Vir Aeternum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Garam DK dps/tank/Garamik holy priest

+14
Drancer
Luckz0r
Hucimir
Kress
Janey
Tristicek
Hauron
radegast
Natalka
Fugy
Nirrty
razercz
Karzakh
Garam
18 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Garam DK dps/tank/Garamik holy priest Empty Garam DK dps/tank/Garamik holy priest

Příspěvek pro Garam Wed Jan 08, 2014 6:10 pm

Nick: Garam

Class (+spec): DK Tank DPS prevazne DPS a Holy Priest

Talenty:

Profese: ench tail/ eng/min

EQUIP a LINK NA ARMORY! :

Máš enchanty a sockety?:bez toho se někam chodí?

Máš stabilní internet?: ano

Předcházející guildy: Azeroth Kings (soulwell)

Důvod odchodu z guildy: Neaktivita

Zkušenosti se svojí classou: Za DK hraju asi 4roky za priesta asi 2

Zkušenosti na raidu (Wotlk): full Ulduar a od nej vse ostatni az po ICC co bylo v ICC otevreno mam uspesne prosle

Proč právě Vir Aeternum: Slyšel jsem, že jste aktivní a slušná guilda

Koho znáš v Vir Aeternum: nikoho

Věk: 25

Online omezení (kdy můžete hrát): pracuju dělám krátký dlouhý týden

DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: DPS s DK Valkyry 25m 15+k s Priestem Valkyry 25 8-11k vetsinou protoze sme to healovali ve dvou toc 10 healuju sam bez problemu

Tvoje UI: Ui teprve resim abych ho udelal zpet tak jak jsem mel vratil sem se po roce

Garam

Poèet pøíspìvkù : 11

Návrat nahoru Goto down

Garam DK dps/tank/Garamik holy priest Empty Re: Garam DK dps/tank/Garamik holy priest

Příspěvek pro Garam Wed Jan 08, 2014 6:12 pm

Garam

Návrat nahoru Goto down

Garam DK dps/tank/Garamik holy priest Empty Re: Garam DK dps/tank/Garamik holy priest

Příspěvek pro Karzakh Wed Jan 08, 2014 7:28 pm

Nwm co už říct u guild kde sem byl o neco se snazil a presel sem do VA tak sem nalitavaj lidi ... last kriplex, kanu, ted Garam ....

jako DPS je hodne dobrej, zazil sem ho v togc 25m a icc a byl on a pak zbytek sveta Smile

za class a DMG sem PRO 
osobni vztah necham bejt Smile ono na kazdyho se voda vari a treba mu uz hrebinek spadl a pokud ne tak si ho Zubík skrotí Very Happy
ale tohle je jen muj osobni nazor 
Karzakh
Karzakh

Poèet pøíspìvkù : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Garam Wed Jan 08, 2014 9:36 pm

Tady je screen z dnesniho toravona bez flasky a scrollu a uakzuju schvalne jake skilly mam v top dmgi aby slo videt ze to je single target dmg https://2img.net/r/ihimizer/v2/1402x789q90/4/rtqw.jpg

Garam

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro razercz Wed Jan 08, 2014 10:30 pm

mno na toravonovi se da tocit i vic... ale DK nerozumim a ted se jedno dobralo... za me neural
razercz
razercz

Poèet pøíspìvkù : 300

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Garam Wed Jan 08, 2014 10:49 pm

Pro mou obhajobu ano tocival sem tam i vic ale nehral sem vic než rok a nemam to jeste uplne nastavene tak jak bych si predstavoval. Kdybych mel stare screeny tak bych mohl ukazat i DPSka z tocka a pod kde sem mival i 17-18k dps ale to byla doba kdy sem to hraval casto a mel sem vse nastavene tak jak jsem potreboval:) Ted se s tim zpet seznamuju:)

A nejedna se mi jen o samotne Dk rad bych k vam i s priestem za ktereho umim healovat rekl bych velmi slusne. Rekl bych ze me skolil jeden z nejlepsi sve doby na soullu Miiu a byla to doba kdy sme na valkyrach HC Toc 25 nemenili barvy ale prehealovavali jsme je a uspesne:)

Garam

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nirrty Wed Jan 08, 2014 10:51 pm

17 18 leda na valkýrách Smile
ale mě se to líbí, pro
Nirrty
Nirrty

Poèet pøíspìvkù : 675

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Fugy Thu Jan 09, 2014 5:45 am

Garam napsal: byla to doba kdy sme na valkyrach HC Toc 25 nemenili barvy ale prehealovavali jsme je a uspesne:)
Tady ten debaf dává větší damáž než na SW, taky sem si myslel, že se na to tu dá kálet, a ejhle...
Já jen abys neusnul na vavřínech až budeš v praxi, jestli... :-)
Fugy
Fugy

Poèet pøíspìvkù : 94

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Garam Thu Jan 09, 2014 6:37 am

Samozdřejmě nepočítám s tím, že to bude totožné jako dřív. Pro mě je progresování největší zábava, takže jedině plus když to bude težší.

