až když to tam vážně velmi upadalo a kvalita raidu stála za starou belu. Člověk se chce nějak bavit a né trpět na raidech, kde lidi nevědí ani co dělá jejich postava pomalu.
špínu, tak jsme se asi špatně pochopili.

To co je za kecy? Odešel si v době kdy na tom guilda byla nejlépe na celém serveru. Jednoduše sis nabral gear a odešel. Tak si tu nevymýšlej pohádky.
Insie
Insie

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Allenka Thu Apr 18, 2013 9:39 pm

+ jak na konci TBC odešlo vlastně celé vedení OH a na WoTLku se to prostě už nedávalo. Nebyl tam nikdo kdo by to táhnul a proto OH spadla strašně dolů.
Kaldorei jsou super lidi, ale já bych chtěl trochu větší profesionalitu.
Pokud bych byl přijat a třeba zakalil na nějakém Pražském srázku a třeba by jsme se skamarádili, tak nic proti tomu.

Allenka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Allenka Thu Apr 18, 2013 9:41 pm

Insie napsal:
Allenka napsal:...
špínu, tak jsme se asi špatně pochopili.

To co je za kecy? Odešel si v době kdy na tom guilda byla nejlépe na celém serveru. Jednoduše sis nabral gear a odešel. Tak si tu nevymýšlej pohádky. [/quote]
Já se tu s tebou nebudu hádat. Měj si svou pravdu. Pokud si myslíš, že jdu vážně po gearu, tak se prosim tě podívej jaký já mám gear a mám v Kaldorei 10k DKP a nechávát to lide, takže jasně jdu po Gearu Smile

Allenka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Insie Thu Apr 18, 2013 9:42 pm

Je mi jasné, že po tvém vedení OH šla ještě víc do sraček a teď mě tu budeš HATOVAT, s tím se musí počítat. Ulev si :-) [/quote]

To si mě pobavil Smile. Kdo ti to prosimtě nakukal? Nevíš jak to v guildě vypadalo a píšeš tu takové nesmysli. Kdo tam byl tak ví moc dobře, že jsem dělal vše co šlo, abych guildu udržel pohromadě. Ale tady v tom topicu nejde o OH a ani o mě, ale o tebe. Napsal jsem svůj názor a za tím si budu stát!
Insie
Insie

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Allenka Thu Apr 18, 2013 9:44 pm

Insie napsal:
Je mi jasné, že po tvém vedení OH šla ještě víc do sraček a teď mě tu budeš HATOVAT, s tím se musí počítat. Ulev si :-)

To si mě pobavil Smile. Kdo ti to prosimtě nakukal? Nevíš jak to v guildě vypadalo a píšeš tu takové nesmysli. Kdo tam byl tak ví moc dobře, že jsem dělal vše co šlo, abych guildu udržel pohromadě. Ale tady v tom topicu nejde o OH a ani o mě, ale o tebe. Napsal jsem svůj názor a za tím si budu stát! [/quote]
Jsem rád za tvůj i Mallenky názor.
A ano snažil ses dělat co šlo, ale autoritu co měl Tyger nebo Traxes neměl ani Jude ani Ty.

Allenka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Elli Thu Apr 18, 2013 9:45 pm

Dakujem sam sebe ze uz niesom vo vedeni a nemusim toto riesit Very Happy

Elli

Poèet pøíspìvkù : 561

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mallenia Thu Apr 18, 2013 9:48 pm

Jako já nějak nepobírám tohle napadání! Když nevím, tak nic nepíšu. Prostě ses tímhle jen vybarvil a konec, nemíním se tady dohadovat, protože to stejně nemá smysl. Vždy se jen ohradíš a napadneš zase něčím jiným.

Prostě už nestojím o to být s tebou ještě někdy víc v jedné guildě. Nevědět nic o dění a napadat lidi a to ještě ke všemu lidi, kteří se snažili nejvíc?! To je teda pěkná pig
Mallenia
Mallenia

Poèet pøíspìvkù : 34

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Insie Thu Apr 18, 2013 9:56 pm

Jinak co jsem se já dostal na nejvyšší pozici a vedl Old Heroes tak ty si v guildě už dávno nebyl, takže nemůžeš vědět jak to vypadalo.

Tímto bych uzavřel toto téma a raději se věnoval přihlášce, kvůli které tento topic vznikl.
Insie
Insie

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Allenka Thu Apr 18, 2013 10:00 pm

Mallenia napsal:Jako já nějak nepobírám tohle napadání! Když nevím, tak nic nepíšu. Prostě ses tímhle jen vybarvil a konec, nemíním se tady dohadovat, protože to stejně nemá smysl. Vždy se jen ohradíš a napadneš zase něčím jiným.

Prostě už nestojím o to být s tebou ještě někdy víc v jedné guildě. Nevědět nic o dění a napadat lidi a to ještě ke všemu lidi, kteří se snažili nejvíc?! To je teda pěkná pig

Pokud jsem si všiml, tak kdo začal napadat mou osobu jsi byla Ty. Neškodilo by nejdřív přemýšlet, než začneš produkovat svoje výtvory Cool
Lidi z OH o mě mají své ménění a myslím, že nemá smysl to tu dále rozvíjet.

Allenka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Serenity Thu Apr 18, 2013 10:05 pm

Prosím Vás ukludnime sa a začneme sa správať slušne. Myslím si, že už ste si povedali dosť, mnohé vysvetlili tak teraz pokračujme prosím v pokoji a počkáme na vyjadrenie ostatných. Ďakujem

Serenity

Poèet pøíspìvkù : 111

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Insie Thu Apr 18, 2013 10:05 pm

Nikdo tě nenapadal, Monča jen napsala svůj názor stejně jako já. Ty jsi tu začal s nějakýma báchorkama o kterých vůbec nic nevíš. Jinak si se hezky vybarvil.
Insie
Insie

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 2 1, 2  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: