Affroditta - r druid , resto / balance
+12
promo16
Janey
klaatua
Kimaera
Patricius
Infinity
Linzy
Yetino
Tzeemeesee
Warer
Krako
Týnka
16 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Affroditta - r druid , resto / balance
Nick: Affroditta
Class (+spec): Druid main resto / off balance
Talenty: Resto 14/00/57 , Balance 55/00/16
Profese: Alch 450, Herb 450, Ins 264
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Skoro full Naxx 25, chybí mace z Kella - http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Affroditta
Máš enchanty a sockety?: Ano, jen dodělám ins kvůli enchantu na ramena.
Máš stabilní internet?: Ano mám.
Předcházející guildy: TotS, Bonfires
Důvod odchodu z guildy: V Bonfires se skoro vůbec neraidovalo,velmi malá aktivita lidí a hlavně GuM. U TotS se mi to nechce psát přímo tak veřejně,jelikož guildu nechci nijak poškodit, shrnutě - nelíbí se mi tam vulgární a agresivní chováni jednoho RL, a moc zbytečných zákazů, trochu mi to tam připadá jak v komunistických zemích, musíš pracovat,ale zisky jsou minimální a ani si nesmíš dovolit řict svůj názor. Toď vše.
Skušenosti se svojí classou: Cca rok na TBC, na Wotlku něco kolem 1,5 roku. Radil mi hlavně resto druid Bukča (v TotS CL druidů).
Skušenosti na Raidě(wotlk): Naxx 10/25 ,Os 10/25 +2 ( +3 se v tots nedařil ani omylem), Uld 10 po Thorima (nepadl), 25 man pouze po Razora.
Proč právě Vir Aeternum: Jste schopná guilda co dává raidy s přehledem a úspěšně progresuje uld. Také si myslím,že je u vás dobrý kolektiv,jelikož jsem mluvila s vaším CLkem druidů (Yetino) a shamanem Cobem a oba byli velmi milí,a to i snad všichni lidi co od vás znám.
Koho znáš v Vir Aeternum: Fefosk (jen trošku), Patricius, Tzeemeesee, Klaatua
Věk: 14 (za 2 měsíce 15) - Rozhodně se na 14ku necítim,tedy si myslím, že jsem na svůj věk dosti rozumově vyspělá (i tělesně,ale to je nepodstatné ).
Online omezení (kdy můžete hrát): Ve všední dny můžu po škole,tedy mezi 15:00-17:30 do 23:00 (max 24:00), o víkendech a svátcích,pokud nejsem pryč,což nebývám, od 11:00 do 01:00 (při troše štěstí do 4 ráno max xD )
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech): DPS na balance mam neco kolem 3000-3,5k, HPS mám cca 2,5+. Doufám,že to na screenu půjde přečíst Smile https://2img.net/r/ihimg/f/718/hpsn.jpg/
Tvoje UI: https://2img.net/r/ihimg/f/594/affro.jpg/ - addony mám: Healbot,DBM, EPGP a EPGP loot master, Omen, GEM, Atlas + Atlas loot, pak ješte Gatherer
PS: Omlouvám se za případné překlepy,mám zlomenou ruku a špatne se s tím píše.
Class (+spec): Druid main resto / off balance
Talenty: Resto 14/00/57 , Balance 55/00/16
Profese: Alch 450, Herb 450, Ins 264
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Skoro full Naxx 25, chybí mace z Kella - http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Affroditta
Máš enchanty a sockety?: Ano, jen dodělám ins kvůli enchantu na ramena.
Máš stabilní internet?: Ano mám.
Předcházející guildy: TotS, Bonfires
Důvod odchodu z guildy: V Bonfires se skoro vůbec neraidovalo,velmi malá aktivita lidí a hlavně GuM. U TotS se mi to nechce psát přímo tak veřejně,jelikož guildu nechci nijak poškodit, shrnutě - nelíbí se mi tam vulgární a agresivní chováni jednoho RL, a moc zbytečných zákazů, trochu mi to tam připadá jak v komunistických zemích, musíš pracovat,ale zisky jsou minimální a ani si nesmíš dovolit řict svůj názor. Toď vše.
Skušenosti se svojí classou: Cca rok na TBC, na Wotlku něco kolem 1,5 roku. Radil mi hlavně resto druid Bukča (v TotS CL druidů).
Skušenosti na Raidě(wotlk): Naxx 10/25 ,Os 10/25 +2 ( +3 se v tots nedařil ani omylem), Uld 10 po Thorima (nepadl), 25 man pouze po Razora.
Proč právě Vir Aeternum: Jste schopná guilda co dává raidy s přehledem a úspěšně progresuje uld. Také si myslím,že je u vás dobrý kolektiv,jelikož jsem mluvila s vaším CLkem druidů (Yetino) a shamanem Cobem a oba byli velmi milí,a to i snad všichni lidi co od vás znám.
Koho znáš v Vir Aeternum: Fefosk (jen trošku), Patricius, Tzeemeesee, Klaatua
Věk: 14 (za 2 měsíce 15) - Rozhodně se na 14ku necítim,tedy si myslím, že jsem na svůj věk dosti rozumově vyspělá (i tělesně,ale to je nepodstatné ).
Online omezení (kdy můžete hrát): Ve všední dny můžu po škole,tedy mezi 15:00-17:30 do 23:00 (max 24:00), o víkendech a svátcích,pokud nejsem pryč,což nebývám, od 11:00 do 01:00 (při troše štěstí do 4 ráno max xD )
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech): DPS na balance mam neco kolem 3000-3,5k, HPS mám cca 2,5+. Doufám,že to na screenu půjde přečíst Smile https://2img.net/r/ihimg/f/718/hpsn.jpg/
Tvoje UI: https://2img.net/r/ihimg/f/594/affro.jpg/ - addony mám: Healbot,DBM, EPGP a EPGP loot master, Omen, GEM, Atlas + Atlas loot, pak ješte Gatherer
PS: Omlouvám se za případné překlepy,mám zlomenou ruku a špatne se s tím píše.
Týnka- Poèet pøíspìvkù : 2
Re: Affroditta - r druid , resto / balance
. Promiň, ale to opravdu nejsi. S touhle slečnou už sem měl tu "čest". A jednání celkem odpovídá tomu věku. Sice mám hovno do toho co mluvit ale já sem protiTýnka napsal:Rozhodně se na 14ku necítim,tedy si myslím, že jsem na svůj věk dosti rozumově vyspělá (i tělesně,ale to je nepodstatné ).)
Krako- Poèet pøíspìvkù : 176
Radi si vypocujeme aj nazory vas, normalnych clenov ale nakoniec rozhoduje len vedenie. Resto druida hladame, treba nam ho lebo jediny sice brutalne aktivny ale predsalen jediny je tu yetino. Eq sa celkom da, moze s nim ist rovno UD ale ja neviem nieco mi tu stale vadi. Asi to ze s UD nemas velke skusenosti resp. podla toho co si napisala ziadne a to je uz podmienka mat znalosti UD taktik. Tak ale aj napriek tomu som sa za vyskusanie, pokial prejde cez yetinove HC poziadavky tak som ZA.
Warer- Poèet pøíspìvkù : 77
Promin Affrodito, ale ja sem taky proti nemyslim si ze na to mas a ohledne RL v Tots vim presne koho myslis, navic mi posledni dobou zacinas vadit svym projevovani v G chatu a uz nemluvim o tvem vikendovem GDKP (to byl opravdu fail)
Tzeemeesee- Poèet pøíspìvkù : 5
No my sme sa s nou dneska s Cobem dost dlho rozpravali a jej vystupovanie nam neprislo az take ako ho tu opisujete.. ja cloveka nelubim hned odsudzovat podla toho co mi onom hovoria ostatni ...eq ma slusny len sa musi malo doladit a je pripravena ist healovat..cosa tyka uld tak znalosti ma az po thorima na 10 mane a 25 man sa az tak nelisi vsak?..ja som za prijatie urcite a taktiky sa daju lahko na ostatnych bossov vysvetlit..pojde na skusobny raid na OS co pojdeme este toto ID a tam sa uvidi..hovorte si co chcete mna to nezaujima ..ja si cloveka zhodnotim sam
Yetino- Poèet pøíspìvkù : 73
Prepac ale ja musim byt proti tiez, a to z celkom inych dovodov, sme tu prevazne vysokoskolaci a ludia 18+ ( okrem crowla ale to je decko). Neviem ako by si znasala nase TSka , kedze kuco je dost pedofilny a ma blbe narazky na dievcata v tvojom veku. znalost taktik je v UD nulova a to HPS sa mi tiez celokm nezda. Zamna teda NIE
Linzy- Poèet pøíspìvkù : 142
ty uz to radsej nefetuj, vies ze niesom na dievcata, loviskujem mocinky moc iba teba!
k prihlaske...ten vek je naozaj nizky, znalosti UD minimalne, eq priemerny ale plus je ze resto druida potrebujeme
neviem, je to na yetinovi za mna neutral
//Edit : Premazane, toto je prihlaska tu sa netoleruje flame !
k prihlaske...ten vek je naozaj nizky, znalosti UD minimalne, eq priemerny ale plus je ze resto druida potrebujeme
neviem, je to na yetinovi za mna neutral
//Edit : Premazane, toto je prihlaska tu sa netoleruje flame !
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
1 prihlaska na to kolik ti je velice dobra
2 equip bych rekl dostacujici i na UD
3 zkusenosti mohlo by to bejt lepsi ale i tak kdyz si procte nebo koukne na youtube na taktiky tak nevidim problem
4 z Raid Time nevidim problem podle toho co pise
jsem PRO
2 equip bych rekl dostacujici i na UD
3 zkusenosti mohlo by to bejt lepsi ale i tak kdyz si procte nebo koukne na youtube na taktiky tak nevidim problem
4 z Raid Time nevidim problem podle toho co pise
jsem PRO
Patricius- Poèet pøíspìvkù : 60
myslim ze zensky hlas na TS by nam prospel ..teda okrem linzyho..on je homosexulny hybrid ..eq je fajn..taktiky sa nauci...navrhujem odskusat napr na 10m a potom sa uvidi.
Kimaera- Poèet pøíspìvkù : 403
takže, jelikož mám zkušenosti s touto slečnou z ToSek tak bych byl proti a hnedka vysvetlim proč.
jelikož tu budeme většinou lidi s nějakým skilem a chutí rád bych to vysvětlil. Kraka taky nemusím, ale vítám ho na každém raidu kuli tomu, že jej nebudeme muset hecovat k lepším výkonům, by raidu pomohl tím, co umí za svoji class. U Týnky si tím nejsem jistý, že by tak šlo a že by ty reakce byli tak dobré.
Co se týče hlediska, že tu jste samý nadržený převtělený hovada tak mi jasné, že se vám bude páčit na TSku poslouchat taky trochu jiný hlásek než sexi hlasek Linzyho xP (Peťko, lubim ta, jsi borec)
Jsem proti, protože to, co jsem viděl na raidech s ToS tak mě nepřesvědčilo o tom, že tu má skillem, co dělat.
ještě jednou PROTI
jelikož tu budeme většinou lidi s nějakým skilem a chutí rád bych to vysvětlil. Kraka taky nemusím, ale vítám ho na každém raidu kuli tomu, že jej nebudeme muset hecovat k lepším výkonům, by raidu pomohl tím, co umí za svoji class. U Týnky si tím nejsem jistý, že by tak šlo a že by ty reakce byli tak dobré.
Co se týče hlediska, že tu jste samý nadržený převtělený hovada tak mi jasné, že se vám bude páčit na TSku poslouchat taky trochu jiný hlásek než sexi hlasek Linzyho xP (Peťko, lubim ta, jsi borec)
Jsem proti, protože to, co jsem viděl na raidech s ToS tak mě nepřesvědčilo o tom, že tu má skillem, co dělat.
ještě jednou PROTI
klaatua- Poèet pøíspìvkù : 12
Po tom co jsem si tu pročetl ty komenty tak by mě fakt zajímalo Yeti s kym jste s Cobem kecali.
Aby to nebyl podobný fail jako v případě Hogena (nic proti jeho osobě), kterej se zeptá Warera po takový době jestli by si neměl dát do talentu refresh divine plea.
Nechci mít nos nahoře, ale přeci jenom máme určitou úroveň a skill všichni a měli bysme si spíš vybírat než brát každýho kdo si sem dá přihlášku jen proto, že ho v tu chvíli "potřebujeme".
