Mouzz - priest, holy/shadow
+5
Painn
Ejkejforty
Tristicek
Wissy
Mouzz
9 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 1 z 1
Mouzz - priest, holy/shadow
Nick: Mouzz, lvl 82 - expení, mám vše zatím jen z wotlku skoro, profese eq atd.
Class (+Spec.): Priest - hrál jsem většinou holy, ale klidně zkusím i shadow, chvíli jsem to hrál ale ne moc dlouho na to abych to mohl prohlásit za mainspec
Talenty: teď mám shadow na expení, 2/0/36
Profese: tailoring a enchanting
EQUIP a LINK NA ARMORY! : nefunguje
Máš enchanty a sockety?: teď mám staré, na 85 je to samozřejmosti do EQ
Máš stabilní internet?: mám
Předcházející guildy:
Guardians of Eternity (TBC-hrál jsem s nima asi rok za tu dobu jsem prošel od KZ přes BT a na začínajících bossech SWP jsem skončil, poté byl přecho na wotlk)
A posse ad esse - tak torchu odnož z GoE, rafíků a Ensidia která se založila na nové Daemonica wotlk serveru - hrál jsem hlavně začátky jako Naxx, OS a poté jsem přestal hrát, byl jsem se podívat i Ulduar a ToGC ale neřekl bych že jsem nějak aktivně hrál, ICC už jsem nehrál vůbec
Důvod odchodu z guildy:měl jsem málo času na hraní, teď jsem se po velmi dlouhý době lognul a chtěl bych zkusit hrát, guilda se přesunula ale na twinstar
Zkušenosti se svojí classou: priesta znám dobře hlavně z TBC a WotLK, tady na Cata jsem uplně novej, takže to tak nějak poznávám..
Zkušenosti na raidu (Cata): žádné
Proč právě Vir Aeternum: Protože působíte jako slušná guilda co už něco složila
Koho znáš ve Vir Aeternum: z APAE - Ejkejforty, Freezer
Věk: 25
Online omezení (kdy můžete hrát): pracuji na směny (ranní, odpolední) - když mám odpolední tak můžu být až po desátý, takže raidy spíš když budu mít ranní, momentálně bych stejně jen expil a pak sháněl nějaký základní eq po dungách, nevím zatím jak to na Cata je pořádně, přiznám se že jsem lama, ale postupem času se snad zlepším
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech:
Tvoje UI:
Chápu, že asi berete doexpený a trochu equipnutý lidi, přesto jsem to chtěl zkusit, protože populace na serveru není zrovna valná a tak hledám nějakou schopnou zorganizovanou guildu.
Díky za jakýkoliv vyjádření
Class (+Spec.): Priest - hrál jsem většinou holy, ale klidně zkusím i shadow, chvíli jsem to hrál ale ne moc dlouho na to abych to mohl prohlásit za mainspec
Talenty: teď mám shadow na expení, 2/0/36
Profese: tailoring a enchanting
EQUIP a LINK NA ARMORY! : nefunguje
Máš enchanty a sockety?: teď mám staré, na 85 je to samozřejmosti do EQ
Máš stabilní internet?: mám
Předcházející guildy:
Guardians of Eternity (TBC-hrál jsem s nima asi rok za tu dobu jsem prošel od KZ přes BT a na začínajících bossech SWP jsem skončil, poté byl přecho na wotlk)
A posse ad esse - tak torchu odnož z GoE, rafíků a Ensidia která se založila na nové Daemonica wotlk serveru - hrál jsem hlavně začátky jako Naxx, OS a poté jsem přestal hrát, byl jsem se podívat i Ulduar a ToGC ale neřekl bych že jsem nějak aktivně hrál, ICC už jsem nehrál vůbec
Důvod odchodu z guildy:měl jsem málo času na hraní, teď jsem se po velmi dlouhý době lognul a chtěl bych zkusit hrát, guilda se přesunula ale na twinstar
Zkušenosti se svojí classou: priesta znám dobře hlavně z TBC a WotLK, tady na Cata jsem uplně novej, takže to tak nějak poznávám..
Zkušenosti na raidu (Cata): žádné
Proč právě Vir Aeternum: Protože působíte jako slušná guilda co už něco složila
Koho znáš ve Vir Aeternum: z APAE - Ejkejforty, Freezer
Věk: 25
Online omezení (kdy můžete hrát): pracuji na směny (ranní, odpolední) - když mám odpolední tak můžu být až po desátý, takže raidy spíš když budu mít ranní, momentálně bych stejně jen expil a pak sháněl nějaký základní eq po dungách, nevím zatím jak to na Cata je pořádně, přiznám se že jsem lama, ale postupem času se snad zlepším
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech:
Tvoje UI:
Chápu, že asi berete doexpený a trochu equipnutý lidi, přesto jsem to chtěl zkusit, protože populace na serveru není zrovna valná a tak hledám nějakou schopnou zorganizovanou guildu.
Díky za jakýkoliv vyjádření
Mouzz- Poèet pøíspìvkù : 2
Re: Mouzz - priest, holy/shadow
ooo ZA !
Wissy- Poèet pøíspìvkù : 4
ta přihláška je dost hezká, nicméně tady se není o čem bavit, když jsou v guildě pokud se nemýlím 4 holy priesti (Monča, Wissy, Ponpo a pak ten jeden co se mnou healoval desítky když tu nebyla Monča a zapoměl jsem nick )
Bohužel proti, neměl by ses kam dostat.
E: za shadow se vlezeš.
Bohužel proti, neměl by ses kam dostat.
E: za shadow se vlezeš.
Naposledy upravil Tristicek dne Mon Sep 08, 2014 2:41 pm, celkově upraveno 1 krát
Tristicek- Poèet pøíspìvkù : 427
PRO, už jen z duvodu že jsme spolu byli celkem dlouho v guildě už na mystiqu ..
a mouzi beztak znáš i Zubika - to je náš milovanej raid leader .. a byl v apae taky ... a možná i alexe
a mouzi beztak znáš i Zubika - to je náš milovanej raid leader .. a byl v apae taky ... a možná i alexe
Ejkejforty- Poèet pøíspìvkù : 337
Za mě Pro. Z přihlášky lze vidět, že víš, o čem mluvíš a to že si menší lvl neznamená, že po doexpení, nebudeš farmit eq. Je to na tobě, jak a co s tím hodláš udělat. Jak tu někdo někdy psal "Kickovat se dá vždycky", tak proč ne?.!
Painn- Poèet pøíspìvkù : 52
Kdyz pojede SH tak se dostane dicky. PRO
Edit by Trist: Lul, zube, nebuď sprostej
Co?
Aha uz vidim. Ale tak kazdy vidi jen co videt chce.
Edit by Trist: Lul, zube, nebuď sprostej
Co?
zub- Poèet pøíspìvkù : 188
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
lukas a jeho psaní
lukas a jeho psaní
Drancer- Poèet pøíspìvkù : 256
zub napsal:Co?
Ale ty tvoje "dicky" nikdo vidět nechce
:DDDDDDDDD
Ejkejforty- Poèet pøíspìvkù : 337
proti . neni 85 lvl.
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
Cus, omlouvam se, nakonec jsem se rozhodnul jinak - uzavrete to jako neprijat...GF&HF
Mouzz- Poèet pøíspìvkù : 2
Similar topics
» shadow/holy priest
» Alaine, Priest holy/shadow
» Baltakk-shadow priest PVE/Shadow PVP
» Allen, Priest Shadow/Disci
» Anor. Priest; Shadow.
» Alaine, Priest holy/shadow
» Baltakk-shadow priest PVE/Shadow PVP
» Allen, Priest Shadow/Disci
» Anor. Priest; Shadow.
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat