Adellia - priest sh/holy dps/heal
+13
Penelope
Luckz0r
Jyrki
pve
Nirrty
chodnik
elvaein
Krako
Janey
Hauron
Kimaera
Ashbringerr
Adellia
17 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Adellia - priest sh/holy dps/heal
Nick: Adellia
Class (+spec): priest sh
Talenty: sh/holy
Profese: tail/ench all full
EQUIP a LINK NA ARMORY! :
armory: http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Adellia&gn=Amanare
gear: http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Adellia
sh talenty: http://armory.gamenode.cz/character-talents.xml?r=Diversity&cn=Adellia&gn=Amanare&group=2
Máš enchanty a sockety?: ofc
Máš stabilní internet?: ofc
Předcházející guildy: Status Quo, po rozpade v Amanare
Důvod odchodu z guildy: neraiduje sa z dovodu nedostatku aktivnych ludi
Zkušenosti se svojí classou: ano
Zkušenosti na raidu (Wotlk): ano, vsetko
Proč právě Vir Aeternum: hladate sh priesta
Koho znáš v Vir Aeternum: nikoho
Věk: 21
Online omezení (kdy můžete hrát): ziadne
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: chjo, dodam, alebo skocime hc
Tvoje UI: Xperl
Class (+spec): priest sh
Talenty: sh/holy
Profese: tail/ench all full
EQUIP a LINK NA ARMORY! :
armory: http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Adellia&gn=Amanare
gear: http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Adellia
sh talenty: http://armory.gamenode.cz/character-talents.xml?r=Diversity&cn=Adellia&gn=Amanare&group=2
Máš enchanty a sockety?: ofc
Máš stabilní internet?: ofc
Předcházející guildy: Status Quo, po rozpade v Amanare
Důvod odchodu z guildy: neraiduje sa z dovodu nedostatku aktivnych ludi
Zkušenosti se svojí classou: ano
Zkušenosti na raidu (Wotlk): ano, vsetko
Proč právě Vir Aeternum: hladate sh priesta
Koho znáš v Vir Aeternum: nikoho
Věk: 21
Online omezení (kdy můžete hrát): ziadne
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: chjo, dodam, alebo skocime hc
Tvoje UI: Xperl
Adellia- Poèet pøíspìvkù : 8
Re: Adellia - priest sh/holy dps/heal
Odfláknutá přihláška ... PROTI..
Ashbringerr- Poèet pøíspìvkù : 361
Mojim zamerom nebolo prihlasku odflaknut, ale vyjadrit jasne , strucne a vystizne odpovede na podstatne otazky Nieje problem zodovedat doplnujuce otazky, ja osobne sa snazim ludi nezahlcovat zbytocnostami a usudok na ineho si tvorim z celkoveho chovania, zodovednoati, skillu a vyjadrovania
Som aktivny hrac a mam zaujem raidovat a byt prinosom pre guildu. Ak mas dalsie otazky, pokojne ich sem postni
Som aktivny hrac a mam zaujem raidovat a byt prinosom pre guildu. Ak mas dalsie otazky, pokojne ich sem postni
mi hladame SH prejta? nehladame nejaky heal? nejak som mimo
Kimaera- Poèet pøíspìvkù : 403
To ohlásil když jsme to dávali dohromady a pak měsíc nelognul. Spíš jde o to, že Insie psal, že je to alt a navíc co sem se tak koukal talenty i gear špatně poskládanej...
A budu se opakovat, ale je to stejný jak u toho Allena. Hledáme hotového shadow priesta. Co točí, má zkušenosti se svojí class a tady zase takovej pocit nemám teda. (aspoň co se týče talentů a gearu).
A budu se opakovat, ale je to stejný jak u toho Allena. Hledáme hotového shadow priesta. Co točí, má zkušenosti se svojí class a tady zase takovej pocit nemám teda. (aspoň co se týče talentů a gearu).
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Adellia bola moj prvy char, co sa tyka Insieho a ostatnych ludi z Old Heroes, skor poznali mojho warriora Skusesnosti s class mam cca 2 roky a bolo mi vcera povedane ze gear neni problem. Retalent je zalezitostou 10 minut Nebyvam nikdy v dps na poslednych miestach a nemam problem sa prisposobit Opakujem, ze som v guilde kde sa uz takmer neraiduje a tak aj teraz robim na warrovi repku.... Adellia bola main, az kym si guilda nevyziadala, aby bol main warr, pretoze to bola potreba ...
Janey asi myslel tím "hotovýho" jakože fakt hotovýho né že mu budem radit co a jak nagemovat co a jak si oblíkat a co tam mět nacvakaný za talenty. Potřebujem priesta co na prvním raidu bude bojovat o místo v dmgi za našima wipegama. Btw ten priest mi připadá... přišel sem, viděl sem, udělal a nechal být. Mě třeba fascinuje Black magic na staffě a ten power word shield... za ten tě diskouš přizabije... tzn Mental agility bullshit... takže za mě PROTI Takhle podlě mě nevypadá hotovej priest na farmu posledního otevřenýho contentu.
//E: a ty holy talenty škoda mluvit
Navíc mám zkušenosti že pokud todle někdo napíše tak s tím má vetšinou dost velkej problém. hawghnemam problem sa prisposobit
//E: a ty holy talenty škoda mluvit
Krako- Poèet pøíspìvkù : 176
ok beriem, je to alt a fakt ze som s nim v poslednom case skoro nepracovala, tak zelam uspesne hladanie
a nahodou ten black magic procuje pekne
Dělal bakalářku, už je bc., bude raidovat.Janey napsal:To ohlásil když jsme to dávali dohromady a pak měsíc nelognul.
je vidieť záujem ... neutral, taká fotka boobies by vedela vylepšiť tvoje šance na 100%
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
neni to nahodou patreho alta?
chodnik- Poèet pøíspìvkù : 218
taky si nemyslim ze by toto shadow bylo zrovna prinosem, talenty velmi zajimave trinkety na to shadow taky moc nejsou i kdyz to muze bejt peskam na loot, ale asi ne.
A ta prihlaska, ze ma byt strucna fajn, ale kdyz nekam chci, tak si snad dam zalezet....
Proti
A ta prihlaska, ze ma byt strucna fajn, ale kdyz nekam chci, tak si snad dam zalezet....
Proti
Nirrty- Poèet pøíspìvkù : 675
Talenty mam uz prehodene, samotne podanie prihlasky je podla mna prejavom zaujmu, zvazovala som tento krok dlho, ale vidim, ze napriek tomu som situaciu zle odhadla majte sa, nech sa dari
(maly odkaz pre Elvaeina: privri si ho medzi dvere)
(maly odkaz pre Elvaeina: privri si ho medzi dvere)
S tim prvnim nesouhlasim:D + jsi to nemusela tak odflaknout a hned vzdat, ale je to tva vecAdellia napsal: samotne podanie prihlasky je podla mna prejavom zaujmu, zvazovala som tento krok dlho
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
ak si sa chytila na MOJE world macro, tak ten mail na fotku je tkukuvka@gmail.com a nie nejakemu Elvaeinovi... (btw privrel som si ho preventivne aj ja uz, ale nepomohlo)
neviem no, uz je nas pomerne dost a fakt nam treba posledne kusky dobrat do idealneho raid setupu, takze len tak hockoho nevezmeme...sme krutoprisna guilda
normalne by som ta asi nevzal...
neviem no, uz je nas pomerne dost a fakt nam treba posledne kusky dobrat do idealneho raid setupu, takze len tak hockoho nevezmeme...sme krutoprisna guilda
normalne by som ta asi nevzal...
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
Adellia napsal:(maly odkaz pre Elvaeina: privri si ho medzi dvere)
tak GTFO no
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
Dakujem Vam vsetkym, naozaj uz nemam zaujem, aj ked prepokladam, ze sa u Vas najdu fajn ludia, ktori vedia ocenit nielen pekne prsia, ale aj to, ze je niekto zodpovedny, ochotny, aktivny a ma zmysel pre humor mna wowko proste bavi a chcem napredovat a za tym si pojdem Mala som info, ze aj warrior by sa Vam zisiel, ale kedze ste hladali SH priesta, dala som prihlasku nanho. Samozrejme, ze by som svoj cas nebola delila medzi dve guildy, nezda sa mi to slusne, takze by som joinla so vsetkymi 3 80lvlmi. Zelam teda top priesta a same uspechy
setkal sem se uz s hodne odpalkovacima hlaskama...ale toto si vyhrala:D
bohuzel prihlaska/eq nic moc no
Luckz0r- Poèet pøíspìvkù : 379
Aby to nemluvilo jen úchylné Panstvo , tak se do toho vložím i já. Kluci bohu dík maji rádi prsa, ale někteří i párky, proto své kamarády zvou na Pudink :DDDD a dál... No commnet Co se týče fajn lidí, tak jsou tu skoro všeci fajn, až na některé Emo děti, ale ty jsou všude.
K přihlášce : Spoustu lidí jsme nevzali kvuli vyplnění přihlášky, ale také někdy záleží na tom, jak toho člověka známe a jestli zrovna potřebujeme nutně jeho classu. Dále jsou zde faktory skillu, který naše Guilda vyžaduje. U nas nejsou blbci, jen hrači co tomu rozumí a dokážeme se domluvit popř nahradit navzájem.
Také mi trvalo se dostat na špici ledovce jmenem Holy Paladin, ale chce to čas a učit se...
Má rada zní : Poptej se zkušených hráčů, klidně i od naší guildy (jistě ti poradí). Přihlášku si dej až budeš mít vše v pořádku a ten Gear jde také zlepšit. Zkus GR nebo jinou guildu, kde se máš možnost naequipovat.
Naše rozhodnutí je i z důvodu zaplnění na Main Raidu.
Krutopřísná jsem tu akorát tak já a sparťa
PS : Myslim, že bychom tě mohli aspon vzít na alt raidy... Záleží co na to zbytek.
Proti ale i NEutral
K přihlášce : Spoustu lidí jsme nevzali kvuli vyplnění přihlášky, ale také někdy záleží na tom, jak toho člověka známe a jestli zrovna potřebujeme nutně jeho classu. Dále jsou zde faktory skillu, který naše Guilda vyžaduje. U nas nejsou blbci, jen hrači co tomu rozumí a dokážeme se domluvit popř nahradit navzájem.
Také mi trvalo se dostat na špici ledovce jmenem Holy Paladin, ale chce to čas a učit se...
Má rada zní : Poptej se zkušených hráčů, klidně i od naší guildy (jistě ti poradí). Přihlášku si dej až budeš mít vše v pořádku a ten Gear jde také zlepšit. Zkus GR nebo jinou guildu, kde se máš možnost naequipovat.
Naše rozhodnutí je i z důvodu zaplnění na Main Raidu.
Krutopřísná jsem tu akorát tak já a sparťa
PS : Myslim, že bychom tě mohli aspon vzít na alt raidy... Záleží co na to zbytek.
Proti ale i NEutral
Penelope- Poèet pøíspìvkù : 325
Adellia napsal: Dakujem Vam vsetkym, naozaj uz nemam zaujem, aj ked prepokladam, ze sa u Vas najdu fajn ludia, ktori vedia ocenit nielen pekne prsia, ale aj to, ze je niekto zodpovedny, ochotny, aktivny a ma zmysel pre humor
hej neboj sa, mozno znieme ako panda uchylakov vies ako sa hovori...pes, ktory steka nehryzie
ale u nas su raidy takmer bezchybne, sme spolu uz vsetci dlho...tak sem tam daco utrusime.
vcera sme ta chceli zobrat na test ToC 25 normal, ale online si nebola, mohlo byt hned vsetko inak
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
rofl tak to je opravdu OP hláška.
Měla by si čas v neděli? Zašla by sis s námi ToC 25 normal 2ID a uvidíme. Je to od 19:00
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Na main raid sa nedostane, duplom nie ak bude hrat znova Raven ale ak jej bude vyhovovat chodit alt raidy tak sa kludne moze invnut.
Spoek plz- Poèet pøíspìvkù : 100
Myslím, že pokud teda bude chtít k nám, tak jí nic zatím (kdo ví co bude) nezbývá nic jiného, než TOC 25 Main/Alt , Toc 10 a možná TOGC 10.
Na main raidy je docela hodně full. Pokud budeš přijata, tak potom kontaktuj zkušené lidi, co hrají za prísta. Doporučuji hrače : Janey
Na main raidy je docela hodně full. Pokud budeš přijata, tak potom kontaktuj zkušené lidi, co hrají za prísta. Doporučuji hrače : Janey
Penelope- Poèet pøíspìvkù : 325
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» SH/Holy priest
» Mouzz - priest, holy/shadow
» Garam DK dps/tank/Garamik holy priest
» shadow/holy priest
» Nightface - heal
» Mouzz - priest, holy/shadow
» Garam DK dps/tank/Garamik holy priest
» shadow/holy priest
» Nightface - heal