Tessinka, druid, heal/tank
+9
Spoek plz
Tanner
bigmacxx
Mallenia
Hauron
Ejkejforty
Tristicek
Drancer
Tessinka
13 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Tessinka, druid, heal/tank
Nick: Tessinka
Class: Druid
Talenty: resto/feral
Profese: eng, min, fa, fishing, a to s artefaktama
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Item lvl 356, armory momentálně nefungují
Máš enchanty a sockety?: ne asi
Máš stabilní internet?: nejlepší internet od Dragon
Předcházející guildy: nevím
Důvod odchodu z guildy: protože se bugly a vykopalo to polovinu členů
Zkušenosti se svojí classou: na TBC nejlepší tank u aliance (Spojka.org), od wotlk resto druid
Zkušenosti na raidu (Cata): BWD,
Proč právě Vir Aeternum: protože mi to doporučil Delxbel
Koho znáš ve Vir Aeternum: Delxbela
Věk: to je dost osobní informace ne? Pivo už pít můžu.
Online omezení (kdy můžete hrát): 24/7 když se mi bude chtít
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: netuším, screen nemám, ale jsem prostě dobrá
Tvoje UI: co?
Tenhle dotazník mi přijde dost stupidní, nezjistíte o dotyčném zhola nic... Jsem velmi dobrý healer a lehce nadprůměrný tank, equip mám také velmi dobrý a zkušenosti s raidy také, stejně tak jako s TS a Ventrillem. Dále mám combat rogunu, která je v dnešní době nedocenitelná (především v hc kvůli controlům) a přítele retri palacha, kteréo jistě také oceníte, protože kam jdu já tam jde on Těším se na náš společný první raid
Class: Druid
Talenty: resto/feral
Profese: eng, min, fa, fishing, a to s artefaktama
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Item lvl 356, armory momentálně nefungují
Máš enchanty a sockety?: ne asi
Máš stabilní internet?: nejlepší internet od Dragon
Předcházející guildy: nevím
Důvod odchodu z guildy: protože se bugly a vykopalo to polovinu členů
Zkušenosti se svojí classou: na TBC nejlepší tank u aliance (Spojka.org), od wotlk resto druid
Zkušenosti na raidu (Cata): BWD,
Proč právě Vir Aeternum: protože mi to doporučil Delxbel
Koho znáš ve Vir Aeternum: Delxbela
Věk: to je dost osobní informace ne? Pivo už pít můžu.
Online omezení (kdy můžete hrát): 24/7 když se mi bude chtít
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: netuším, screen nemám, ale jsem prostě dobrá
Tvoje UI: co?
Tenhle dotazník mi přijde dost stupidní, nezjistíte o dotyčném zhola nic... Jsem velmi dobrý healer a lehce nadprůměrný tank, equip mám také velmi dobrý a zkušenosti s raidy také, stejně tak jako s TS a Ventrillem. Dále mám combat rogunu, která je v dnešní době nedocenitelná (především v hc kvůli controlům) a přítele retri palacha, kteréo jistě také oceníte, protože kam jdu já tam jde on Těším se na náš společný první raid
Tessinka- Poèet pøíspìvkù : 8
Re: Tessinka, druid, heal/tank
Ta prihlaska obsahuje secko potrebne co treba aby sme sa dozvedeli ci to umis nebo ne. Neni to dotaznik, cize odpovedat 3-slovnymi nezmyslami je akurat cesta jak byt neprijata...
Mas plus aspon za tu poznamku pod carou, tak keby je napisana cela prihlaska neni problem.
A UI je "User Interface" google pokial viem nema vypadek
Drancer- Poèet pøíspìvkù : 256
Že by konečně můj nástupce až půjdu do důchodu? No nevím, nevím...
Co se přihlášky týče, zjistíme z ní (my bystřejší) dost věcí, například, že si poměrně arogantní, nevážíš si autority, o vstup k nám do guildy ti až tak moc nejde, když to nevyplníš pořádně...
Za mě neutral, ale do main raidu se s retro druidem nedostaneš, je pravda, že těch raidů skládáme víc, takže by nebyl problém tě někam upíchnout
A kamarád retri palach ať si přihlášku napíše taky
Co se přihlášky týče, zjistíme z ní (my bystřejší) dost věcí, například, že si poměrně arogantní, nevážíš si autority, o vstup k nám do guildy ti až tak moc nejde, když to nevyplníš pořádně...
Za mě neutral, ale do main raidu se s retro druidem nedostaneš, je pravda, že těch raidů skládáme víc, takže by nebyl problém tě někam upíchnout
A kamarád retri palach ať si přihlášku napíše taky
Tristicek- Poèet pøíspìvkù : 427
další co má ego až někde tam nahoře ?
jinak nevíš co je UI? to by top tank ze spojky vědět měl,
nevim proč nedoložíš screen dpska/hpska když je to zadaný v přihlášce - asi ti musí byt jasný, že to po tobě budem chtít
a jestli je pro tebe až moc osobní napsat svůj věk tak to fakt GG
jo a ty aní nevíš co jsi to měla za předchozí guildu? to je docela sad
ja jsem určitě PROTI
btw u nas je delxbel ?
jinak nevíš co je UI? to by top tank ze spojky vědět měl,
nevim proč nedoložíš screen dpska/hpska když je to zadaný v přihlášce - asi ti musí byt jasný, že to po tobě budem chtít
a jestli je pro tebe až moc osobní napsat svůj věk tak to fakt GG
jo a ty aní nevíš co jsi to měla za předchozí guildu? to je docela sad
ja jsem určitě PROTI
btw u nas je delxbel ?
Ejkejforty- Poèet pøíspìvkù : 337
Psala jsem sem odpověď, patrně se mi jí nepodařilo odeslat, tak budu reagovat na všechny příspěvky.
Myslím si, že věk není podstatný pro výkony ve hře, tudíž nemám potřebu ho dále ventilovat
Screen nedoložím, protože žádný nemám, běžně nescreenuji své výkony, nevím k čemu by se mi to hodilo
Mé ego je přesně na opačné straně, než si myslíš, arogantně můj příspěvek vyzněl pouze z důvodu, že nechápu jeho smysl, nejvíc toho člověka poznáte ve hře a při raidu, ne při zkoumání toho, jaký má equip, kolik mu je a z jaké guildy přišel, protože i člověk s full epic eq může umět úplné nic.
Co je UI nevím, nestydím se za to a patrně to vědět nepotřebuji, když jsem se bez toho až do teď obešla.
Předchozí guilda byla School of magic, ty předtím si opravu nepamatuji, protože mám špatnou paměť a horkotěžko si vzpomínám na nicky spoluhráčů, se kterými jsem před mou měsíční pauzou hrála
Jak psal Tristicek, skutečně nebudu plakat do polštáře když se k vám nedostanu, chci jít někam, kde budou rádi za to, že mají v guildě dobrý a spolehlivý heal a ne že budu chodit jednou za měsíc místo nějaké "jedničky"
Snad jsem na nic nezapomněla, tak přeji příjemný zbytek večera
Ještě dodávám, ano, Delxbel je u vás, bohužel jak jsem zmínila výše, nevydoluji z hlavy jeho nick ani za zlaté prase
Myslím si, že věk není podstatný pro výkony ve hře, tudíž nemám potřebu ho dále ventilovat
Screen nedoložím, protože žádný nemám, běžně nescreenuji své výkony, nevím k čemu by se mi to hodilo
Mé ego je přesně na opačné straně, než si myslíš, arogantně můj příspěvek vyzněl pouze z důvodu, že nechápu jeho smysl, nejvíc toho člověka poznáte ve hře a při raidu, ne při zkoumání toho, jaký má equip, kolik mu je a z jaké guildy přišel, protože i člověk s full epic eq může umět úplné nic.
Co je UI nevím, nestydím se za to a patrně to vědět nepotřebuji, když jsem se bez toho až do teď obešla.
Předchozí guilda byla School of magic, ty předtím si opravu nepamatuji, protože mám špatnou paměť a horkotěžko si vzpomínám na nicky spoluhráčů, se kterými jsem před mou měsíční pauzou hrála
Jak psal Tristicek, skutečně nebudu plakat do polštáře když se k vám nedostanu, chci jít někam, kde budou rádi za to, že mají v guildě dobrý a spolehlivý heal a ne že budu chodit jednou za měsíc místo nějaké "jedničky"
Snad jsem na nic nezapomněla, tak přeji příjemný zbytek večera
Ještě dodávám, ano, Delxbel je u vás, bohužel jak jsem zmínila výše, nevydoluji z hlavy jeho nick ani za zlaté prase
To je vtip?... Horší vizitku sis už udělat nemohla. Arogantni až za roh... Stežuješ si, že se z té přihlášky o tobě houby dozvime... No bodejť by ne, když tam vyplniš hovno.
Tak mi, prosím, pověz, co se tam dalo více vyplnit?
Věk je jedním z parametrů přihlášky, chceme vědět, s kým to vlastně hrajeme, pokud se za něj tak stydíš, tak je asi něco špatně...Tessinka napsal:Psala jsem sem odpověď, patrně se mi jí nepodařilo odeslat, tak budu reagovat na všechny příspěvky.
K čemu? Co třeba právě k přihlášce?Tessinka napsal:
Když o tobě nevíme nic, tak je tu právě ta přihláška, aby jsme se o tobě alespoň něco dozvěděli, než se vůbec dostaneš do guildy a na raidy... Klidně ses tam o sobě mohla místo toho pindání rozepsat.Tessinka napsal:
Víš co je to UI? To je tak trochu noob filter... Pokud si to ani nedokážeš vygooglit, tak to zdarec...Tessinka napsal:
dost hatu, napis mi prosím ingame, nějak tě nemůžu najít (tristicek, tristinka, desmonde - na jednom z tech charu budu) a delxbel je abbendis.
Takové přihlášky fakt zbožňuji a lidi, kteří je plodí ještě víc... PROTI.
Mallenia- Poèet pøíspìvkù : 34
Přihláška teda hustá.... a jak malleni PROTI a vůbec nevědět co je tu UI a pak se divime co je SoM
bigmacxx- Poèet pøíspìvkù : 131
nato ze mas v SoM oficiera pritelkyni tak mas nejake huste reci :-Dbigmacxx napsal:Přihláška teda hustá.... a jak malleni PROTI a vůbec nevědět co je tu UI a pak se divime co je SoM
Já po ingame debatě měním na pro, ten člověk se chová uplně jiným stylem, než jakým je napsaná ta přihláška, co se equipu týče, vypadá, že ví jak ho složit a co se healovaní týče, to stejně musíme posoudit sami.
P.S. na wotlku sme byli 4 stromky a ted sem tu zustal sam, zacina se mi styskat
P.S. na wotlku sme byli 4 stromky a ted sem tu zustal sam, zacina se mi styskat
no jestli se t istyska ja hodim taky stroma a budes mit konkurenci
Tanner- Poèet pøíspìvkù : 23
jsme top eu worst druid guilda takze pro
Velmi dobry healer co nevie co je ui tak to uz budes musiet mat cosi odraidovane
Spoek plz- Poèet pøíspìvkù : 100
Tanner napsal:no jestli se t istyska ja hodim taky stroma a budes mit konkurenci
na tebe seru ty si healuj jak chceš, ale nesmí mě přehealovat žena :-D
E: Jediná která může je Monča, protože ta je jednička
Vtipný je že s katsu nechodím :DDTristicek napsal:nato ze mas v SoM oficiera pritelkyni tak mas nejake huste reci :-Dbigmacxx napsal:Přihláška teda hustá.... a jak malleni PROTI a vůbec nevědět co je tu UI a pak se divime co je SoM
Já chcu taky chlapa
Natalka- Poèet pøíspìvkù : 302
Nemám mám slečnu a my víme že ty haurone chodíš se zubíkem tak nám to nepřipomínej Natálko ty máš drancera
kurva nedělejte z toho seznamku :-D
Jestli si arogantní, panovačná nebo sebevědomá, v tomhle případě mám jediné vysvětlení, že každý je jiný. Jestli tristo píše, že je v pohodě a já tristovi věřím, tak je to další + k mému pro. Další co bych podotknul, zatím jsem neviděl, že by nikdo nenapsal svůj věk. Věk je jenom číslo. Pokud s tím má člověk problém, tak asi na to bude mít nějaký důvod. Každopádně, jestli ten člověk umí dobře healovat jak píše, nedíval bych se na chování, tedy pokud nám neleavne jak tady jeden Spoiler a on ví, o kom mluvím. Za mě PRO, aspoň na test. Nikdy nevíte co se zvrtne.
Painn- Poèet pøíspìvkù : 52
no hele ja hraju taky bez adonu a bez UI a nikomu to nevadi jediny adon je DMG meter abych vedel koho jeste musim pretocit abych byl prvni
ja sem stary dobry clasic wow hrac tam nic nebylo
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Fergie Druid Feral tank/Restoration
» Nikolaj-druid, balance/feral(tank)
» Elvaein- Balance druid
» Forestee - Druid Restoration
» Sindoray - Resto druid
» Nikolaj-druid, balance/feral(tank)