Kyara - MM hunter
+15
Mors pls
Bukca
Hucimir
Elli
Largi
promo16
Hauron
pve
Arathorn
Sindoray
Infinity
Jyrki
chodnik
Patricius
Kyara
19 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Kyara - MM hunter
sindo tvoje meme a prispevky su stale Top !
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
co se tyce alt raidu s tim nemam vubec problem, na profkach se pomalu ale jiste pracuje, co se tyce vulgarismu a perverznich narazek muzu se pochlubit tim ze mam imunitu z BS
Kyara- Poèet pøíspìvkù : 3
On je takovy srandista no... a preto ho mucqvam!
Myslim si ze by nebyla na skodu, vzhledem k tomu ze z thoraga se stal uz dost odpovedny clovek nebo-li otec a mohl by se venovat mrnousovi vic nez wowku, tak bychom mu aspon takhle usetrili aby se doma na nas nemusel vymlouvat =D
Myslim si ze by nebyla na skodu, vzhledem k tomu ze z thoraga se stal uz dost odpovedny clovek nebo-li otec a mohl by se venovat mrnousovi vic nez wowku, tak bychom mu aspon takhle usetrili aby se doma na nas nemusel vymlouvat =D
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
Pekny flame - respekt lampy, zaujimave vsetci vravite, ze na raid sa nedostane, a bude to tak ako s Kironom, ktory bol do G prijaty len aby bol s kamosmi v G a nie aby raidoval, a zrazu si dava s nami Algosa, uplny zbytocny flame.
A k teme - Za, hunter sa zide, thorag ma miminko, a raven sa strapnuje v arenach, a overovy stale nefunguje detterence.
Btw - je pekne obhajovat si znamych patri, ale nie, ze kazdy druhy post je tvoj, nechaj aj inych sa vyjadrit
A k teme - Za, hunter sa zide, thorag ma miminko, a raven sa strapnuje v arenach, a overovy stale nefunguje detterence.
Btw - je pekne obhajovat si znamych patri, ale nie, ze kazdy druhy post je tvoj, nechaj aj inych sa vyjadrit
Gifoo- Poèet pøíspìvkù : 94
Tak jako chce sem za kamaradama a jak bylo receno,hunteri aktivni moc nejsou,byla tu nani i chvala,ja bych ji prijal,nemusi se dostat na main raid,muze chodit alt UD,to davame take cele a pokud bude potreba v main raidu,ze nebude jiny hunter,tak dobre jedine pro ni.
Rangiku- Poèet pøíspìvkù : 9
premňa zamňa ju vziať môžte.. vadiť mi nebude.. ale priznajte si že ju beriete iba kvôli jednej veci.. keby táto prihláška mala penis tak je už dávno v odmietnutých
Arathorn- Poèet pøíspìvkù : 39
po precteni vseho pro
nekteri perverzaci by se mohli uklidnit
jeste by se mohl aj thorag se vyjadrit
nekteri perverzaci by se mohli uklidnit
jeste by se mohl aj thorag se vyjadrit
Cobe- Poèet pøíspìvkù : 375
Dobre no tak sa vyjadri aj carovny hunter : kedze som mal skukove ktore uz skoncilo by som mal mat teraz viac casu a sem tam by som raid zasiel to je z mojej stranky vsetko ... thorag ma teraz podla mna povinosti viac a nema cas sa starat o deti v raide ale o dieta doma tipujem ja nvm no potom tam je Over ale ten pvpckuje a peugot on nvm dako ho nevidim online takze jedna rezerva by bodla aj na ten alt UD a tak ... cize som ZA
Raven- Poèet pøíspìvkù : 118
Raven ZA a to je to dokonca homosexuál;
Prijatá;
Prijatá;
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Liewelin, Hunter, DMG (BM, SV)
» Nidever - Hunter - Marksman
» Foresgump - Hunter
» Majda - MM hunter