Vir Aeternum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Feral tančík

+14
Ashbringerr
Nirrty
Hauron
Hucimir
Kimaera
chodnik
Shiggy
Mors pls
elvaein
pve
Spoek plz
opicka
Janey
Lodrynko
18 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Feral tančík - Stránka 2 Empty Re: Feral tančík

Příspěvek pro Lodrynko Tue Apr 02, 2013 3:45 pm

No pokud vím, tak guildu sem leavnul pouze jednou a to bylo v tu dobu kdy se tam nabral Bukca a to ste mě pak vzali zpátky, protože to nebyla úplně moje chyba. Jestli sem leavnul podruhé nebo ne, to fakt netušim a jeslti jo, tak to bylo hodně krátce předtim než sem smazal priesta.

Jinak o situaci kdo se na koho vysral by se možná dalo rozebírat i delší téma. Progresoval sem s váma ještě když ste nedávali většinu HM v ulduaru, potil sem tu u progresu všeho co ste jako guilda dali poprve v posledním roku a půl. A jinak každý tu říkáte 'ty ses vysral na nás, ty si ten špatnej' ale zavzpomínejte na tu chvíli, kdy sem měl v batohu 29 fragmentů (možná tak 10 týdnů) a nikdo z guildy nebyl ochotnej jít ulduar, abych tu debilní legendarku doskládal, musel sem si sám složit world UD a poslední fragment a následně Yogga +3 dát s worldem + lidmi co byli ochotní jít a pomoct mi s tím, nepamatuji si jména všech, ale určitě tam byl Kuco, Spartanek, Shiggy, další si už nepamatuju. Takže neochota nebyla jen na mojí straně.

Lodrynko

Poèet pøíspìvkù : 127

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Largi Tue Apr 02, 2013 3:54 pm

Mne je to fuk...Ale myslím že tanků je po kkt.
A nečetl sem ani jednu tu debilni slohovku. mam to u zadku. Ale kdo vi, kdy to zas smažeš Smile
Largi
Largi

Poèet pøíspìvkù : 362

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Janey Tue Apr 02, 2013 4:44 pm

Zatim 5 PRO , 4 PROTI, 2 NEUTRAL

Poradíme se ve vedení dneska večer a pak se rozhodne. Zatim LOCK

/edit: No moc pozitivních ohlasů se neozvalo ba naopak. A ani můj "koukněte se na to realisticky" topic nepomohl. Takže budeme muset hledat nějakýho slušnýho feral tanka jinde i když na Ali asi těžko... (samozřejmě kromě Gorlíčka, Janeyka, Hordkilla, Kweeka a Keketa) Very Happy
Nu což nedá se svítit je vidět, že se v týhle guildě nezapomíná. Suspect
Janey
Janey

Poèet pøíspìvkù : 716

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hucimir Wed Apr 03, 2013 9:33 pm

Neviem, prečo sa to tu tak rýchlo uzavrelo, pretože som včera moje neutral ešte prehodnotil, keď som zvážil aktuálnu situáciu a vôbec stav okolo Lodryho.

Nechcem samozrejme brať niekoho na ľahkú váhu a týmto postom dať najavo, že si ho nectím, aj keď mal negatívny príspevok. Každý má svoj hlas a každý v guilde pre mňa niečo znamená, minimálne z hodnoty ranku.

Ale zvážil som ešte raz situáciu a opäť raz počítal, čo sa stalo a čo máme.

Zmazanie priesta ma mrzí, ale je to minulosť a tú nezmeníme, žiaľ.
Lodry bol evidentne zamilovaný, a preto sa snažil svoju holku zvýhodňovať. To, že tam bola aféra s Bukčou, to sme i tak nemali v svojej moci a ak preňho guilda toľko znamenala, chápem, prečo nechcel byť s ním v nej a tak si ju znechutiť potom.
Tým, že sme Bukču vzali, aj keď sme museli, sme mu nevyšli vhod.

Lodry je ale rozumný človek, neprehulený, má char, ktorý potrebujeme a je naňho spoľahnutie, vie to proste hrať.
Neviem, či je aktuálne s niekým v rozbroji v guilde, aby kalil vodu. Ale ak nie, mohlo by to fungovať.

A k tomu, že nemáme istotu, že nezmaže Char ako Priesta alebo to neprestane hrať.

Istotu nemáme. Ale aktuálne nemáme ani Lodryho. Ak by ho zmazal v budúcnosti, boli by sme v rovnakej situácii ako teraz, stále na 0, bez Lodryho. A ak k tomu prirátame ten čas v guilde a na raidoch, než by ho zmazal, tak sa dostávame do pozitívnych čísiel toho, čo pre guildu môže urobiť.
Takže sa stále vždy oplatí ho invnitnúť, aj keď tu nie je istota, než ho neivnitnúť, guilda na tom profitovať bude.

Myslím si, že nám niečo ponúknuť môže. Je len na ňom, aby vás o tom presvedčil.

Vždy som sa riadil tým, ako hlasovalo vedenie a ľudia a ustúpil som, keď si presadili svoje a moje nie, ale tentoraz sa musím ozvať,

PRETOŽE MNOHÍ, ČO DALI NIE, TAK NEUVIEDLI TAKMER ŽIADNE DOVODY, ČO JE PODĽA MŇA ŠKODA.

Aj keď ani ja nezabúdam.
Hucimir
Hucimir

Poèet pøíspìvkù : 870

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pve Wed Apr 03, 2013 9:36 pm

Huca:D to si zabil:D ( neprehulený) Very Happy:D
pve
pve

Poèet pøíspìvkù : 251

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jyrki Wed Apr 03, 2013 9:45 pm

pve napsal:Huca:D to si zabil:D ( neprehulený) Very Happy:D

tak vsetci bohuzial vieme ako to dopadlo s Marekom... sam som dakedy dost hulil ale toto sa mne ani nikomu z mojich kamaratov nestalo este, taky obrat. takze si myslim, ze Huca to celkom dobre napisal...

edit: menim aj ja z NEUTRAL na PRO...nemame co stratit, lepsie ako vidlickou do oka. aj ked dnesny raid bol jedna krasa a takmer bez chyb
Jyrki
Jyrki

Poèet pøíspìvkù : 805

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro opicka Thu Apr 04, 2013 10:31 am

v tom pripade, by to chtelo cely topic presunout do sekce prijat asi
opicka
opicka

Poèet pøíspìvkù : 420

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro chodnik Thu Apr 04, 2013 12:32 pm

si tady ztoho delate vedeni uplny holubnik a asi jste fakt zapomeli jak se lodry choval predtim nez si smazal priesta a to ze mel EMO chvilku vymluvu neberu...

chodnik

Poèet pøíspìvkù : 218

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: