Elvaein - Balance Druid
+15
Infinity
Hucimir
pve
Cobe
Nirrty
Lodrynko
Jyrki
Largi
chodnik
Mors pls
Gifoo
Elli
Janey
Sindoray
elvaein
19 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Elvaein - Balance Druid
Sparťanku, Sparťanku.
Čo sa to s Tebou stalo.
11.8.2011: "Len som o ňom už pár razí počul, a nie v dobrých súvislostiach."
A už prichádza na moje slová...
Čo sa to s Tebou stalo.
11.8.2011: "Len som o ňom už pár razí počul, a nie v dobrých súvislostiach."
A už prichádza na moje slová...
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
A co ty Huca? , byl jsi napr jediny kdo byl proti prijeti Spartanka, ze se na nej ted obracis
Od ceho mame rank test potom, jak pise Janey, jestlize nehodlas tolerovat demokraticke principy,na kterych to mame postavene viz Silwin tak si ty prihlasky muzes resit sam a je po problemu.....
nebo uz me to celkem nebavi, na co se potom tady vyjadrovat, kdyz to ma zalezet jen na tobe, ale pokud to ma probihat jak u vyse zmineneho maga tak o to stejne nestojim, rozhodni se prosim, toleruj to nebo to zakaz
bud se na necem shodne vetsina a nebo neshodne, pokud jsi proti prijeti a je k tomu padny duvod, tak ho staci napsat a my nejsme male deti abychom nezvazili, ze to ma zasadni vliv nebo ne
rozhodující je pocet pro a proti nas vsech a jestli to tak nechces tak se vyjadri k tomu nekde mimo prihlasku
Od ceho mame rank test potom, jak pise Janey, jestlize nehodlas tolerovat demokraticke principy,na kterych to mame postavene viz Silwin tak si ty prihlasky muzes resit sam a je po problemu.....
nebo uz me to celkem nebavi, na co se potom tady vyjadrovat, kdyz to ma zalezet jen na tobe, ale pokud to ma probihat jak u vyse zmineneho maga tak o to stejne nestojim, rozhodni se prosim, toleruj to nebo to zakaz
bud se na necem shodne vetsina a nebo neshodne, pokud jsi proti prijeti a je k tomu padny duvod, tak ho staci napsat a my nejsme male deti abychom nezvazili, ze to ma zasadni vliv nebo ne
rozhodující je pocet pro a proti nas vsech a jestli to tak nechces tak se vyjadri k tomu nekde mimo prihlasku
Cobe- Poèet pøíspìvkù : 375
Kde som ale napísal, že len cez moju mŕtvolu?
Napísal som tak ako ty či niekto iný, že áno/nie. Nie som jediný, kto napísal nie.
Tak to ber v úvahu a podľa váhy a počtu hlasov to rozhodni, nevidím v tom problém.
A SIlwina sem neťahaj, to bolo preto, že i napriek tomu, že sa neprijal ste ho neskôr invli poza môj chrbát. Potom sme sa predsa dohodli a sám som ho invol.
Napísal som tak ako ty či niekto iný, že áno/nie. Nie som jediný, kto napísal nie.
Tak to ber v úvahu a podľa váhy a počtu hlasov to rozhodni, nevidím v tom problém.
A SIlwina sem neťahaj, to bolo preto, že i napriek tomu, že sa neprijal ste ho neskôr invli poza môj chrbát. Potom sme sa predsa dohodli a sám som ho invol.
hh sak zname svoje lidi a taky jak to dopadlo pak
hm takze ZA resp. na test su: janey sindo gifoo lodrynko spartanek infinity scopek cobe a thorag a PROTI su: largi elli nirrty a huca
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
skôr počítaj hlasy oficírov ... to my sme len také malé dušičky
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
ok tak ZA janey spartanek infinity cobe a thorag a PROTI elli a huca
=5:2
=5:2
Janey napsal:Hlasovaní stojí tak, že většina oficiru sou ZA nebo aspoň na test. Akorát vůdce je silně proti a byla by škoda kdyby dopadnul jako Silwin... Takže bych ještě počkal na vyjádření Hucimira jestli ho vezmem aspoň na tu zkoušku když už jsou skoro všichni za přijetí.
/edit ještě Hojron a Spartan by se mohli vyjádřit
PROTI
Odkiaľ ten dotyčný vie, kto je a kto neni officir? Jedine, že by vedel robiť s armory. Ale i tak, tam to nie je rozlíšené
bral som to s forka ale inac neviem kto je oficier, v tom mas pravdu.
je ne podle ranku huci. Kazdopadne pokud se vezme Arnarius bude misto bala druida uz bohuzel full.
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
:/ tak ja si myslim ze som tiez dost dobry a aktivny tiez, a aspom na test by ste ma mohli zobrat aby som ukazal ze to viem tiez
Hucimir napsal:Odkiaľ ten dotyčný vie, kto je a kto neni officir? Jedine, že by vedel robiť s armory. Ale i tak, tam to nie je rozlíšené
Že by podle barvy na forumu? Ah ty si tak bláhový...
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
Largi napsal:Že by podle barvy na forumu? Ah ty si tak bláhový...
to víš... my slováci sme tak jednoduchý a sprostučký národ, viz výsledok volieb.
ja mu to nechtel rikat nahlas ale je to tak huca
inak k prihlasce, hogen, nakonec by jsme te vzali, ale resili jsme po prihlasce arnariuse, ze dva urcite nevezneme a pokud budeme srovnavat vas dva, tak vyhraje u vetsiny on
vazne ocenuju tvoji trpelivost, ale takovy je vysledek
inak k prihlasce, hogen, nakonec by jsme te vzali, ale resili jsme po prihlasce arnariuse, ze dva urcite nevezneme a pokud budeme srovnavat vas dva, tak vyhraje u vetsiny on
vazne ocenuju tvoji trpelivost, ale takovy je vysledek
takze po debate na offi chate sme sa rozhodli pre prijatie druheho bala druida co ma prihlasku
neprijaty
neprijaty
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Elvaein- Balance druid
» Unbreakablle - Druid, DMG
» Affroditta - r druid , resto / balance
» Celahir - Druid, Boomkin/Resto
» Thaliaa - druid, resto / feral
» Unbreakablle - Druid, DMG
» Affroditta - r druid , resto / balance