Allen, Priest Shadow/Disci
+9
Insie
Serenity
Mallenia
Nirrty
Krako
Ashbringerr
Penelope
opicka
Allenka
13 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Allen, Priest Shadow/Disci
Insie napsal:Nikdo tě nenapadal, Monča jen napsala svůj názor stejně jako já. Ty jsi tu začal s nějakýma báchorkama o kterých vůbec nic nevíš. Jinak si se hezky vybarvil.
Má cenu vůbec reagovat na toto?
Allenka- Poèet pøíspìvkù : 38
Mlčanie je zlato. Niekedy nepovedať nič je lepšie ako povedať 1000 slov.
Serenity- Poèet pøíspìvkù : 111
takže si to zrekapitulujeme stejně už nemůžeš počítat s invnutim.
Za prvé) talenty na shadow špatně.
Za druhé) disco vo hovně (co se týče tvojeho podání v tvém gearu)
Za třetí) nehodlam nabrat někoho, kdo tu kydá špínu, na naše členy, kteří se osvědčili ( na rozdíl od tebe)
Za čtvrté) jak sem napsal v minulém příspěvku - totální nerozhodnost .... kdy sem ti psal ať si dáš přihlášku? minulý týden? bude ti stejně dlouho trvat rozhodnutí jestli máš jít mobky nebo bosse?
za paté) to co si tu předvedl snad nemůžeš myslet vážně
za šesté) lidí je dostatek momentálně
za sedmé) sbohem.
Za prvé) talenty na shadow špatně.
Za druhé) disco vo hovně (co se týče tvojeho podání v tvém gearu)
Za třetí) nehodlam nabrat někoho, kdo tu kydá špínu, na naše členy, kteří se osvědčili ( na rozdíl od tebe)
Za čtvrté) jak sem napsal v minulém příspěvku - totální nerozhodnost .... kdy sem ti psal ať si dáš přihlášku? minulý týden? bude ti stejně dlouho trvat rozhodnutí jestli máš jít mobky nebo bosse?
za paté) to co si tu předvedl snad nemůžeš myslet vážně
za šesté) lidí je dostatek momentálně
za sedmé) sbohem.
Nirrty- Poèet pøíspìvkù : 675
Jako shadow nám sice chybí, ale spíš jsem si představoval někoho "hotovýho". Žádný předělávky a že zrovna jim chybí tak já si teda respecnu a začnu sbírat gear. A co si budem přesně to takhle teď u tebe vypadá. Lidí na raid máme dostatek a že by nám ten shadow chyběl to se říct nedá.
Navíc po reakcích Mallenky a Insieho si nemyslim, že by udělalo vyloženě dobře kdyby si byl invnutej. Nevim co jste si udělali popravdě mě to ani nezajímá nijak tě nesoudim, ale asi by to opravdu neudělalo dobrotu. Neutral/Spíš Proti
btw. Nirťoši už to nepí prosim tě...
Navíc po reakcích Mallenky a Insieho si nemyslim, že by udělalo vyloženě dobře kdyby si byl invnutej. Nevim co jste si udělali popravdě mě to ani nezajímá nijak tě nesoudim, ale asi by to opravdu neudělalo dobrotu. Neutral/Spíš Proti
btw. Nirťoši už to nepí prosim tě...
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
no, prisiel som si precitat nieco pekne z mesta...a same kokotiny a sracky (som expresivny, ale to viete vsetci) sice mam enrage niekedy, ked mi missuje exorcism ale za to mi nestojis
seriozne a definitivne proti
seriozne a definitivne proti
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
Od te doby tu maji slovo i ostatni, tak se moc netěšElli napsal:Dakujem sam sebe ze uz niesom vo vedeni a nemusim toto riesit
SH priest by se hodil, i když je lidí na raidy dost, furt lepší, než kdyby nás bylo málo. Neznám tě, tím pádem se budu řídit podle toho, co je tu psáno od našich, takže bohužel proti.
Takže já budu ta co to shrne.
Malleniu mam mac ráda, a už jen proto, že vypadaá jako moje sestřička . Je u nás v guilde už nějaký pátek, stejně jako Insie = Familly, takže asi pochopíš že si svou rodinu budu bránit.... měním z Neutrál na Proti
+ Vyjádření členů z vedení i (ne)vedení na tvuj eq atd... ti nepřidala žádné plusové body Navíc, zkus to jinde. Lock
Malleniu mam mac ráda, a už jen proto, že vypadaá jako moje sestřička . Je u nás v guilde už nějaký pátek, stejně jako Insie = Familly, takže asi pochopíš že si svou rodinu budu bránit.... měním z Neutrál na Proti
+ Vyjádření členů z vedení i (ne)vedení na tvuj eq atd... ti nepřidala žádné plusové body Navíc, zkus to jinde. Lock
Penelope- Poèet pøíspìvkù : 325
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Anor. Priest; Shadow.
» Allen[2] Shadow// Disco
» shadow/holy priest
» Elendril - priest, PVE/PVP shadow
» Mouzz - priest, holy/shadow
» Allen[2] Shadow// Disco
» shadow/holy priest
» Elendril - priest, PVE/PVP shadow
» Mouzz - priest, holy/shadow