Celahir - Druid, Boomkin/Resto
+11
Mors pls
Bukca
Elli
Cobe
Patricius
Hauron
Hucimir
Infinity
chodnik
Tzeemeesee
Celahir
15 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Celahir - Druid, Boomkin/Resto
Nick: Celahir
Class (+spec): Druid (DMG primárně, Resto sec.)
Talenty: Balance (55/0/16), Resto (14/0/57)
Profese: LW (280/375), Skinn (450/450), Inscription (450/450)
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Celahir
Máš enchanty a sockety?: Samozřejmost (momentálně s vyjímkou kalhot- jen slabý ench z Tailoru)
Máš stabilní internet?: Za dva měsíce jen 3 krátkodobé výpadky, jinak celkem stabilní WiFina.
Předcházející guildy: Všechny? Myslím, že za zmínku bude stát jen TotS, kde jsem dosáhl UD10 FC. A jako jediná guilda po přesunu z ForFun za něco stála.
Důvod odchodu z guildy: Neshoda s GuMem, Ale ví o tom i Bukca, Tzeemee, Pátr i Ragni.
Skušenosti se svojí classou: Jako lama si až tak zase nepřipadám... S některými členy už jsem tu čest měl :-)
Skušenosti na raidu (Wotlk): Naxx FC, UD taky FC
Proč právě Vir Aeternum: Protože k Dark Lordům nemůžu
Koho znáš v Vir Aeternum: Patricius, Ragniku, Tzeemee, Bukca, a pár dalších
Věk: Pubertu už mám pár let za sebou ;-) (není to doufám tak podstatný údaj, že?)
Online omezení (kdy můžete hrát): Kdykoli. Teda když nespím, nebo nejsem v práci
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: http://tots.ic.cz/dps.jpg
Tvoje UI: http://tots.ic.cz/ui.jpg (DBM tam není vidět...)
BTW: Zkušenosti, ne Skušenosti ;-)
Class (+spec): Druid (DMG primárně, Resto sec.)
Talenty: Balance (55/0/16), Resto (14/0/57)
Profese: LW (280/375), Skinn (450/450), Inscription (450/450)
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Celahir
Máš enchanty a sockety?: Samozřejmost (momentálně s vyjímkou kalhot- jen slabý ench z Tailoru)
Máš stabilní internet?: Za dva měsíce jen 3 krátkodobé výpadky, jinak celkem stabilní WiFina.
Předcházející guildy: Všechny? Myslím, že za zmínku bude stát jen TotS, kde jsem dosáhl UD10 FC. A jako jediná guilda po přesunu z ForFun za něco stála.
Důvod odchodu z guildy: Neshoda s GuMem, Ale ví o tom i Bukca, Tzeemee, Pátr i Ragni.
Skušenosti se svojí classou: Jako lama si až tak zase nepřipadám... S některými členy už jsem tu čest měl :-)
Skušenosti na raidu (Wotlk): Naxx FC, UD taky FC
Proč právě Vir Aeternum: Protože k Dark Lordům nemůžu
Koho znáš v Vir Aeternum: Patricius, Ragniku, Tzeemee, Bukca, a pár dalších
Věk: Pubertu už mám pár let za sebou ;-) (není to doufám tak podstatný údaj, že?)
Online omezení (kdy můžete hrát): Kdykoli. Teda když nespím, nebo nejsem v práci
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: http://tots.ic.cz/dps.jpg
Tvoje UI: http://tots.ic.cz/ui.jpg (DBM tam není vidět...)
BTW: Zkušenosti, ne Skušenosti ;-)
Re: Celahir - Druid, Boomkin/Resto
Ja sem pro přijetí i když můj hlas tady nic neznamená. S Celahirem vychazi snad každý a aktivnich Balanc druidu zase tolik nemame!!! Navic tu bude konečně někdo kdo bude natačet videa z raidu xD
Tzeemeesee- Poèet pøíspìvkù : 5
proti i kdyz se opetovne veme i kdyz je v G pno a pri raid timu bude 50 lidi online a druidu zas nejak malo nemame tzeme
chodnik- Poèet pøíspìvkù : 218
Tzeemeesee napsal: a aktivnich Balanc druidu zase tolik nemame!!!
aha, 3 bala druidi su podla teba asi malo...
zhrniem to..ludi mame po kkt, PROTI
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
Jooo... Vidíš, na to jsem zapomněl
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=zdLDdonOx5o#t=310s
V páté minutě jsem i v recountu na 3. místě vidět
(Mimiron, UD25)
Staré UI
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=zdLDdonOx5o#t=310s
V páté minutě jsem i v recountu na 3. místě vidět
(Mimiron, UD25)
Staré UI
To bol hlas Kraka, či? =D
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
Jo, I krako tam byl.. Ale nejvíc vypípaný je tam Lukoo...
Jinak koukám, že tu asi moc šancí nemám... Samozřejmě nepřijetí mi vadit nebude, jen mně to trochu zklame...
Jinak koukám, že tu asi moc šancí nemám... Samozřejmě nepřijetí mi vadit nebude, jen mně to trochu zklame...
3x proti a 1x pro... Pěkné, ale aspoň, že to není jako v Tots
Na jednu stranu bych mohl být i jen do počtu, nebo raidit s alty, nejsem tak náročný a EQ mám
BTW. Co třeba nějaký TS pohovor? Nevadil by mi
P.S.: Jo, jsem děsná vtěrka
Na jednu stranu bych mohl být i jen do počtu, nebo raidit s alty, nejsem tak náročný a EQ mám
BTW. Co třeba nějaký TS pohovor? Nevadil by mi
P.S.: Jo, jsem děsná vtěrka
Naposledy upravil Celahir dne Mon Feb 13, 2012 4:39 pm, celkově upraveno 1 krát
1 prihlaska dobra
2 equip na dobre urovni
3 DPS slusne
4 jeden balance by se urcite hodil kdyz Cvoky hraje za Priesta
5 a jak zminil Tzeeme konecne by tu byl nekdo kdo by delal videa
takze abych to schrnul 100 % a kdyz se nedostane na main ID alt ID to vzdy jisty takze asi tak
PRO
2 equip na dobre urovni
3 DPS slusne
4 jeden balance by se urcite hodil kdyz Cvoky hraje za Priesta
5 a jak zminil Tzeeme konecne by tu byl nekdo kdo by delal videa
takze abych to schrnul 100 % a kdyz se nedostane na main ID alt ID to vzdy jisty takze asi tak
PRO
Patricius- Poèet pøíspìvkù : 60
no fakt je ze mame dost lidi, balance jsem ale nikdy dva na raidu ani nevidel se mi zda, nicmene s umistenim na hlavni raid by to byl problem
pokud si ale myslis ze jsi dobry, umis reagovat na situace, znas taktiky a tocis slusny dmg, tak po case by sis misto urcite nasel, protoze je to sice nekdy neprijemne, ale kvalita vyhrava, nicmene do te doby by jsi musel byt asi trpelivy
pokud si ale myslis ze jsi dobry, umis reagovat na situace, znas taktiky a tocis slusny dmg, tak po case by sis misto urcite nasel, protoze je to sice nekdy neprijemne, ale kvalita vyhrava, nicmene do te doby by jsi musel byt asi trpelivy
Cobe- Poèet pøíspìvkù : 375
Cobe napsal:no fakt je ze mame dost lidi, balance jsem ale nikdy dva na raidu ani nevidel se mi zda)
hmm tak si skusme zaspominat...naposledy boli 2 bala na raide toto ID stredu, stvrtok a nedelu...proste minimalne 1 bala druid je vzdy ( a naco viac?)
jediný aktívny balance druid co za nieco stoji teraz je snad patricius , umiestnenie na raide neiste hlavne na main raide.
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
mne osobne nic, odhliadnuc od toho, ze sa mi moc nepacilo tvoje vystupovanie na GDKP UD, ale to je jedno
ked sa sklada raid, whispuje mi kopa ludi preco ich nezoberieme a mna nebavi kazdemu vypisovat, ze 25 MAN RAID nieje nafukovaci a viac jak 25ludi sa tam vazne nevojde...
ked sa sklada raid, whispuje mi kopa ludi preco ich nezoberieme a mna nebavi kazdemu vypisovat, ze 25 MAN RAID nieje nafukovaci a viac jak 25ludi sa tam vazne nevojde...
Musel si mu v zásade niečo vyviesť?
Si vo WoW, neprezentuješ sa ty, ale tvoja postava. Ani skill nie, ťažko skrz prihlášku ohodnotiť; ale povedzme si rovno, ku skillu každého mimo G je väčšina i tak skeptická;
Si vo WoW, neprezentuješ sa ty, ale tvoja postava. Ani skill nie, ťažko skrz prihlášku ohodnotiť; ale povedzme si rovno, ku skillu každého mimo G je väčšina i tak skeptická;
ano dost skepticka, pretoze nejaky screen na dummy, pripadne z raidu v inej guilde je dost neobjektivny, pretoze tam kde on moze byt na 3-5 mieste, u nas moze byt(a s najvacsou pravdepodobnostou aj bude) na 10+ mieste...
/e nie nepletiem si ta, alebo si snad nebol v sobotu gdkp ud?
/e nie nepletiem si ta, alebo si snad nebol v sobotu gdkp ud?
nooo, podla mna je Celahir v pohode clovek, ktory celkom toci za druida.. myslim ze s taktikami nema problem. aa s tymi balance druidami, neviem kde mas aktivnych mainov balance druidov, jediny aktivny je patricius a setko su alti, takze bala nemame az tak full stav keby bolo na mne ja bych ho prijal je sice pravda ze mame plny stav ludi lebo je na 25 main raid online 50 ludi, ale tak mozeme skladat druhu 25ku ak sa najdu tankovia ja sem PRO
Bukca- Poèet pøíspìvkù : 25
patricius, predator, raim, donedavna aj warinnie(cvoky)
tu mas tych bala druidov^^
tu mas tych bala druidov^^
PROTI, full stav všeho kromě tanků, kterým ty bohužel nejsi...
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
ktomu ber bukca kiron sindo resto a olie a ted nove hyar takze tech druidu v g zrovna malo neni...
chodnik- Poèet pøíspìvkù : 218
ze ich na raidoch nevidim v balanci nikdy... :// a hovorime o balance druidoch v maine chodnik, nie v off talentoch alebo nejakych inych talentoch... ano druidov mame dost, ale aktivny balancak je len patricius a raim
Bukca- Poèet pøíspìvkù : 25
Jediný fakt je, že Nikolaj prestal hrávať a Warinnie konvertoval ku katolíkom.
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Thaliaa - druid, resto / feral
» Sindoray - Resto druid
» Arnarius - druid, balanc/resto
» Druidkukuc (Druid) - balance/resto
» Affroditta - r druid , resto / balance
» Sindoray - Resto druid
» Arnarius - druid, balanc/resto
» Druidkukuc (Druid) - balance/resto
» Affroditta - r druid , resto / balance