Arterides, Death Knight
+13
Nirrty
Janey
Fugy
elvaein
Tristicek
Drancer
Hauron
Ravencreast
Natalka
Luckz0r
Ejkejforty
Kress
Kafu
17 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
radegast- Poèet pøíspìvkù : 175
Re: Arterides, Death Knight
Vždy hovorím, že sa skôr či neskôr na to dotyčný vykašle ak sa nabere s altom, pretože mu na postave tak "nezáleží" a dopadne to rovnako ako s Mannatom, Leggendom, Azuom atď.
PROTI
PROTI
Durdi- Poèet pøíspìvkù : 55
Ja se arteridese musím zastat, jako hráč je na vysoké úrovni, svým postavám rozumí, hrát za ně umí, myslím že tu nic nemlžil a řekl vše narovinu, jak co je. Jsem v týhle gildě nejmenší tudíž nemám žádnou váhu, ale zkuste to alespoň takto vzít. Rozhodně to není člověk co by sem přišel, sebral gear a ukázal vám záda.
Fugy- Poèet pøíspìvkù : 94
Přihláška hezká,ale jako Alt main? lol? taky se nedostávám na Main raidy ale jsem tady. kdyby něco. a alty mam na raidy 25 tzv. GDKP a tak dale. Jinak jako slušné
Za mě PROTI
Za mě PROTI
bigmacxx- Poèet pøíspìvkù : 131
Pokud je to hráč na vysoké úrovni tak musí pochopit, že v top guildách to prostě takhle nefunguje, aby si sem lidi dávali alty.ToncekHC napsal:Ja se arteridese musím zastat, jako hráč je na vysoké úrovni, svým postavám rozumí, hrát za ně umí, myslím že tu nic nemlžil a řekl vše narovinu, jak co je. Jsem v týhle gildě nejmenší tudíž nemám žádnou váhu, ale zkuste to alespoň takto vzít. Rozhodně to není člověk co by sem přišel, sebral gear a ukázal vám záda.
Pokud si k nám dáš svůj main char a to DK třeba tak by to asi šlo. Ale jinak bohužel nepřijat. LOCK
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Largi - Death Knight (dmg, tank)
» Darkal - Death Knight Frost
» Pudlfon - Death Knight, Unholy DPS / Blood TANK-(užší zkušenosti)
» Darkal - Death Knight Frost
» Pudlfon - Death Knight, Unholy DPS / Blood TANK-(užší zkušenosti)
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: