Priori - Holy
+11
morganx
Lodrynko
Ravencreast
Hauron
Tristicek
Jyrki
Fugy
Janey
zub
Luckz0r
Enemy5
15 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Priori - Holy
Nick: Priori
Class (+spec): draenai priest s holy specem, a slabším disko specem (holy hraju celej "život")
Talenty: http://armory.gamenode.cz/character-talents.xml?r=Diversity&cn=Priori&gn=Severni+Hvezda
Profese: Full enchanting a full herbalism
EQUIP a LINK NA ARMORY! : EQ mám z 90% z ICC25 a pásek z TOGC25-- viz. armory http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Priori
Máš enchanty a sockety?: Mám všechno a nový item okamžitě po raidu osocketuju / oenchantuju
Máš stabilní internet?: internet mám stabilní, latence cca 15ms, ani v bouřce nemám problémy.
Předcházející guildy: Severní-Hvězda
Důvod odchodu z guildy: Delší nestabilita jádra na starém Soulwellu dovedla guildu k pomalému úpadku. nyní se nesloží ani ICC25. Na SW to byla kvalitní guilda která si dávala full ICC25 a TOGC25 instanity bez větších problémů.
Zkušenosti se svojí classou: Jelikož holy priesta hraju poměrně dlouhoou dobu (ještě od TBC) tak o něm vím dost.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Zkušenosti mám pouze ze serveru Soulwell, kde bylo otevřeno TOGC25 a ICC25 celé. Taktiky na všechny bosse a na všechny obtížnosti znám. Mám je odprogressované nebo zabité. Aktuálně mám na svých postavách FULL CLEAR TOGC25 a ICC25 kromě LK. HC mám odhealoané, kromě final quarter bossů.
Proč právě Vir Aeternum: Proč ? Protože si myslím že jste kvalitní a aktivní guilda.
Koho znáš v Vir Aeternum: Garadien a 1x jsem si psal s Natálkou (byl sem na postavě Lesi)
Věk: 23
Online omezení (kdy můžete hrát): Hrát můžu všechny dny kromě soboty, většinou jsem v práci.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: na dummy HPS neudělám, ale naposledy jsem měl na BQ 9000HPS
Tvoje UI: http://2i.cz/396485af7c
Další: Dále bych mohl nabídnout holy / retri / prot paladina s podobným gearem jako má priest. Pro healování používám healbot, flasky mám vždy při sobě.
Class (+spec): draenai priest s holy specem, a slabším disko specem (holy hraju celej "život")
Talenty: http://armory.gamenode.cz/character-talents.xml?r=Diversity&cn=Priori&gn=Severni+Hvezda
Profese: Full enchanting a full herbalism
EQUIP a LINK NA ARMORY! : EQ mám z 90% z ICC25 a pásek z TOGC25-- viz. armory http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Priori
Máš enchanty a sockety?: Mám všechno a nový item okamžitě po raidu osocketuju / oenchantuju
Máš stabilní internet?: internet mám stabilní, latence cca 15ms, ani v bouřce nemám problémy.
Předcházející guildy: Severní-Hvězda
Důvod odchodu z guildy: Delší nestabilita jádra na starém Soulwellu dovedla guildu k pomalému úpadku. nyní se nesloží ani ICC25. Na SW to byla kvalitní guilda která si dávala full ICC25 a TOGC25 instanity bez větších problémů.
Zkušenosti se svojí classou: Jelikož holy priesta hraju poměrně dlouhoou dobu (ještě od TBC) tak o něm vím dost.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Zkušenosti mám pouze ze serveru Soulwell, kde bylo otevřeno TOGC25 a ICC25 celé. Taktiky na všechny bosse a na všechny obtížnosti znám. Mám je odprogressované nebo zabité. Aktuálně mám na svých postavách FULL CLEAR TOGC25 a ICC25 kromě LK. HC mám odhealoané, kromě final quarter bossů.
Proč právě Vir Aeternum: Proč ? Protože si myslím že jste kvalitní a aktivní guilda.
Koho znáš v Vir Aeternum: Garadien a 1x jsem si psal s Natálkou (byl sem na postavě Lesi)
Věk: 23
Online omezení (kdy můžete hrát): Hrát můžu všechny dny kromě soboty, většinou jsem v práci.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: na dummy HPS neudělám, ale naposledy jsem měl na BQ 9000HPS
Tvoje UI: http://2i.cz/396485af7c
Další: Dále bych mohl nabídnout holy / retri / prot paladina s podobným gearem jako má priest. Pro healování používám healbot, flasky mám vždy při sobě.
Enemy5- Poèet pøíspìvkù : 2
Re: Priori - Holy
no jako eq hezkej,o tom zadna a prihlaska taky v pohode...
ale nevim jak sme na tom s holy priestama...? malle,janey,morgan? maj holy/disco?
za prihlasku pro,jestli je potreba priest
ale nevim jak sme na tom s holy priestama...? malle,janey,morgan? maj holy/disco?
za prihlasku pro,jestli je potreba priest
Luckz0r- Poèet pøíspìvkù : 379
Nas holy priest ma na 25 temer 100% ucast takze bys musel pocitat stim ze bys byl nahradnik a na raid se dostanes jedine kdys by neprisla malenie.
zub- Poèet pøíspìvkù : 188
Já teda nechápu ty profky ench a herbal. To mi přijde spíš pro nějakýho alta...
