Thaliaa - druid, resto / feral
+2
Krako
Skorepacek
6 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 1 z 1
Thaliaa - druid, resto / feral
Nick: Thaliaa
Class (+spec): Druid, resto
Profese: Ench skillim
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Thaliaa&gn=Blue+Dragon
Máš enchanty a sockety?: Převážně ano
Máš stabilní internet?: Ano
Předcházející guildy: Refusion, Blue Dragon, Warriors of Dawn..
Důvod odchodu z guildy: Pauza od hry, rozpad guildy a v BD jsem jen pro nabrání eq atd.
Skušenosti se svojí classou: Za resto hraju asi dva roky, jak pvp tak pve.. na Narn jsem se vrátil nedávno
Skušenosti na Raidě(wotlk): tak klasika - OS, VoA, Naxx, zlehka Uld.. zbytek tak trochu od kámošu z ofi
Proč právě Vir Aeternum: Hledám guildu na úrovni, kde jsou zkušení a sehraní lidé. Myslím, že to u VA najdu.
Koho znáš v Vir Aeternum: Potkávám hodně známejch lidí z tbc, páč tu hrajou furt stejný lidi
Věk: 19
Online omezení (kdy můžete hrát): Skoro kdykoliv (kromě školy), ideálně večer.
Class (+spec): Druid, resto
Profese: Ench skillim
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Thaliaa&gn=Blue+Dragon
Máš enchanty a sockety?: Převážně ano
Máš stabilní internet?: Ano
Předcházející guildy: Refusion, Blue Dragon, Warriors of Dawn..
Důvod odchodu z guildy: Pauza od hry, rozpad guildy a v BD jsem jen pro nabrání eq atd.
Skušenosti se svojí classou: Za resto hraju asi dva roky, jak pvp tak pve.. na Narn jsem se vrátil nedávno
Skušenosti na Raidě(wotlk): tak klasika - OS, VoA, Naxx, zlehka Uld.. zbytek tak trochu od kámošu z ofi
Proč právě Vir Aeternum: Hledám guildu na úrovni, kde jsou zkušení a sehraní lidé. Myslím, že to u VA najdu.
Koho znáš v Vir Aeternum: Potkávám hodně známejch lidí z tbc, páč tu hrajou furt stejný lidi
Věk: 19
Online omezení (kdy můžete hrát): Skoro kdykoliv (kromě školy), ideálně večer.
Skorepacek- Poèet pøíspìvkù : 3
Re: Thaliaa - druid, resto / feral
z refu si ho nepamatuju
Krako- Poèet pøíspìvkù : 176
No... ako pozeram ten EQ nic moc...miesnanica pvp eq nejakeho modre a dokonca aj zelene kusky...niektore veci s hitom... a kde mas prosimta zbran? a ze skilis len ench?...ved profesie su 3...a co znamena ze mas prevazne enchanty?...za mna nie..ale podla mna je tvoj eq profesie a skusenosti nedostacujuce+nemas vobec ziadne repky z WOTLK
Yetino- Poèet pøíspìvkù : 73
pro vysvetleni: - 3 pvp věci, jelikož zatim nepadlo nic lepšího
- ten blbej zelenej trinket mě taky sere, farmim už tejden jinej, ale nepadá
- weapon - trénoval sem unarmed na achi, zrovna si mě zastihnul bez ní
- nebudu přece enchovat veci který, za chvilku vyměnim
- na těch repkách se maká
- profku sem začal nedávno (znova), protože než jsem se vrátil na narn tak jsem postavu pučil, vrátila se mi celkem zdevastovaná
- ten blbej zelenej trinket mě taky sere, farmim už tejden jinej, ale nepadá
- weapon - trénoval sem unarmed na achi, zrovna si mě zastihnul bez ní
- nebudu přece enchovat veci který, za chvilku vyměnim
- na těch repkách se maká
- profku sem začal nedávno (znova), protože než jsem se vrátil na narn tak jsem postavu pučil, vrátila se mi celkem zdevastovaná
Clovek co v prihlaske napise pismena WoD ma za mna uz automaticky prijaty, ale bohuzial ty zatial nemas skoro nic co pozadujeme inac si myslim ze skiill mas a si neobohrane meno co lena leavlo nejaku konkurencnu guildu a prestane hrat. Pokial to myslis vazne ze zas zacnes a dorobis si aspon zakladny heroic PVE eq (skoro nic PVP, max 1 item) a skoro vsetko epic + enchanty 3 profky repky co najviac tak by som to skusil na istotku.
Warer- Poèet pøíspìvkù : 77
hodlám toho druida hrát dlouhodobě, tak až dodělám potřebný věci, zkusim to znova
ten eq je total low, nemas profky ani repky...
sice mame akutny nedostatok resto druidov ale myslim ze az tak zle natom niesme
ak budes hrat aktivne, ako pises, eq naberies hned na gdkp naxxe + dorobis profky a repky, potom budem za, no zatial som PROTI
sice mame akutny nedostatok resto druidov ale myslim ze az tak zle natom niesme
ak budes hrat aktivne, ako pises, eq naberies hned na gdkp naxxe + dorobis profky a repky, potom budem za, no zatial som PROTI
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
strejny nazor mam jako ostatni, musis dobrat eq aby jsi se u nas dostal na raid a dodelat vse potrebne, takhle zadny prinos by bohuzel nebyl zatim
proti
proti
Cobe- Poèet pøíspìvkù : 375
Similar topics
» Bukca-druid, resto/feral
» Olb Druid Resto PvE/Feral tank PvE i dmg/Bala PvE iPvP
» Hyarmen - feral druid
» Wejsnar-Druid-Feral Combat
» Fergie Druid Feral tank/Restoration
» Olb Druid Resto PvE/Feral tank PvE i dmg/Bala PvE iPvP
» Hyarmen - feral druid
» Wejsnar-Druid-Feral Combat