Za mě tedy NEUTRAL s tím, že se vyzkouší na tom raidu a uvidíme jestli se potvrdí ty negativní komenty nebo ne.
Aby to nebyl podobný fail jako v případě Hogena (nic proti jeho osobě), kterej se zeptá Warera po takový době jestli by si neměl dát do talentu refresh divine plea.
Nechci mít nos nahoře, ale přeci jenom máme určitou úroveň a skill všichni a měli bysme si spíš vybírat než brát každýho kdo si sem dá přihlášku jen proto, že ho v tu chvíli "potřebujeme".
Za mě tedy NEUTRAL s tím, že se vyzkouší na tom raidu a uvidíme jestli se potvrdí ty negativní komenty nebo ne.
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Ještě jedna věc mě zarazila a to, že si do přihlášky uvedla nepravdivé informace. O čemž svědčí tvůj pubertální věk i rozumová vyspělost, kterou si navíc zdúraznila. Nebudu to tu rozepisovat víc, ty sama budeš vědět o čem mluvím, tak se nad tím skus zamyslet !!!
Tzeemeesee- Poèet pøíspìvkù : 5
vidim, ze spousta negativnich reakci je zalozena na nejakych osobnich antipatiich, ja taky musel zkousnout finixe, tak at ted jini zkousnou tynku a daji ji sanci se ukazat
promo16- Poèet pøíspìvkù : 65
yeti si me zavolal a se slecnou jsme celkem dlouho debatili - potvrzuji
rozhodne zkusebni raid, opirate se tady o "skill" tak uvidime na raidu, to bude rozhodujici, zda umi nebo neumi !
a tzemesse dekuji za nazory a tohle obratim rovnou i k tobe, delsi dobu sleduji tvuj dmg na raidu a mel by jsi s tim neco delat, pokud hodlas setrvat v guilde, protoze to taky neodpovida tomu co by jsi mel davat, jestli je to slabsim pocitacem nebo netem je potreba s tim neco delat, jen rikam, ze jsi musce, aby jsme to teda meli komplet.
rozhodne zkusebni raid, opirate se tady o "skill" tak uvidime na raidu, to bude rozhodujici, zda umi nebo neumi !
a tzemesse dekuji za nazory a tohle obratim rovnou i k tobe, delsi dobu sleduji tvuj dmg na raidu a mel by jsi s tim neco delat, pokud hodlas setrvat v guilde, protoze to taky neodpovida tomu co by jsi mel davat, jestli je to slabsim pocitacem nebo netem je potreba s tim neco delat, jen rikam, ze jsi musce, aby jsme to teda meli komplet.
Cobe- Poèet pøíspìvkù : 375
Děkuju moc za šanci, vážně si toho vážím. Snad vás nezklamu.
Týnka- Poèet pøíspìvkù : 2
Rozhodnute uz bolo, tak aspon sem pridam svoj sexisticky nazor Skoda no, tiez som pedofil ako Kuco, ale tak pre mne to je uz stare :/ Ja som skor tak na jednociferne veky a mali by to byt hlavne chlapcekovia
Cobe: Ten dmg cementa fakt nie je bohvie co, na nejakom bossovi to moze byt na top priecky aj s priemernejsim equipom, ale na nejakom bossovi aj keby si sa roztrhal, tak nebudes lepsie ako 10.-12.
Cobe: Ten dmg cementa fakt nie je bohvie co, na nejakom bossovi to moze byt na top priecky aj s priemernejsim equipom, ale na nejakom bossovi aj keby si sa roztrhal, tak nebudes lepsie ako 10.-12.
Limonáda- Poèet pøíspìvkù : 75
Budem offtopic,
ale cement umí divy, to sme už videli.
ale cement umí divy, to sme už videli.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
taky off:
limoz to neni jen muj nazor.... navic mame dobre srovnani treba s celonem (nebo spin), tusim ze tam je problem s pc, ale tak jsem ofi abych tyhle veci resil pro dobro raidu a guildy, neni to osobni, proste to hodnotim jak to je
limoz to neni jen muj nazor.... navic mame dobre srovnani treba s celonem (nebo spin), tusim ze tam je problem s pc, ale tak jsem ofi abych tyhle veci resil pro dobro raidu a guildy, neni to osobni, proste to hodnotim jak to je
Nepočul som ešte ani jeden pozitívny ohlas.
A tým sa vždy riadim. Teda mojou osobnou skúsenosťou s dotyčným a jeho vystupovaním v našej nemalej komunite. Nielen ant omto fórku ale i ingame mi chodili whispy od ľudí, ktorý videli túto prihlášku.
A preto, že nemám osobnú skúsenosť a ostáva mi dať len na slová ostatných som proti prijatiu.
Mali by sme invitovať len tých, v ktorých vidíme nádej, že sa z poupátka rozvinie v krásny kvet. A z tejto prihlášky cítim menšie precenenie sa a veľkú sebadôveru.
Prirovnanie k healu dotyčnej, že ju preheali aj armor u locka...
A tým sa vždy riadim. Teda mojou osobnou skúsenosťou s dotyčným a jeho vystupovaním v našej nemalej komunite. Nielen ant omto fórku ale i ingame mi chodili whispy od ľudí, ktorý videli túto prihlášku.
A preto, že nemám osobnú skúsenosť a ostáva mi dať len na slová ostatných som proti prijatiu.
Mali by sme invitovať len tých, v ktorých vidíme nádej, že sa z poupátka rozvinie v krásny kvet. A z tejto prihlášky cítim menšie precenenie sa a veľkú sebadôveru.
Prirovnanie k healu dotyčnej, že ju preheali aj armor u locka...
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
ja ti dam tip na lidi, kteri o me reknou to same a neni to se mnou az taka hruza
uz jen ze zvedavosti, abych vedel kde je pravda bych ju na test raid vzal, tohle me fakt zajima
uz jen ze zvedavosti, abych vedel kde je pravda bych ju na test raid vzal, tohle me fakt zajima
v heal akcii som ju este nevidel alebo si aspon nepamatam. dam na CL druidov a TEST na raide
skusenosti nejake z ULD su, vek nic moc ale na TS posobila rozumne, Equip da sa, ak sa bude snazit isto si miesto na riade najde
skusenosti nejake z ULD su, vek nic moc ale na TS posobila rozumne, Equip da sa, ak sa bude snazit isto si miesto na riade najde
s prepacenim ale neviem cim momentalne uvazujete. Ma 14 rokov, z UD taktiky ziadne nepozna, progres nulovy, podla screenu to HPS nic moc a ludia ked si davaju prihlasku tak postnu vacsinou najlepsi vykon. Myslim ze volba prijatia by nebola rozumna, vzhladom aj na skusenosti s tvojou osobou niektorych nasich clenov
Linzy- Poèet pøíspìvkù : 142
co porad mate s tema taktika, sak po thorima jestli ctu dobre
fefovi nazory nemuzes brat je moc vazne, on je moc mekky na tyto veci
linzy a nemuzeme za to,ze ma 14 a je jeste pod zakonem, ale neboj uz se to blizi a na srazu vas seznamime
fefovi nazory nemuzes brat je moc vazne, on je moc mekky na tyto veci
linzy a nemuzeme za to,ze ma 14 a je jeste pod zakonem, ale neboj uz se to blizi a na srazu vas seznamime
jinak nevim co tu tu tolik rozmazavate proste ji testnem kdyz bude low tak bye kdyz to bude dobre tak inv a kicknout ji muzem kdykoli tak nevim proc z toho delate telenovelu kdyby to byl 14 kluk tak to tu tak nehrotite az na Linzyho samozdrejme :-D
Edit: dik Kuco
Edit: dik Kuco
Naposledy upravil Patricius dne Sun Sep 04, 2011 8:37 pm, celkově upraveno 1 krát
Patricius- Poèet pøíspìvkù : 60
premazane od spamu netykajuceho sa prihlasky
tie veci si rieste v topicu k tomu urcenemu
/edit bohuzial Cenario sa ukazal v lepsom svetle na test raide, neprijata
tie veci si rieste v topicu k tomu urcenemu
/edit bohuzial Cenario sa ukazal v lepsom svetle na test raide, neprijata
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Thaliaa - druid, resto / feral
» Sindoray - Resto druid