Monča má sice 100% účast, ale sama mi psala, že jakmile se přestěhuje do Prahy (konec prosince) tak už hrát nechce. Morgan ten healuje jenom z nechutí a je to taky vidět a já mám shadow plus teď budu mít hodně práce v prosinci tak bůh ví jak to budu stíhat.
Takže já bych klidně Holy/Disco ještě vzal jedno. Ale ještě nevim jestli zrovno toho či onoho
Monča má sice 100% účast, ale sama mi psala, že jakmile se přestěhuje do Prahy (konec prosince) tak už hrát nechce. Morgan ten healuje jenom z nechutí a je to taky vidět a já mám shadow plus teď budu mít hodně práce v prosinci tak bůh ví jak to budu stíhat.
Takže já bych klidně Holy/Disco ještě vzal jedno. Ale ještě nevim jestli zrovno toho či onoho
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Vemte ho:-( nechci tu být jediný cikán :-(
Fugy- Poèet pøíspìvkù : 94
...ehmToncekHC napsal:Vemte ho:-( nechci tu být jediný cikán :-(
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
ty si taky cikán? jupíJyrki napsal:
...ehm
Fugy- Poèet pøíspìvkù : 94
piči more multikulturní guilda
Tristicek- Poèet pøíspìvkù : 427
Tak ty profky mám takový, prtože když jsem toho priesta ještě na Spojce expil, tak jsem ty profky dělal zároveň a jelikož vím jaká práce je vyskillovat další / jinou tak jsem to už neměnil. Je to main i alt....záleží jaký mám období a co mě baví víc Tak či tak, všechny postavy co mám ovládám.
Nevadí mi že nebudu okamžite v main raidu (kdo by to taky čekal když bych byl novej) ale pokud chodíte nějaky ICC25N / HC alt raidy v rozumný čas tak bych klidně chodil ty...Prostě si chci zaraidovat s dobrou grupou
Jinak pokud byste zvažovali moje přijetí tak spíš jako HOLY. Disco mám sice v talentech ale healuju za nej v tomhle eq. Jak už jsem psal..hraju převážně holynu
Nevadí mi že nebudu okamžite v main raidu (kdo by to taky čekal když bych byl novej) ale pokud chodíte nějaky ICC25N / HC alt raidy v rozumný čas tak bych klidně chodil ty...Prostě si chci zaraidovat s dobrou grupou
Jinak pokud byste zvažovali moje přijetí tak spíš jako HOLY. Disco mám sice v talentech ale healuju za nej v tomhle eq. Jak už jsem psal..hraju převážně holynu
Enemy5- Poèet pøíspìvkù : 2
Jedna holyna se navíc hodí, a klidne muzes napsat i petici na forko at ti morgan preda valanyrku pac ji nepouziva ... duchodce jeden PRO
Ravencreast- Poèet pøíspìvkù : 120
Oukej hlasím se !Ravencreast napsal: at ti morgan preda valanyrkuPRO
Lodrynko- Poèet pøíspìvkù : 127
ravene ty lampo D
sak se nenani kazdej den koukam do baglu a z dobrym pocitem pak usinam D
sak se nenani kazdej den koukam do baglu a z dobrym pocitem pak usinam D
morganx- Poèet pøíspìvkù : 14
pokud nebude hrat malenia tak by se asi 1 holy siknul pac sem skousel healovat za holy i na cata a moc to neslo :-) radsi bych zustal u dmg :-)
morganx- Poèet pøíspìvkù : 14
PRO,
Morgan = ----- to za ---- takže by se hodil
Monca - Sice dobra ale moc neloguje a nechce nekdy chodit 10tky
Morgan = ----- to za ---- takže by se hodil
Monca - Sice dobra ale moc neloguje a nechce nekdy chodit 10tky
Nightgreen12- Poèet pøíspìvkù : 20
Teda az na tu 100% aktivitu na 25 manechNightgreen12 napsal:Monca - Sice dobra ale moc neloguje
Ravencreast- Poèet pøíspìvkù : 120
nighte ze ty beres doucovani od shigginka
razercz- Poèet pøíspìvkù : 300
Trololol. Si neco fetoval Nighte ne?Ravencreast napsal:Teda az na tu 100% aktivitu na 25 manechNightgreen12 napsal:Monca - Sice dobra ale moc neloguje
nightovi je 14... ten neni alkoholik jako my...
razercz- Poèet pøíspìvkù : 300
ještě do večera máte čas se vyjádřit ostatní (smysluplně).
why not
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
Přijat na test. Napiš si někomu o inv. Lock
Similar topics
» Elwwin Paladin - Main(PvP R3 a PvE R3) off(PvE Holy a PvP Holy)
» SH/Holy priest
» Munguse - Holy Priest
» Dimm - holy paladin
» HOLY PALADIN (archaanjel)
» SH/Holy priest
» Munguse - Holy Priest
» Dimm - holy paladin
» HOLY PALADIN (archaanjel)
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: