Celahir - Druid, Boomkin/Resto
+11
Mors pls
Bukca
Elli
Cobe
Patricius
Hauron
Hucimir
Infinity
chodnik
Tzeemeesee
Celahir
15 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Celahir - Druid, Boomkin/Resto
Omg, vy furt chcete cpat dalši a dalši mainy do alt ud... ale s takovou se vám na to alti vyserou, když jim budou všechno ninjovat maini, proberte se, dmgeru máme tři prdele.
Alt raidu sa ALT RAID nehovorí preto, že tam sú samí maini.
Maini sú ako doplnok, ak sa nenájde dostatok ALTOV!
Je to služba mainom, znak našej dobrej vôle, že im umožníme ísť raid, aj keď naň nemajú toľké predpoklady, aby nahradili niekoho, kto je na ich potenciálnom mieste v Main raide.
Ak sa nacpe alt raid samými mainami, prestane to altov baviť chodiť a som zvedavý na to leadrovanie a všetku "byrokraciu" okolo.
Za mňa NIE. Možno si dobrý, možno máš Eq a v pohode chalan, ale dôležité je, prečo by ťa VA mala vziať.
Keď to sčítam, nevidím sebemenší dôvod tvojej potreby.
Maini sú ako doplnok, ak sa nenájde dostatok ALTOV!
Je to služba mainom, znak našej dobrej vôle, že im umožníme ísť raid, aj keď naň nemajú toľké predpoklady, aby nahradili niekoho, kto je na ich potenciálnom mieste v Main raide.
Ak sa nacpe alt raid samými mainami, prestane to altov baviť chodiť a som zvedavý na to leadrovanie a všetku "byrokraciu" okolo.
Za mňa NIE. Možno si dobrý, možno máš Eq a v pohode chalan, ale dôležité je, prečo by ťa VA mala vziať.
Keď to sčítam, nevidím sebemenší dôvod tvojej potreby.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
Proti - v G je kopa ludi, vyber uz je teraz velky, bala druidov tak viem mame dost raim, preda, patri
Gifoo- Poèet pøíspìvkù : 94
V pohodě, na jednu stranu jsem to čekal, ale chtěl jsem to zkusit, protože kdybych to nezkusil, bylo by to to samé, jako kdybych to vzdal, a já se nevzdávám, jelikož se řídím heslem, že člověk danou věc prohraje až tehdy, kdy ji sám vzdá.
Teď alespoň vím, že mohu odejít s čestnou prohrou, pokud se to ještě nějak nezmění
Teď alespoň vím, že mohu odejít s čestnou prohrou, pokud se to ještě nějak nezmění
Počkaj na ďalšie vyjadrenie, ale myslím si, že sa pomer už nezmení. Jedine, že by zas klasicky Patricius písal do topicu 8x, beztak už právo voľby stratil!
Inak platí to, čo napísal Cobe. Trpezlivosť a možno sa časom podmienky v Guilde zmenia;
Inak platí to, čo napísal Cobe. Trpezlivosť a možno sa časom podmienky v Guilde zmenia;
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
Jojo, při 50ti online opravdu Bohužel, já mosím dat taky Proti. Jako prot paladin mi nepříjdeš :-x
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
Ne, protadin opravdu nejsem
Ale jak jsem uvedl už někde na začátku- Klidně bych se prozatím uspokojil i s nějakým předpražním místem
Trpělivosti mám opravdu dost ;-)
Ale jak jsem uvedl už někde na začátku- Klidně bych se prozatím uspokojil i s nějakým předpražním místem
Trpělivosti mám opravdu dost ;-)
Zasadne proti ze dvou duvodu, hlavni je hromada lidi s nemaz by se dali skladat dve 25 uplne vpohode a za druhe po tvem vystupovani na sobotnim GDKP, ktere se me nelibilo.
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
Fajn, Fajn... Co se ti v tom Naxxu nelíbilo? (BTW. V tom Naxxu, co vedl Krako, který je v AD..)
Nebo myslíš tu zmínku o možnosti HM u Mimirona, jíž se jakýsi pubertální cholerik chytil a začal tam vyřvávat, že s worldovníma lamkama to není možné?
Nebo myslíš tu zmínku o možnosti HM u Mimirona, jíž se jakýsi pubertální cholerik chytil a začal tam vyřvávat, že s worldovníma lamkama to není možné?
To čo píšem pri každej prihláške:
Je nás veľa, sme naj (nebudeme si klamať) guilda u alikov - to sa mi nepáči. Chcem konkurenciu, nehajme dobrých ľudí iným guildám...
Druidov je v raidu niekedy aj 8 .... pamätný heal na freyi = 4 resto druidi... no fuj.
Druidov vela a celkovo aj hračov vela...
moja druidovská maličkosť je za proti
Prepáč celahir :X
Je nás veľa, sme naj (nebudeme si klamať) guilda u alikov - to sa mi nepáči. Chcem konkurenciu, nehajme dobrých ľudí iným guildám...
Druidov je v raidu niekedy aj 8 .... pamätný heal na freyi = 4 resto druidi... no fuj.
Druidov vela a celkovo aj hračov vela...
moja druidovská maličkosť je za proti
Prepáč celahir :X
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
Mnoo... Nevadí. Kdyby se ale náhodou něco změnilo, jako, že o tom mírně pochybuji, budu u Lokapals. Jinde je to pro mně už zbytečné
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Thaliaa - druid, resto / feral
» Sindoray - Resto druid
» Arnarius - druid, balanc/resto
» Druidkukuc (Druid) - balance/resto
» Affroditta - r druid , resto / balance
» Sindoray - Resto druid
» Arnarius - druid, balanc/resto
» Druidkukuc (Druid) - balance/resto
» Affroditta - r druid , resto / balance
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat