Feral tank
+20
Largi
Leonna
elvaein
Shiggy
Elli
Allenka
Tristicek
Kress
Mors pls
Hauron
Eska
Hucimir
Spoek plz
Jyrki
Luckz0r
Natalka
Janey
radegast
Ejkejforty
Serenity
24 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Feral tank
Vážil som si každého v guilde, nenadával mu a ked som aj niečo napísal bolo to myslene zo srandy a on to vedel. Proti nikomu som nič nemal ktokoľvek odomna niečo chcel vždy som mu dal či pomohol.Luckz0r napsal:proc srovnavas muj leave,kterej byl dopredu ohlasenej a byl diskutovanej s vedenim a byl z duvodu,ze tu byli 2 lidi online a nic se nedelo s tvym leavnutim a smazanim charu? makes no sense at all...
a nikdy se tu nikomu epcka nevratily pokud vim
a jeste kdyz uz pisu...ikdyz me emoleavy serou,tak to je asi ten posledni duvod,proc sem spis proti.u me je duvod chovani k lidem v guilde i mimo ni,pro neochotu a pro ty emo stavy.jak sem psal,nebude mi trhat zily,kdyz se vemes zpatky,jen sem napsal svuj osobni nazor
Serenity- Poèet pøíspìvkù : 111
Jako ses totalni idiot to se na me nezlob dpc ale jakej clovek muze jen tak v 1 hodinu si smazat char . Nechapu proc delas tuhle picovinu stacilo rict jirkymu byl jsem na parbe a kamos mi leavnul guildu a on by te tam vratil takze 2x no brain . Dal bych ti posledni posledni sanci byt v guilde ale jako ty EMO zazitky si nech pro real kamose jako sorry fakt posledni sance . Nic proti to be nemam ale s timadle emo ses fakt kkt . PRO
Naposledy upravil Shiggy dne Thu Oct 03, 2013 1:53 pm, celkově upraveno 1 krát
Shiggy- Poèet pøíspìvkù : 43
no hele treba ja si konkretne pamatuju kdyz sem si koupil priesta a sel healovat rdfko.tobe na paladinovi utekly mobky,zabili me a tys me jeste spicoval(za tvou chybu! a rozhodne to nebylo ze srandy) a pak si me odmitl ressnout a sel si dal...
to je jen takova prihoda,ktera se stala zrovna mne.ja vim ze ses ochotnej tankovat,skladas gdkp,posilas profky atp atp atp.ale mivas proste takovy zkraty kdy ti uplne rupne v kuli a ses jak shiggy na 10tou
to je jen takova prihoda,ktera se stala zrovna mne.ja vim ze ses ochotnej tankovat,skladas gdkp,posilas profky atp atp atp.ale mivas proste takovy zkraty kdy ti uplne rupne v kuli a ses jak shiggy na 10tou
Luckz0r- Poèet pøíspìvkù : 379
Adam je moj vzor a ja som jeho fanúšik aj na fb
Ok píšem si neťahať nervy s realu do hry kde sa chce človek odreagovať aby som zbytočne nekazil hru iným. Som ochotný splniť tento bod.
Ok píšem si neťahať nervy s realu do hry kde sa chce človek odreagovať aby som zbytočne nekazil hru iným. Som ochotný splniť tento bod.
Problem je s těma tvejma emo vylevama, ktery zřejmě už lidem lezou na nervy, milionkrát jsi třeba zakládal v pokecu topicy, jestli tě máme rádi, jestli máš zustávat nebo leavnout a tenhle topic je zas to samo, jakoby jsi potřeboval každej tyden od nás slyšet, že jsi nenahraditelnej, a jak tě lovishkujeme. Tohle nehledej tady ve wowku, akorát s tim budeš lidi dál nasirat. Prostě to tak nežer.
Na niektoré veci je lepšie odpoveď nepoznať a neustále ju nehľadať, pretože sa môže stať, že nebude podľa očakávaní, ba čo horšie, nemusí byť skrz pasivitu a nezáujem o tvoju vec, žiadna.
Preto by si mal svoju opätovnú snahu o začlenenie sa do guildy orientovať tematicky na také fakty, ktoré budú poukazovať na jadro problému a okolnosti, ktoré viedli k tvojmu leavu - že si mal/máš problémy, že tvoje kroky boli unáhlené a v samote si si nevedel rady, že ťa mrzí to, čo sa stalo a že budeš vonkoncom lepším hráčom i členom guildy.
A v neposlednom rade, že trpíš súčasným stavom a prosíš o odpustenie!
Preto by si mal svoju opätovnú snahu o začlenenie sa do guildy orientovať tematicky na také fakty, ktoré budú poukazovať na jadro problému a okolnosti, ktoré viedli k tvojmu leavu - že si mal/máš problémy, že tvoje kroky boli unáhlené a v samote si si nevedel rady, že ťa mrzí to, čo sa stalo a že budeš vonkoncom lepším hráčom i členom guildy.
A v neposlednom rade, že trpíš súčasným stavom a prosíš o odpustenie!
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
huca ta škola ti moc neprospieva inač pro šak, ale na tvojom mieste by som to wowko radšej zmazal ...
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
Ja osobne som totalne znechutena, ako sa chovas k ludom. Ked skladas ToC 25 GDKP, musis ratat s tym, ze sa ti tam dostanu ludia, co nevedia taktiky, pretoze na tomto serveri uz nieje moc guild, kde sa zlozi 25man a tak sa to jednoducho nemaju kde naucit. Uprimne ma stve, ze tvoje kydy na worlde su sprevadzane prislusnostou k VA pod tvojim nickom. Nedavam ani pre a ani proti, niesom ti nic dlzna, ale pisat na world "who loves me" a podobne je podla mna statocne drbnute. A zabuchnut sa do niekoho, zato ze ta hned neposle do prdele je tiez mimo.... Tusim, ze tato hra a tato guilda je 99% tvojho zivota a je mi ta luto, preto davam neutral... a tiez si myslim, ze ak dostanes inv, jedinym dovodm bude sucit, lebo neovladas ani jednu class, za ktore "hras".
Leonna- Poèet pøíspìvkù : 62
Sam si si dojebal vsetko fenix.To nemozes popriet.
Stale nejaky vylevy , topic za topicom kde potrebujes vediet ako ta kazdy ma rad atd. 90% ludi si tymto znechutil , plus k tomu na ts ako rozpravas sorry mne to trhy chlpy na hrudi skoro.
Stale nejaky vylevy , topic za topicom kde potrebujes vediet ako ta kazdy ma rad atd. 90% ludi si tymto znechutil , plus k tomu na ts ako rozpravas sorry mne to trhy chlpy na hrudi skoro.
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
Topic za Topicom? To vážne si pozri kde som písal čo ! Čierny topol skoro všetko, jediný jeden topik "emo" bol na forku v apríly tohto roku aj to rada ako dalej.... Pozrite si to sami https://vir-aeternum.forumczech.com/spa/Serenity
A k tomu rozprávaniu rozprávam ako rozprávam ako sa mi dá. Noačo. Kokcem tak čo sa mám pojebať?
A k tomu rozprávaniu rozprávam ako rozprávam ako sa mi dá. Noačo. Kokcem tak čo sa mám pojebať?
Nikto tu nehovori nic o koktani...
Tak potom pripadá do úvahy len scestné veci čo sa netýkajú riadu. Je tak prosím?
radegast- Poèet pøíspìvkù : 175
for fun že to ted čtu a poslouchám
furko keby si to tu porad nespamoval (myslím přihlášku) tak by se možná vyvíjela jiným směrem... za mě neutral
razercz- Poèet pøíspìvkù : 300
Beethoven je podľa mňa až moc gýčový. Ale zato taký Rachmaninov, Listz, Tchaikovsky či Brahms to je už iné ale k tomuto by som si asi vybral niečo od Mahlera. A keď už silou mocou chceš niečo kolosálne tak Verdiho Nabucco odporúčam
Ale aj tak radšej tpredsa len toho G. Mahlera
Príde mi to viac povzbudzujúce a nie ohrané s každej strany, ale to je môj skromný názor samozrejme
Ale aj tak radšej tpredsa len toho G. Mahlera
Príde mi to viac povzbudzujúce a nie ohrané s každej strany, ale to je môj skromný názor samozrejme
stará škola, dobrá škola ....
https://www.youtube.com/watch?v=zEqh_Ja1b88 : ) ....už to tady bylo ......smažky a smažáci
https://www.youtube.com/watch?v=zEqh_Ja1b88 : ) ....už to tady bylo ......smažky a smažáci
Je mi to jasné, že nemám reagovať a len ticho sedieť a počúvať /teda v tomto prípade čítať/ to čo sem napíšu aj keď je to nie vždy pravda. Urobil som pár blbostí a kto nie, vidím čo Vám vadí: "výlevy, reči, správanie a podobne" ale tak poviem to na rovinu, počuj furko kludny sa, brzdy alebo niečo v tom zmysle. Ako povedal Oliver Dendis "Spraviť chybu je prejav ľudskosti, ale priznať si ju, to je prejav charakteru". Ok a tým skončím už nepoviem a nenapíš ani slovo či bodku. ďakujemrazercz napsal:furko keby si to tu porad nespamoval (myslím přihlášku) tak by se možná vyvíjela jiným směrem... za mě neutral
nie len topic, ale aj vkuse si nas volal na TS akoze na poradu ci co s Gorlym Spartanom atd a nebolo to raz ani dvakrat, furt si nam tam len plakal, stazoval si sa a vyhovaral.
ja fakt neviem, ze co s tebou. ak si taky aj v reale, ze len reves, tak to musis mat riadne tazke, ale lutovat ta nebudem, lebo kazdy je strojcom svojho "osudu"
ja fakt neviem, ze co s tebou. ak si taky aj v reale, ze len reves, tak to musis mat riadne tazke, ale lutovat ta nebudem, lebo kazdy je strojcom svojho "osudu"
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
Tuna pripada v uvahu len jedna vec, zmenit spravanie fenix.
Ak toto mozes prislubit a spravat sa normalne , plus zacat hrat naplno za jednu postavu a poriadne sa to naucit tak nemam problem dat PRO.
E: Nikto neni taky kokot aby ta ponizoval preto lebo kokces... ; obcas si z toho mozno spravime srandu ale neni to nikdy myslene ako offense. Ten co kokce zato nemoze.
A zmente uz dopici ten biely podklad alebo to sive pismo na cierne... , editovat to 5x , lebo tam spravim chybu ze nevidim co pisem je o kokote.
Ak toto mozes prislubit a spravat sa normalne , plus zacat hrat naplno za jednu postavu a poriadne sa to naucit tak nemam problem dat PRO.
E: Nikto neni taky kokot aby ta ponizoval preto lebo kokces... ; obcas si z toho mozno spravime srandu ale neni to nikdy myslene ako offense. Ten co kokce zato nemoze.
A zmente uz dopici ten biely podklad alebo to sive pismo na cierne... , editovat to 5x , lebo tam spravim chybu ze nevidim co pisem je o kokote.
rofl, elli prepni si editor vole :DDDD v tych ikonkach tuna ta posledna, ze "switch editor mode"
Drancer- Poèet pøíspìvkù : 256
Sorry, ale za mě PROTI, důvodů už tu bylo zmíněno myslim dost, netřeba opakovat.
Potvorak- Poèet pøíspìvkù : 10
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Balance/feral tank
» Fergie Druid Feral tank/Restoration
» Thaliaa - druid, resto / feral
» Olb Druid Resto PvE/Feral tank PvE i dmg/Bala PvE iPvP
» Feral tančík
» Fergie Druid Feral tank/Restoration
» Thaliaa - druid, resto / feral
» Olb Druid Resto PvE/Feral tank PvE i dmg/Bala PvE iPvP
» Feral tančík