Garam DK dps/tank/Garamik holy priest
+14
Drancer
Luckz0r
Hucimir
Kress
Janey
Tristicek
Hauron
radegast
Natalka
Fugy
Nirrty
razercz
Karzakh
Garam
18 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Garam DK dps/tank/Garamik holy priest
Nick: Garam
Class (+spec): DK Tank DPS prevazne DPS a Holy Priest
Talenty:
Profese: ench tail/ eng/min
EQUIP a LINK NA ARMORY! :
Máš enchanty a sockety?:bez toho se někam chodí?
Máš stabilní internet?: ano
Předcházející guildy: Azeroth Kings (soulwell)
Důvod odchodu z guildy: Neaktivita
Zkušenosti se svojí classou: Za DK hraju asi 4roky za priesta asi 2
Zkušenosti na raidu (Wotlk): full Ulduar a od nej vse ostatni az po ICC co bylo v ICC otevreno mam uspesne prosle
Proč právě Vir Aeternum: Slyšel jsem, že jste aktivní a slušná guilda
Koho znáš v Vir Aeternum: nikoho
Věk: 25
Online omezení (kdy můžete hrát): pracuju dělám krátký dlouhý týden
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: DPS s DK Valkyry 25m 15+k s Priestem Valkyry 25 8-11k vetsinou protoze sme to healovali ve dvou toc 10 healuju sam bez problemu
Tvoje UI: Ui teprve resim abych ho udelal zpet tak jak jsem mel vratil sem se po roce
Class (+spec): DK Tank DPS prevazne DPS a Holy Priest
Talenty:
Profese: ench tail/ eng/min
EQUIP a LINK NA ARMORY! :
Máš enchanty a sockety?:bez toho se někam chodí?
Máš stabilní internet?: ano
Předcházející guildy: Azeroth Kings (soulwell)
Důvod odchodu z guildy: Neaktivita
Zkušenosti se svojí classou: Za DK hraju asi 4roky za priesta asi 2
Zkušenosti na raidu (Wotlk): full Ulduar a od nej vse ostatni az po ICC co bylo v ICC otevreno mam uspesne prosle
Proč právě Vir Aeternum: Slyšel jsem, že jste aktivní a slušná guilda
Koho znáš v Vir Aeternum: nikoho
Věk: 25
Online omezení (kdy můžete hrát): pracuju dělám krátký dlouhý týden
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: DPS s DK Valkyry 25m 15+k s Priestem Valkyry 25 8-11k vetsinou protoze sme to healovali ve dvou toc 10 healuju sam bez problemu
Tvoje UI: Ui teprve resim abych ho udelal zpet tak jak jsem mel vratil sem se po roce
Garam- Poèet pøíspìvkù : 11
Re: Garam DK dps/tank/Garamik holy priest
Nwm co už říct u guild kde sem byl o neco se snazil a presel sem do VA tak sem nalitavaj lidi ... last kriplex, kanu, ted Garam ....
jako DPS je hodne dobrej, zazil sem ho v togc 25m a icc a byl on a pak zbytek sveta
za class a DMG sem PRO
osobni vztah necham bejt ono na kazdyho se voda vari a treba mu uz hrebinek spadl a pokud ne tak si ho Zubík skrotí
ale tohle je jen muj osobni nazor
jako DPS je hodne dobrej, zazil sem ho v togc 25m a icc a byl on a pak zbytek sveta
za class a DMG sem PRO
osobni vztah necham bejt ono na kazdyho se voda vari a treba mu uz hrebinek spadl a pokud ne tak si ho Zubík skrotí
ale tohle je jen muj osobni nazor
Karzakh- Poèet pøíspìvkù : 21
Tady je screen z dnesniho toravona bez flasky a scrollu a uakzuju schvalne jake skilly mam v top dmgi aby slo videt ze to je single target dmg https://2img.net/r/ihimizer/v2/1402x789q90/4/rtqw.jpg
mno na toravonovi se da tocit i vic... ale DK nerozumim a ted se jedno dobralo... za me neural
razercz- Poèet pøíspìvkù : 300
Pro mou obhajobu ano tocival sem tam i vic ale nehral sem vic než rok a nemam to jeste uplne nastavene tak jak bych si predstavoval. Kdybych mel stare screeny tak bych mohl ukazat i DPSka z tocka a pod kde sem mival i 17-18k dps ale to byla doba kdy sem to hraval casto a mel sem vse nastavene tak jak jsem potreboval:) Ted se s tim zpet seznamuju:)
A nejedna se mi jen o samotne Dk rad bych k vam i s priestem za ktereho umim healovat rekl bych velmi slusne. Rekl bych ze me skolil jeden z nejlepsi sve doby na soullu Miiu a byla to doba kdy sme na valkyrach HC Toc 25 nemenili barvy ale prehealovavali jsme je a uspesne:)
A nejedna se mi jen o samotne Dk rad bych k vam i s priestem za ktereho umim healovat rekl bych velmi slusne. Rekl bych ze me skolil jeden z nejlepsi sve doby na soullu Miiu a byla to doba kdy sme na valkyrach HC Toc 25 nemenili barvy ale prehealovavali jsme je a uspesne:)
17 18 leda na valkýrách
ale mě se to líbí, pro
ale mě se to líbí, pro
Nirrty- Poèet pøíspìvkù : 675
Tady ten debaf dává větší damáž než na SW, taky sem si myslel, že se na to tu dá kálet, a ejhle...Garam napsal: byla to doba kdy sme na valkyrach HC Toc 25 nemenili barvy ale prehealovavali jsme je a uspesne:)
Já jen abys neusnul na vavřínech až budeš v praxi, jestli... :-)
Fugy- Poèet pøíspìvkù : 94
Samozdřejmě nepočítám s tím, že to bude totožné jako dřív. Pro mě je progresování největší zábava, takže jedině plus když to bude težší.
Tak jediný progress v dohledu je LK hc 25, a to je pro případné nováčky v guildě stejně nedostupné. Kdybys byl rangedko, tak asi neváhám a dám pro, ale nejsi. Teď jsme nabrali nové DK. Bylo by sice krásné, kdybysme na raid měli na výběr ze spousty lidí, ale mi přijde pak nefér, že naberem xy milion lidí a ti se pak na raid ani nedostanou, protože buď je online někdo "lepší", nebo někdo kdo se hodí do setupu raidu víc. Takže PROTI
Natalka- Poèet pøíspìvkù : 302
Vsak tu nejsem nahlaseny jen jako DK ale i jako holy priest a videl sem ze i heal shanite. Ale Vvase volba samozdrejme jestli pro nebo proti.
Proč právě Vir Aeternum: Slyšel jsem, že jste aktivní a slušná guilda.....no nevím jestli zrovna "slušná".
radegast- Poèet pøíspìvkù : 175
radegast napsal:Proč právě Vir Aeternum: Slyšel jsem, že jste aktivní a slušná guilda.....no nevím jestli zrovna "slušná".
Nevím jak je to teď u AK už na soullwelu jsem u nich skončil protože většinu aktivit sem tam zařizoval já. Od vedení rádů skládání plánování po nabírání hráčů a podílení se ve vedení guildy. A pokud jsem to nedělal já, tak nikdo jiný. Proto NE AK. A proč Vaše guilda? Ptal sem se na ni ostaních hráčů co tu znám i těch co neznám z většiny mi přišli kladné odpovědi k vaší aktivitě a zkušenostem. Takže proto. Nejsem hráč, kterému by vadilo se o něco starat jako leaderování raidů atd. ale jsem rád, když vidím občas tu odezvu i u ostatních což v AK nebylo.
Každopádně pokud mě nechcete pochopím to. O nic nejde najdu si třeba jinou guildu ale pokud by bylo možné zkuste to rozhodování trošku urychlit ať si můžu případně najít nějakou jinou alespoň z části schopnou guildu.
musé se hlavne rozhodnou kluci a natalka ale je pravda ze tak nejaky den zpet sme pribrali DK no
ono je pak tezky kdyz je raid time na icc nebo tak, a nekdy je min lidi tak jdou vsichni ale vetsinou mas online na to pres 35 lidi a je hodne pravdepodobne ze se na raid nedostanes ..... jak psala natalka
a ono v LK hc taky i ta " elite " grup nemusi mit vse a neznamena ze kdyz bys byl lepsi v dps tk stejne se ta vec dá tomu kdo tech progresu mel víc a chodi kazdé ID nez novacku ale do tohoto ja moc nevidim tak nechci delat zavery ....
CELKOVĚ NEUTRAL
Tady to neuspechas
ono je pak tezky kdyz je raid time na icc nebo tak, a nekdy je min lidi tak jdou vsichni ale vetsinou mas online na to pres 35 lidi a je hodne pravdepodobne ze se na raid nedostanes ..... jak psala natalka
a ono v LK hc taky i ta " elite " grup nemusi mit vse a neznamena ze kdyz bys byl lepsi v dps tk stejne se ta vec dá tomu kdo tech progresu mel víc a chodi kazdé ID nez novacku ale do tohoto ja moc nevidim tak nechci delat zavery ....
CELKOVĚ NEUTRAL
Tady to neuspechas
Karzakh- Poèet pøíspìvkù : 21
Garam napsal:Samozdřejmě...
Co to je?
radegast napsal:Proč právě Vir Aeternum: Slyšel jsem, že jste aktivní a slušná guilda.....no nevím jestli zrovna "slušná".
On to myslel tak, že jsme hovada nekulturni...
DementKripla jsme teď jednoho nabrali, druhyho aktivniho myslim nemáme, ale stejně by ses na raidy nejspiš hned tak nedostal. No a za priesta, to ať se vyjádři Janey...
mě se nelíbí, že sám nevíš za kterou postavu chceš hrát... snad máš nějakého maina / alta ... zatím proti
Tristicek- Poèet pøíspìvkù : 427
Já vím za, kterou chci hrát. U mě je to tak, že hraju za to co mě baví. Což jsou oba chary. A i když to bude zníť možná namyšleně, tak si dovolím říct, že za oba umím hrát velmi dobře. A hlavně pro mě alt a main neexistuje vždy sem hrál to co bylo potřeba proto mám healera a DK je jak schopný tank tak i dps do obou spec mam velmi slušný equip a s obouma postavama jsem absolvoval snad všechny raidy co byly otevřené na soulwelu. Nevím proč mít main a alt. Pokud ti jde o to abych neroloval někomu něco co má pro maina? Ne nebudu o to mi nejde já si uvědomuju, že to je jen hra a jedná se jen o pár pixelů a top equip je sice fajn ale dokud to dávám s nižším nemám problém v tom přenechávat to někomu kdo to "potřebuje a nemůže bez toho být". V tomto sem neměl nikdy problémy.
Za holy priesta ano na zkusebni raid. Monca ted neloguje a ja moc taky ne. Takze kdyz se osvedcis proc ne.
Jde o to, ze u nas funguje system ep/gp (roll nemame nejsme neandrtalci). A proto jedna postava musi byt main a druha alt. Pokud si teda do konce Wotlku chces neco lootnout. A i kdyz si psal, ze loot neni pro tebe dulezitej tak pro guildu ano.(cim lepsi gear tim vic adidas v healu/dmg na raidu).
Jde o to, ze u nas funguje system ep/gp (roll nemame nejsme neandrtalci). A proto jedna postava musi byt main a druha alt. Pokud si teda do konce Wotlku chces neco lootnout. A i kdyz si psal, ze loot neni pro tebe dulezitej tak pro guildu ano.(cim lepsi gear tim vic adidas v healu/dmg na raidu).
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Já samozdřejmě chápu přímou úměru v equipu a dmg nebo healu ale v tomto případě sem dokázal i s horšíme equipama dělat co ostatní ne:)
Každopádně pokud máte o jednu z postav zájem dejte mi vědět během zítřka. Jinak to beru, tak že zájem není a najdu si něco jiného. Když už mám zase pořádně hrát, tak nemůžu čekat na foru na odpověď a nechodit s nikým raidy.
Janey napsal:Monca ted neloguje a ja moc taky ne.
Monca vcera i dneska na raidu byla + Lodry si dal maina priesta...
Tristicek- Poèet pøíspìvkù : 427
Tak a teď ty..
DPS relativně v pohodě, raid time taky, ale co je problém že teď jsme nabrali nedávno jedno DK, a to je aktivní, a navic poslední dobou je meleecek na raidu hrozně moc.
Za druhé, i priestů je dost.
Za třetí, co to je požadovat vyjádření do určité doby ?? bud k nám chces a je ti jedno jestli se bude prihlaska hodnotit den nebo 4, nebo to chces mit co nejrychleji za sebou abys mohl jinam, nebo už už někam raidovat.. umím si dcla živě představit reakci, když by ses nedostal na raid, kam by ses asi ze začatku nedostaval.
Nelibi se mi přístup, a body co jsem psal výše taky moc nepomáhají
Jestli se mýlím, zkus se obhájit
za mě PROTI
DPS relativně v pohodě, raid time taky, ale co je problém že teď jsme nabrali nedávno jedno DK, a to je aktivní, a navic poslední dobou je meleecek na raidu hrozně moc.
Za druhé, i priestů je dost.
Za třetí, co to je požadovat vyjádření do určité doby ?? bud k nám chces a je ti jedno jestli se bude prihlaska hodnotit den nebo 4, nebo to chces mit co nejrychleji za sebou abys mohl jinam, nebo už už někam raidovat.. umím si dcla živě představit reakci, když by ses nedostal na raid, kam by ses asi ze začatku nedostaval.
Nelibi se mi přístup, a body co jsem psal výše taky moc nepomáhají
Jestli se mýlím, zkus se obhájit
za mě PROTI
Kress- Poèet pøíspìvkù : 63
Jak již výše uvedl Janey čím lepší eq tím lepší postava což samo sebou platí. Proto stagnování tady je pro mě neraidování ve hře. Jelikož si šetřím ID pro případné raidy kde byste si mě mohli zkusit. Místo toho abych je šel a pokusil se získat něco pro vylepšení postav. Meleeček je moc to rozhoduje snad je u profesora v ICC. To mi jako argument pro nepřijetí nepřipadá adekvátní. Každopádně já vám své služby nabídnul je na Vás zhodnotit jeslti bych mohl být přínosem. Což ale tady na foru moc nevyzkoušíte. A pro mě zadávat si určitou dobu je směrodatné jak jsem výše uvedl mám volná ID a nechci je promarnit. A k tomu DK ativní neznamená výhradně i kvalitní. A říkejte si co chcete za DK sem hrál x let a ano pod mojima rukama je to kvalitní DPS. Rozhodnutí je na Vás a jak sem řekl počkám dnes a pak půjdu o dům dál.
Stejně jako Kressovi se mi nelíbí to tvoje diktování podmínek. ID si mužeš klidně udělat s worldem, nikdo tě nenuti si ho šetřit, otestovat tě mužem s novym ID... A jestli ti nepřijde přetlak meleeček jako adekvátni duvod pro nepřijetí, tak už nevim, co jinyho.
No v uvahu by připadal leda ten priest, ale jestli tim Trisťo chtěl sdělit, že priestu máme dost, tak jsem PROTI.
A odkdy je zas lamdrynko priest kurňa?
No v uvahu by připadal leda ten priest, ale jestli tim Trisťo chtěl sdělit, že priestu máme dost, tak jsem PROTI.
Nepozeráš do kalendára? Je nový mesiac predsa.Hauron napsal:
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Adellia - priest sh/holy dps/heal
» Athel - Holy Priest
» shadow/holy priest
» Munguse - Holy Priest
» Mouzz - priest, holy/shadow