Garam

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natalka Thu Jan 09, 2014 6:49 am

Tak jediný progress v dohledu je LK hc 25, a to je pro případné nováčky v guildě stejně nedostupné. Smile Kdybys byl rangedko, tak asi neváhám a dám pro, ale nejsi. Teď jsme nabrali nové DK. Bylo by sice krásné, kdybysme na raid měli na výběr ze spousty lidí, ale mi přijde pak nefér, že naberem xy milion lidí a ti se pak na raid ani nedostanou, protože buď je online někdo "lepší", nebo někdo kdo se hodí do setupu raidu víc. Takže PROTI
Natalka
Natalka

Poèet pøíspìvkù : 302

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Garam Thu Jan 09, 2014 7:41 am

Vsak tu nejsem nahlaseny jen jako DK ale i jako holy priest a videl sem ze i heal shanite. Ale Vvase volba samozdrejme jestli pro nebo proti.

Garam

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro radegast Thu Jan 09, 2014 12:07 pm

Proč právě Vir Aeternum: Slyšel jsem, že jste aktivní a slušná guilda.....no nevím jestli zrovna "slušná".
radegast
radegast

Poèet pøíspìvkù : 175

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Garam Thu Jan 09, 2014 12:31 pm

radegast napsal:Proč právě Vir Aeternum: Slyšel jsem, že jste aktivní a slušná guilda.....no nevím jestli zrovna "slušná".

Nevím jak je to teď u AK už na soullwelu jsem u nich skončil protože většinu aktivit sem tam zařizoval já. Od vedení rádů skládání plánování po nabírání hráčů a podílení se ve vedení guildy. A pokud jsem to nedělal já, tak nikdo jiný. Proto NE AK. A proč Vaše guilda? Ptal sem se na ni ostaních hráčů co tu znám i těch co neznám z většiny mi přišli kladné odpovědi k vaší aktivitě a zkušenostem. Takže proto. Nejsem hráč, kterému by vadilo se o něco starat jako leaderování raidů atd. ale jsem rád, když vidím občas tu odezvu i u ostatních což v AK nebylo.

Každopádně pokud mě nechcete pochopím to. O nic nejde najdu si třeba jinou guildu ale pokud by bylo možné zkuste to rozhodování trošku urychlit ať si můžu případně najít nějakou jinou alespoň z části schopnou guildu.

Garam

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Karzakh Thu Jan 09, 2014 1:59 pm

musé se hlavne rozhodnou kluci a natalka Very Happy ale je pravda ze tak nejaky den zpet sme pribrali DK no Sad
ono je pak tezky kdyz je raid time na icc nebo tak, a nekdy je min lidi tak jdou vsichni ale vetsinou mas online na to pres 35 lidi a je hodne pravdepodobne ze se na raid nedostanes ..... jak psala natalka Smile
a ono v LK hc taky i ta " elite " grup nemusi mit vse a neznamena ze kdyz bys byl lepsi v dps tk stejne se ta vec dá tomu kdo tech progresu mel víc a chodi kazdé ID nez novacku ale do tohoto ja moc nevidim tak nechci delat zavery .... 
CELKOVĚ NEUTRAL

Tady to neuspechas Very Happy
Karzakh
Karzakh

Poèet pøíspìvkù : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hauron Thu Jan 09, 2014 3:07 pm

Garam napsal:Samozdřejmě...

Co to je?

radegast napsal:Proč právě Vir Aeternum: Slyšel jsem, že jste aktivní a slušná guilda.....no nevím jestli zrovna "slušná".

On to myslel tak, že jsme hovada nekulturni...

DementKripla jsme teď jednoho nabrali, druhyho aktivniho myslim nemáme, ale stejně by ses na raidy nejspiš hned tak nedostal. No a za priesta, to ať se vyjádři Janey...
Hauron
Hauron
Admin

Poèet pøíspìvkù : 1018

https://vir-aeternum.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tristicek Thu Jan 09, 2014 6:04 pm

mě se nelíbí, že sám nevíš za kterou postavu chceš hrát... snad máš nějakého maina / alta ... zatím proti
Tristicek
Tristicek

Poèet pøíspìvkù : 427

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Garam Thu Jan 09, 2014 7:03 pm

Já vím za, kterou chci hrát. U mě je to tak, že hraju za to co mě baví. Což jsou oba chary. A i když to bude zníť možná namyšleně, tak si dovolím říct, že za oba umím hrát velmi dobře. A hlavně pro mě alt a main neexistuje vždy sem hrál to co bylo potřeba proto mám healera a DK je jak schopný tank tak i dps do obou spec mam velmi slušný equip a s obouma postavama jsem absolvoval snad všechny raidy co byly otevřené na soulwelu. Nevím proč mít main a alt. Pokud ti jde o to abych neroloval někomu něco co má pro maina? Ne nebudu o to mi nejde já si uvědomuju, že to je jen hra a jedná se jen o pár pixelů a top equip je sice fajn ale dokud to dávám s nižším nemám problém v tom přenechávat to někomu kdo to "potřebuje a nemůže bez toho být". V tomto sem neměl nikdy problémy.

Garam

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Janey Thu Jan 09, 2014 7:25 pm

Za holy priesta ano na zkusebni raid. Monca ted neloguje a ja moc taky ne. Takze kdyz se osvedcis proc ne.

Jde o to, ze u nas funguje system ep/gp (roll nemame nejsme neandrtalci). A proto jedna postava musi byt main a druha alt. Pokud si teda do konce Wotlku chces neco lootnout. A i kdyz si psal, ze loot neni pro tebe dulezitej tak pro guildu ano.(cim lepsi gear tim vic adidas v healu/dmg na raidu).
Janey
Janey

Poèet pøíspìvkù : 716

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Garam Thu Jan 09, 2014 7:30 pm

Já samozdřejmě chápu přímou úměru v equipu a dmg nebo healu ale v tomto případě sem dokázal i s horšíme equipama dělat co ostatní ne:)

Garam

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Garam Thu Jan 09, 2014 7:31 pm

Každopádně pokud máte o jednu z postav zájem dejte mi vědět během zítřka. Jinak to beru, tak že zájem není a najdu si něco jiného. Když už mám zase pořádně hrát, tak nemůžu čekat na foru na odpověď a nechodit s nikým raidy.

Garam

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tristicek Thu Jan 09, 2014 8:47 pm

Janey napsal:Monca ted neloguje a ja moc taky ne.

Monca vcera i dneska na raidu byla + Lodry si dal maina priesta...
Tristicek
Tristicek

Poèet pøíspìvkù : 427

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kress Thu Jan 09, 2014 11:11 pm

Tak a teď ty.. 

DPS relativně v pohodě, raid time taky, ale co je problém že teď jsme nabrali nedávno jedno DK, a to je aktivní, a navic poslední dobou je meleecek na raidu hrozně moc.
Za druhé, i priestů je dost.
Za třetí, co to je požadovat vyjádření do určité doby ?? bud k nám chces a je ti jedno jestli se bude prihlaska hodnotit den nebo 4, nebo to chces mit co nejrychleji za sebou abys mohl jinam, nebo už už někam raidovat.. umím si dcla živě představit reakci, když by ses nedostal na raid, kam by ses asi ze začatku nedostaval.
Nelibi se mi přístup, a body co jsem psal výše taky moc nepomáhají

Jestli se mýlím, zkus se obhájit

za mě PROTI
Kress
Kress

Poèet pøíspìvkù : 63

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Garam Fri Jan 10, 2014 1:24 am

Jak již výše uvedl Janey čím lepší eq tím lepší postava což samo sebou platí. Proto stagnování tady je pro mě neraidování ve hře. Jelikož si šetřím ID pro případné raidy kde byste si mě mohli zkusit. Místo toho abych je šel a pokusil se získat něco pro vylepšení postav. Meleeček je moc to rozhoduje snad je u profesora v ICC. To mi jako argument pro nepřijetí nepřipadá adekvátní. Každopádně já vám své služby nabídnul je na Vás zhodnotit jeslti bych mohl být přínosem. Což ale tady na foru moc nevyzkoušíte. A pro mě zadávat si určitou dobu je směrodatné jak jsem výše uvedl mám volná ID a nechci je promarnit. A k tomu DK ativní neznamená výhradně i kvalitní. A říkejte si co chcete za DK sem hrál x let a ano pod mojima rukama je to kvalitní DPS. Rozhodnutí je na Vás a jak sem řekl počkám dnes a pak půjdu o dům dál.

Garam

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hauron Fri Jan 10, 2014 2:32 am

Stejně jako Kressovi se mi nelíbí to tvoje diktování podmínek. ID si mužeš klidně udělat s worldem, nikdo tě nenuti si ho šetřit, otestovat tě mužem s novym ID... A jestli ti nepřijde přetlak meleeček jako adekvátni duvod pro nepřijetí, tak už nevim, co jinyho.

No v uvahu by připadal leda ten priest, ale jestli tim Trisťo chtěl sdělit, že priestu máme dost, tak jsem PROTI.

A odkdy je zas lamdrynko priest kurňa?  Very Happy 
Hauron
Hauron
Admin

Poèet pøíspìvkù : 1018

https://vir-aeternum.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hucimir Fri Jan 10, 2014 9:43 am

Hauron napsal:

A odkdy je zas lamdrynko priest kurňa?  Very Happy 
Nepozeráš do kalendára? Je nový mesiac predsa.
Hucimir
Hucimir

Poèet pøíspìvkù : 870

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 2 1, 2  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: