Elvaein - Balance Druid
+15
Infinity
Hucimir
pve
Cobe
Nirrty
Lodrynko
Jyrki
Largi
chodnik
Mors pls
Gifoo
Elli
Janey
Sindoray
elvaein
19 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Elvaein - Balance Druid
no sak pockajte, vy si pojebete hlavy ked odovzdam Bc...ani Cobeho GS vam nepomozeLargi napsal:Jako aby jsi pak nebyl zklamaný, že se na ten raid nedostaneš třeba
Musíš to brát tak, že nedaj bože sa logne celé "Pevné Jadro" a klasika členové, co chodí main raidy, tak online je kolem 40ti lidí - díky bohu to už dluho nebylo. Ale aj toto mosíš brat v potaz, aby si pak nebyl zklamaný, že afkuješ v dala
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
Trosku k veci chlapci. Na fun prispevky mate jiny mista.
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Nie. Pôvodne som bol skeptický voči tomuto zámeru, ale keď vysvitlo, že to je pán dotyčný, tak nie vôbec. Krom toho, isto to majú mnohí z guildy, tento nešvár, ale nedôverujem príliš ľuďom, ktorí striedajú mainov ako sa im zachce.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
Nestriedam mainov ako sa mi chce, vystriedal som maina raz, s palachom som bol lama ale to bolo vtedy.Druida mam uz pekne dlho ako maina a s druidom to viem.
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
kym som sa nedozvedel, ze to je hogen, bol by som aj mierne za, ale teraz som zasadne proti
nejake dovody uvadzat nemusim, ked sme ta kickovali, rozobrali sme to dost
nejake dovody uvadzat nemusim, ked sme ta kickovali, rozobrali sme to dost
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
hm to by som chcel teda vediet tie "dovody" co sa ti na mne nepaci
ja tebe ziadne dovody davat nemusim, proste nie
tak od vtedy som sa dost zmenil, aspom by ste to mohli so mnou skusit, ked sa ti nebude pacit moje spravanie alebo hranie tak ma KICKnete a je.
problem je ten, ze si uz u nas bol a nepacilo sa nam tvoje spravanie/hranie a dostal si kick...
ale uznavam, ze si sa mohol zlepsit, preto by bolo najlepsie zobrat ta na nejaky raid a potom sa uvidi...
ale uznavam, ze si sa mohol zlepsit, preto by bolo najlepsie zobrat ta na nejaky raid a potom sa uvidi...
krako se taky vzal nekolikrat do g a rikal ze bude ticho na ts a ze se zmenil a co se snim stalo
chodnik- Poèet pøíspìvkù : 218
zobrat na test a kdyz to vytoci vic nez Patricek tak ponechat... tak bych to videl ja
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
kazdy si zasluzi druhu sancu - samozrejme ked sa jedna o mna tak nekonecny pocet sanci
Gifoo- Poèet pøíspìvkù : 94
Hm :/ zatial 8 pro respektivne na test a 5 proti.
chlapci chlapci... vezmite v potaz to, že čo prišlo z AD do VA, tak to boli prakticky šťavnaté posily - šak už len tie legendárne mená - Largi, Mordecay, Sindoray, Lodrynko, Shiggy, Gifoo, Scopek... podľa mňa všetko týpci, čo sa docela osvedčili, či?
Ono už len fakt, že leavol ADčka znamená, že neni až taký kokot - inak by s tým pičangisom ostal.
Zoberte ho na alt UD a ak sa tam osvedčí, tak ho zoberte na test do guildy a ak to zfailuje chovaním, lamením, tak kick. Šak máme epgp - loot mať tak skoro nebude.
Nechcem sa ho nejak zastávať - nejak ho nemám extra rád, skôr je to kokot (ak je to ten, čo myslím) - ale má pravdu v jednom - človek sa môže zmeniť a každý si zaslúži druhú šancu. Kick môže byť velice rýchla a jednoduchá záležitosť, či z raidu, alebo guildy.
Ono už len fakt, že leavol ADčka znamená, že neni až taký kokot - inak by s tým pičangisom ostal.
Zoberte ho na alt UD a ak sa tam osvedčí, tak ho zoberte na test do guildy a ak to zfailuje chovaním, lamením, tak kick. Šak máme epgp - loot mať tak skoro nebude.
Nechcem sa ho nejak zastávať - nejak ho nemám extra rád, skôr je to kokot (ak je to ten, čo myslím) - ale má pravdu v jednom - človek sa môže zmeniť a každý si zaslúži druhú šancu. Kick môže byť velice rýchla a jednoduchá záležitosť, či z raidu, alebo guildy.
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
Ja sa to Hogen cudujem, ze ked citas tieto reci, ze stale chces do guildy ja by som sa nanich vysral
Largo to s tym pevnym jadrom zaklincoval:D
Largo to s tym pevnym jadrom zaklincoval:D
Linzy- Poèet pøíspìvkù : 142
linzy procti si tyto ptihlasky ,
http://www.darklords.n-art.cz/forum/viewtopic.php?f=8&t=344&start=30
http://www.darklords.n-art.cz/forum/viewtopic.php?f=8&t=345
tim jenom chci rict, ze podminky jsou nekdy tvrde at ut s dobrym nebo spatnym koncem
Libi se mi vazne aktivni zajem, snad s dobrymi umysly Hodne aktivni lidi se nam vzdy hodi, jestli neumi taktiky a nebude ten vykon dobry tak to se resi lehce
Taky je fajn, ze je seznamem s chodem guildy a mohl by dostat sanci ziskat si duveru,kdyz to nevyjde pouci se obe strany
Jen taka poznamka vite co je divne trochu? zatim s kazdym na koho regalis plul se s nim naprosto v pohode vychazi. viz sinduv prispevek.
Tez jsem mel pocit, ze kdyz jsi odchazel z guildy, jsi mel k tomu nejake pripominky,ale uz si nejsem jisty,myslim, ze az take vazne to nebylo jinak bych si pamatoval
takze po tom co jsem vsechno cetl ja rekl sem PRO
http://www.darklords.n-art.cz/forum/viewtopic.php?f=8&t=344&start=30
http://www.darklords.n-art.cz/forum/viewtopic.php?f=8&t=345
tim jenom chci rict, ze podminky jsou nekdy tvrde at ut s dobrym nebo spatnym koncem
Libi se mi vazne aktivni zajem, snad s dobrymi umysly Hodne aktivni lidi se nam vzdy hodi, jestli neumi taktiky a nebude ten vykon dobry tak to se resi lehce
Taky je fajn, ze je seznamem s chodem guildy a mohl by dostat sanci ziskat si duveru,kdyz to nevyjde pouci se obe strany
Jen taka poznamka vite co je divne trochu? zatim s kazdym na koho regalis plul se s nim naprosto v pohode vychazi. viz sinduv prispevek.
Tez jsem mel pocit, ze kdyz jsi odchazel z guildy, jsi mel k tomu nejake pripominky,ale uz si nejsem jisty,myslim, ze az take vazne to nebylo jinak bych si pamatoval
takze po tom co jsem vsechno cetl ja rekl sem PRO
Cobe- Poèet pøíspìvkù : 375
zmrdeček sindoray zase na mě zapoměl?
kiron- Poèet pøíspìvkù : 32
ja som ZA. Hogen odchadzal z guildy s tym, ze sme na neho boli nastvany lebo to za palata nevedel. a uprimne dajte si vsetci ruku na srdce, ze by ste neboli nasraty na ludi keby vas vyhodili z guildy aj ked sa snazite. a pokial si pamatam Hogen bol vzdy ochotny pomoct ked bolo treba odtankovat nejake hero.
Thorag- Poèet pøíspìvkù : 168
Kironkuuuuuuuuu >< ... jasne aj ty!!!!
Tož Jak stojí hlasovanie? (ale ked mi ty sráč budeš brať veci na balance offspec tak ti pocuchám peří na tom moonkinovi -.- )
Tož Jak stojí hlasovanie? (ale ked mi ty sráč budeš brať veci na balance offspec tak ti pocuchám peří na tom moonkinovi -.- )
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
nooo aby som ja tebe to drievko neostiepal trosku , inac mam pre teba screen ktory sa ti urco bude pacit
Hlasovaní stojí tak, že většina oficiru sou ZA nebo aspoň na test. Akorát vůdce je silně proti a byla by škoda kdyby dopadnul jako Silwin... Takže bych ještě počkal na vyjádření Hucimira jestli ho vezmem aspoň na tu zkoušku když už jsou skoro všichni za přijetí.
/edit ještě Hojron a Spartan by se mohli vyjádřit
/edit ještě Hojron a Spartan by se mohli vyjádřit
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Janey tak este raz:D ano na zkousku:D
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Elvaein- Balance druid
» Unbreakablle - Druid, DMG
» Affroditta - r druid , resto / balance
» Celahir - Druid, Boomkin/Resto